1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Rebooting with wifi

Discussion in 'Android Devices' started by FirebirdStud, Apr 30, 2012.

  1. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Hi all,
    Ive been experiencing an annoying problem with the wifi.. the phone going black for about 30 seconds, and then it resarts.
    This only happens when I turn on the wifi via the top notifications bar, but not via the widget I added to the homescreen...

    I do hace ICS now, and I have read a couple instances where others are experiencing this.

    Has there been a solution to this annoying problem yet??

    Thanks
    Cody
     

    Advertisement

  2. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Nothing yet? I've noticed even more problems with the wifi and it's so annoying.
    How do we contact Google with this problem so they know lots of us are having issues?!
     
  3. vafaandalibi

    vafaandalibi Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    May 2, 2012

    May 2, 2012
    6
    0
    5
    I've got exactly same problem .... and I'm searching for a solution for about a week.
    still nothing
     
  4. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Yeah Ive been searching too. Sometimes, the only way I can get the damn wifi to turn on is to turn it on with the widget on the homepage, and then reboot the phone. Then it will finally turn on. So annoying. I had to wait 3 months for Vodafone to roll out ICS and without wifi working it is a big fail in my eyes!!!
     
  5. Hawker

    Hawker Android Expert
    Rank:
     #57
    Points:
    433
    Posts:
    4,095
    Joined:
    Aug 2, 2011

    Aug 2, 2011
    4,095
    1,911
    433
    Male
    UK
    What kernel are you on?
    If you are rooted, then try a different kernel (eg. Siyah/Neak)
     
  6. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Not rooted. Stock Ice Cream Sandwich from Vodafone UK.
     
  7. Njd4

    Njd4 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    95
    Joined:
    Feb 14, 2010

    Feb 14, 2010
    95
    14
    18
    Kent South East England
  8. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Vodafone message board reports that I have to do a factory reset after installing ICS and it would get rid of any conflicting issues leftover from Gingerbread.

    Thoughts? I really dont want to have to factory reset if I dont have to. Such a PITA.
     
  9. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Im surprised this is still an issue?! Something as important as this should have been fixed already! Anybody find a solution yet?
     
  10. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    Im still very much annoyed with this issue. Where can I go or what can I do to solve it??? Thanks.
     
  11. FirebirdStud

    FirebirdStud Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    56
    Posts:
    453
    Joined:
    Sep 19, 2010

    Sep 19, 2010
    453
    9
    56
    Male
    Student
    Minnesota
    I went ahead and finally did the factory reset. PROBLEM SOLVED! Factory reset fixed this annoying issue for me.
     

Share This Page

Loading...