1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Remote control my pc Over 3G

Discussion in 'Android Apps & Games' started by antipesto93, Apr 17, 2010.

  1. antipesto93

    antipesto93 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    480
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    480
    35
    43
    as the tittle says, im after a way of controlling/viewing my pc while i am away from my home network...
     

    Advertisement

  2. nathan312

    nathan312 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    395
    Joined:
    Mar 1, 2010

    Mar 1, 2010
    395
    25
    63
    Student
    Georgia
    doesn't Phonemypc do that?
     
  3. TheBiles

    TheBiles Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    705
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    705
    159
    93
    Atlanta, GA
    PhoneMyPC is my app of choice for this. It is awesome!
     
  4. antipesto93

    antipesto93 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    480
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    480
    35
    43
    only works over wifi:(
     
  5. SoftwareForMe.com

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    41
    Joined:
    Jun 17, 2009

    Jun 17, 2009
    41
    6
    16
    Building new parts for the Android.
    Washington State, USA
    PhoneMyPC most certainly DOES work over 3G. Just in our office alone, we have people who use it daily over 3G on T-Mobile, Verizon and Sprint.

    Cheers!
     
  6. antipesto93

    antipesto93 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    480
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    480
    35
    43
    oh....i tried turning wifi off, it said i was connected to 3g, but when i go to phonemypc it does not see my pc, it onyl sees it when its on wifi?
     
  7. Hegemony

    Hegemony Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    313
    Joined:
    Nov 25, 2009

    Nov 25, 2009
    313
    23
    38
    I write about technology for Maximum PC and Tested
    in the Transcend
    How long are you waiting? It can take a few seconds for the PC to show up when you're on 3G. Are you sure you have data connectivity? Sometimes that icon is a lie.
     
  8. TheBiles

    TheBiles Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    705
    Joined:
    Jan 22, 2010

    Jan 22, 2010
    705
    159
    93
    Atlanta, GA
    I just tested it out, and it detected my PC using only a 1x connection.
     
  9. axel_2078

    axel_2078 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    568
    Joined:
    Feb 26, 2010

    Feb 26, 2010
    568
    102
    113
    Male
    Systems Administrator
    Fairview Heights, IL
    Also, not very useful for those of us who don't use Windows.
     
  10. antipesto93

    antipesto93 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    480
    Joined:
    Feb 4, 2010

    Feb 4, 2010
    480
    35
    43
    oo yeahh it worked- !!! THANKS
     
  11. vipulchandra

    vipulchandra Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    11
    0
    15
    Why pay sucha big amount for sucha small feature.! Try.! "Teamviewer" absolutely free.! and works even on 2g.! :) Be simple.!
     

Share This Page

Loading...