1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Apps Referenced Libraries missing in project

Discussion in 'Android Development' started by Cryptic79, Feb 24, 2009.

  1. Cryptic79

    Cryptic79 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    576
    Joined:
    Sep 10, 2008

    Sep 10, 2008
    576
    25
    88
    SharePoint Architect
    St. Louis, MO
    So, I set up the environment like Devolio said in the XP install (I'm running Vista, though). I created a project just to do a "Hello, World." app. I notice that I'm missing this folder.

    What went wrong?
     

    Attached Files:


    Advertisement

  2. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008

    This is what mine looks like.......... looks like your android is incomplete to me.... here's a youtube video with a step by step make sure you didn't miss anything.........

    http://www.youtube.com/watch?v=Mp2q_8T-jMo
     

    Attached Files:

  3. Cryptic79

    Cryptic79 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    576
    Joined:
    Sep 10, 2008

    Sep 10, 2008
    576
    25
    88
    SharePoint Architect
    St. Louis, MO
    I'll watch the video tonight and see if I'm missing anything. Any idea if this is fixable without reinstalling stuff?
     
  4. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008


    Honestly man I ran Vista and had so many freaking problem on every level that I switched to Ubuntu... I did have it working on vista originally but without seeing how you installed it hard to so for sure... and yes should be fixable without a total re-install probably something very simple that was overlooked...

    EDIT... took another look think you need to add this : import android.hello.R;

    if you still can't get it to work after adding that line go to the irc channel and i'll walk you though it....
     
  5. Cryptic79

    Cryptic79 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    576
    Joined:
    Sep 10, 2008

    Sep 10, 2008
    576
    25
    88
    SharePoint Architect
    St. Louis, MO
    I figured it out. Forgot to do the setup in Windows > Preferences > Android. Oops!
     
  6. noonehereyet

    noonehereyet No One...
    Rank:
    None
    Points:
    148
    Posts:
    3,121
    Joined:
    Nov 23, 2008


    always the simplest things that are over looked...
     

Share This Page

Loading...