1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Remove lag fix

Discussion in 'Android Devices' started by aroid48, Sep 16, 2010.

  1. aroid48

    aroid48 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    13
    0
    15
    Hi i installed the ryanzas lag fix from the market a couple of days ago. yesterday i did a factory reset and reinstalled it to see if it was still applied so i can remove it. when i try to remove the extools thing it wont let me and when i try to undo lagfix it wont let me and when i try to reapply it it says there is one already applied. how do i completely get rid of it?

    Nevermind guys i figured it out. thanks though.
     

    Advertisement

  2. darksandz93

    darksandz93 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    55
    1
    16
    Southern California
    when you click the undo option what did it say? When i clicked it the first time it had an error, broken pipe or something. I clicked it again and it went through but i thought it crashed because it was stuck on the same thing for a long time, so i clicked it again and it said there was already one applied. I just waited another 10 minutes and left it alone and voila its gone.
     
  3. aroid48

    aroid48 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    13
    0
    15
    when i try to remove ext2 tools it says it appear you have a lag fix installed. removing ext2 tools could cause your device to no longer boot. (/system/bin/playlogos1 less than 5kb). i have to wait 40% battery charge before i can see what it says for undo lagfix.
     
  4. aroid48

    aroid48 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    13
    0
    15
    okay so for lag fix it says you already appear to have on installed (/system/bin/playlogos1 less than 5 kb) and for undo lag fix it says i dont have one installed (free space on /data matches /data/data)
     
  5. darksandz93

    darksandz93 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    55
    1
    16
    Southern California
    so the lagfix successfully removed but the ext2 tools still thinks that the lag fix is still there and wont remove?
     
  6. w_bovine

    w_bovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,248
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,248
    147
    143
    Care to give us a detailed explanation of what you did? Might help others out. No obligation, but I for one am curious.
     
  7. darksandz93

    darksandz93 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    55
    Joined:
    Aug 11, 2010

    Aug 11, 2010
    55
    1
    16
    Southern California
    yea I'm curious as well
     
  8. aroid48

    aroid48 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    13
    Joined:
    Aug 31, 2010

    Aug 31, 2010
    13
    0
    15
    i went into the bin folder and deleted the playlogos1 file and reinstalled it from the app and i had the option to undo the lag fix after that.
     
  9. w_bovine

    w_bovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,248
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,248
    147
    143
    Okay...thanks for the information.
     
  10. RobertAste

    RobertAste Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    17
    0
    15
    Hy there, I need some Help. I had the same problem I instaled the Ryan
     
  11. RobertAste

    RobertAste Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    17
    0
    15
    how did you remove the lag fix, how do I get to de Bin?

    thanks.
     
  12. RobertAste

    RobertAste Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 21, 2010

    Sep 21, 2010
    17
    0
    15

    Where do I find the bin
     
  13. w_bovine

    w_bovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,248
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,248
    147
    143
    Uh...right in the middle of a Titanium Backup at the moment...when it's done I'll verify, but if I remember right it's /system/bin where you'll find playlogos1.

    There are some folders that something like ES File Explorer or ASTRO File Manager can't read the contents of. Root Explorer (File Manager) - Android app on AppBrain sees all however. If you're rooted you should have this app anyway.

    Just checked...yeah, that's where playlogos1 is located, /system/bin. On the root of the internal SD card if you've not been there before.
     
  14. snorge

    snorge Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    337
    Joined:
    Nov 20, 2009

    Nov 20, 2009
    337
    14
    38
    Why are you guys removing it?
     
  15. w_bovine

    w_bovine Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,248
    Joined:
    Jul 19, 2010

    Jul 19, 2010
    1,248
    147
    143
    Had to do with this.
     
  16. cupu

    cupu Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Sep 25, 2010

    Sep 25, 2010
    1
    0
    5
    Hello, I need help here... I have the same problem with you, so i follow your solution by deleting the playlogos1 file. but when unable OCLF it said there is no playlogos1... What should I do next? How did you reinstall it? Thanx :)
     
  17. elgibby

    elgibby Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Jul 28, 2010

    Jul 28, 2010
    70
    4
    16
    What do you mean reinstalled it from the app? What app? Where?
    thx

    Edit: Never mind; found it. Scroll down LOL
     
  18. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    Thread moved for you to the Support area for the Vibrant. ;)
     
  19. nikos21aek

    nikos21aek Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    1
    0
    5

    I have the same Question.how to reinstall it?
     
  20. tickelz

    tickelz Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 1, 2011

    Apr 1, 2011
    1
    0
    5
    ive done this about 4 times... oclf says installation successful reboot in 5 secs.... then im waiting for ages... and it doesnt reboot... just shuts down and vibrates every now and again... i try to turn it on and nothing wrks untill i restore factory settings... my bro has same phone (galaxy s 19000) with same firmware 2.2... wrked like a charm on his ... just having this prob with mine...
    longest i've waited for a reboot was 4hrs.. other 3 times i've tryd 2 install oclf ive waited about 30mins for the reboot to happen when sadly i was disappointed when it never did...
    CAN SOME1 PLS PLS HELP ME!!!
     

Share This Page

Loading...