1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Reboot when using non-stock browser.

Discussion in 'Android Devices' started by septembersrain, Sep 22, 2012.

  1. septembersrain

    septembersrain 句_句 Smurfing Awesome
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    1,929
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    1,929
    1,361
    343
    Female
    Esurance - Insurance Agent
    San Antonio, TX
    At first i thought it was because i had 3G and 4G on at the same time.

    I've had one reboot from them both being on.

    I have MULTIPLE reboots though, no matter what network/wifi I'm using, when i use Dolphin HD Browser.

    Any one else?
     

    Advertisement

  2. Alsaces Daddy

    Alsaces Daddy Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    4,928
    Joined:
    Nov 13, 2011

    Nov 13, 2011
    4,928
    1,885
    313
    Male
    Electrician
    Florida
    Are you rooted or anything? I would advise a factory reset. But be warned you will lose all your contacts and such so store whatever you need/can to your SD card.
     
  3. AprilThe20th

    AprilThe20th Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    239
    Joined:
    Jun 30, 2012

    Jun 30, 2012
    239
    37
    43
    I have both 3g and 4g on at the same time and have no problems.I have not had any random reboots and I surf web using Google Chrome.
     
  4. lkrause

    lkrause Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    53
    Joined:
    Nov 11, 2009

    Nov 11, 2009
    53
    0
    15
    I have Dolphin and have had no reboots with Dolphin. I really don't leave 4G on though as there is none in my area accept when I am working in downtown Pittsburgh. It just drains the battery searching for 4g signal.
     
  5. kevindroid

    kevindroid Android Expert
    Rank:
     #189
    Points:
    113
    Posts:
    935
    Joined:
    Oct 7, 2010

    Oct 7, 2010
    935
    232
    113
    Male
    electrician
    baltimore
    i tried dolphin hd with 3g and 4g on couldnt get the reboot condition
     
  6. septembersrain

    septembersrain 句_句 Smurfing Awesome
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    343
    Posts:
    1,929
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    1,929
    1,361
    343
    Female
    Esurance - Insurance Agent
    San Antonio, TX
    It hasn't rebooted since i removed Dolphin HD. I must of had a bad install or it was conflicting with another app.

    Weird.
     

Share This Page

Loading...