1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Require Password On Wake?

Discussion in 'Android Devices' started by bhardy, Aug 6, 2010.

  1. bhardy

    bhardy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    4
    0
    5
    I have a new Samsung Captivate. Sometimes it requires a Password to be entered upon Wake. How do you stop this? All I want to do is slide to unlock. Yes, I have checked Menu->Settings->Location and Security. I do not know what is requiring me to enter a password in order to stop it. Thanks for any replies!
     

    Advertisement

  2. alphadog00

    alphadog00 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Aug 1, 2010

    Aug 1, 2010
    181
    12
    38
    Are you syncing with an exchange server? If so, that may be where it is coming from. That is a policy enforced by your company.
     
  3. bhardy

    bhardy Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Aug 5, 2010

    Aug 5, 2010
    4
    0
    5
    Yes, I am sync'ing with Exchg Svr from work. And I seem to remember having to have a password other than my ES password.
     

Share This Page

Loading...