1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Recording in 720 playback issue

Discussion in 'Android Devices' started by dragon84, Jan 2, 2012.

  1. dragon84

    dragon84 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    29
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    29
    3
    36
    Hi everyone,

    I have just flashed the ARHD rom and i'm quite happy with the upgrade (be even happier if cm7 has the g-sensor calibration ;)). The only problem im having is the 720 recording playback. Sometimes probably 2 out of 5 time when i record and playback the recording i get some a fuzzy screen when i watch it but when i use another player like mobo player it plays fine. i tried watching the clip on my comp and it plays fine. is any experiencing this issue?

    I've recorded the issue with anohter phone since i'm not great with explaining issues.

    thx everyone
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. El Presidente

    El Presidente Beware The Milky Pirate!
    Moderator
    Rank:
     #4
    Points:
    3,118
    Posts:
    32,120
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    32,120
    24,094
    3,118
    Scotland
    Do you recall it happening the stock ROM?

    It could be to do with the way the stock player decodes the video. If you choose H/W decoding using Mobo, does it do the same thing?
     
  3. dragon84

    dragon84 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    29
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    29
    3
    36
    Thanks for the reply. The "Default use soft decoding" is unticked. i just tried both and the video plays fine. I do not recall this happening on the stock rom but i only record things only a handful of times but i was testing arhd so know if it's the right rom for me to use daily
     

Share This Page

Loading...