1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root remind me again...

Discussion in 'Android Devices' started by VoidedSaint, Jun 1, 2011.

  1. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    how can you boot into clockwork??? im plagued with FC after installing liberty and sbfing back to stock

    i believe when i installed bouchigo's mods is when it began to happen... something left over from liberty is taking it to me
     

    Advertisement

  2. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    clockwork or factory recovery?
     
  3. goldz28

    goldz28 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    319
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Are you bootlooping? All I do it open Droid X Bootstrapper and hit boot strap, when it says ok, hit reboot. Phone will reboot into recovery.

    If you are using GB you will need the D2 Bootstrap
     
  4. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    i need clockwork, not stock recovery, cant enter into bootstrap recovery, im plagued with FC's
    so i cant navigate into my phone
     
  5. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    Plug her into your wall charger VS. That will throw you into CWR.....REMEMBER?......lol.
     
  6. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    it doesnt tried that cougar
     
  7. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    hmmm.....ok....pull the battery and plug her in......that should work. If not then the only thing I can suggest, and this is a BIG PITA!, is keep hitting the force close message and trying to get into your app drawer at the same time. I have had to do this myself. It isnt fun but it works. You gotta be quick with those fingers though. Hit FC box, quickly hit app drawer, hit fc box, quickly hit bootstrap, etc.
     
  8. Bankswood

    Bankswood Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    1,066
    82
    128
    Charlotte
    VS plug into your computer it will always boot into CWM
     
  9. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    the usb connection is on charge only

    and so its not working either :(


    never again will i install liberty
     
  10. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    That pretty much works the same as plugging it into the wall charger. If using the wall charger isn't working then thats not gonna work either.
     
  11. trophynuts

    trophynuts Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    5,630
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    5,630
    1,792
    313
    I work in a Tech related field. Have been in a tec
    SouthEastern US
    i was just about to ask when you will try Liberty again....lol

    hope you get it figured out man. Let us know what you had to do.
     
  12. Bankswood

    Bankswood Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,066
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    1,066
    82
    128
    Charlotte
    Only if he is in charge only mode. Koush set it up so that plugging the X into the computer then booting up would boot into CWM as a failsafe.
     
  13. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    Try what I suggested VS. I know it's a PITA but you know what they say. "desperate times call for desperate measures".
     
  14. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    ok well i got it to work.
    now
    here is what happened haha

    i booted to stock recovery, hit the search button... nothing happened. hit all buttons, nothing happened, held the power button, nothing happened, im like wtf! so i remove the battery, booted it up yet again for the 5th time (not lieing, 5 times this happened)(the frozen stock recovery happened last night after installing liberty for the first time) so once it went passed the moto boot logo, i was going to show my buddy what it was doing with all the FC's cause he was wondering what i was talking about, phone was not plugged in, and booted straight to clockwork recovery, from there i wiped data and cache, and reinstalled liberty :(
    so now my phone is sitting in MRI waiting for all the apps to be installed so i can mess with it again and see if it happens once more. but this didnt happen until i installed bouchigo's 2 mods that i had done before overtop of a fresh .596 after liberty. so i dont know what was causing it, but im going to keep my eye on it, and do some more tests when i get home to my pc
     
  15. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    tried everything to get it into recovery and it decides to go into recovery all on it's own.....figures.....lol
     
  16. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    it was weird cause i was wanting to show my buddy what it was doing, and when it went to it, i said nvm i need to do this now. i have it on liberty cause its upstairs downloading, im going to flash the 340 back again, then proceed to .588, then .591, then .595, and then .596 and maybe it will remove all traces of liberty, cause i experienced the massive battery drain, in 2 hours i went from 100% to 40% just by downloading all my apps again, and i know it doesnt kill 60% of your battery downloading apps. so yea fun stuff
     
  17. Metfanant

    Metfanant Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    2,450
    Joined:
    Sep 23, 2010

    Sep 23, 2010
    2,450
    412
    163
    don't bouchy's mods specifically state they are for stock .596?
     
  18. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    yes, hence why i said i installed it over a fresh version of .596 after liberty
    meaning i sbfed to 340 after testing out liberty gb, and then installed the 2 part files of .596
     
  19. GandalfTehGray

    GandalfTehGray Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    846
    Joined:
    Dec 19, 2010

    Dec 19, 2010
    846
    84
    78
    Texas
    Odd, glad you got it worked out :)
     
  20. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    So what your really saying is lady Liberty gave ya the shaft?......lmao......


    I have read a few posts of people gettin the shaft from trying to remove Liberty. That girl just doesn't like to let go. You didn't think you were gonna dodge the bullet did ya?
     
  21. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Thread Starter
    Rank:
     #63
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    lol pretty much cougar :p
     
  22. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    Live and learn. That's what I always say. Well, not always. when I remember to really.

    EDIT: Got myself a sig. what ya think? Too much?
     
  23. GandalfTehGray

    GandalfTehGray Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    846
    Joined:
    Dec 19, 2010

    Dec 19, 2010
    846
    84
    78
    Texas
    lol we should all put the steps of rooting/sbf it our sigs, think they would see it more?
     
  24. SimsDelt

    SimsDelt Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,067
    Joined:
    Aug 4, 2010

    Aug 4, 2010
    1,067
    246
    143
    Project Manager - SAS Construction
    Bremen, Georgia
    Not enough space in our sigs to put all the steps to rooting/sbf'ing... lol
     
    Bugly likes this.
  25. cougar214

    cougar214 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,423
    Joined:
    Feb 9, 2011

    Feb 9, 2011
    1,423
    157
    143
    What if we ad libbed it?.......lol
     

Share This Page

Loading...