1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General *Rezound ICS OTA is live Thread*

Discussion in 'Android Devices' started by ISASoilder, Sep 15, 2011.

  1. Mr. Boom

    Mr. Boom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    689
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    689
    84
    98
    EOD/UXO
    Nevada
    I know that. I want to know what the status screen shows if the 7mb file is successful. That way i can calm down and try to be patient.
     

    Advertisement

  2. ToyotaTacoma

    ToyotaTacoma Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    296
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    296
    53
    53
    Pacific Northwest
    Seems to be a good build. I am happy thus far.
     
  3. jws3

    jws3 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Jun 27, 2010

    Jun 27, 2010
    47
    6
    16
    I was actually able to delete, or rather at long last hide the BS bloatware apps!! Goodbye, VZ Navigator. Goodbye, Blockbuster!!

    Note: I couldn't immediately disable. Had to first uninstall any updates and then go back in to disable.
     
  4. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    Second thing I did.

    The first? Chrome. Which, by the way, is kinda wonky... anyone else using it on the OTA and having ZERO problems? I know Flash is a big issue, but perhaps Verizon was kind enough to make that work?
    :smokin:
    Yeah, I didn't think so either.
     
  5. kog0332

    kog0332 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 1, 2010

    Mar 1, 2010
    10
    13
    18
    My phone is acting up after the install. Every time I press the home button a white screen with the green HTC letters pulls up and then it has to load. Anybody know what the deal is?
     
  6. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    Funny you say that... On 2.3, I had tons of problems with my SD card showing as mounted, but a large portion (not all) of my pics were missing. I never really looked into which ones or why, but unmounting and mounting always did the trick.

    Now, I've got the .10 leak, and I haven't had a single error in this respect. But I think you might be on to something with the fast-boot... Since ICS loads SO MUCH FASTER than Gingerbread, I turned fast boot off and have had no trouble. Perhaps they are connected somehow? I'm not sure what it could be but I suppose it could be.
     
  7. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    I had this a few times when I first sideloaded the .10 leak. I think it still does it once in a while, but not as bad as it first did.

    I still think it might be the memory management. When you hit Home, it "launches" via Sense. If Sense doesn't have enough memory, it will kill itself and reboot. If it acts up a lot over the next few days, try Settings > Developer options > Background process limit. I am tempted to try this myself if I see it happen again.

    Good luck, and whatever you do, don't get all postal about it. Not suggesting that you are, but some people freak out about stuff.
     
  8. Mr. Boom

    Mr. Boom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    689
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    689
    84
    98
    EOD/UXO
    Nevada
    Here we go. Just got done d-loading the 299 mb file. It's doing the power off thing now. :D
     
    NightAngel79 likes this.
  9. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    Hey everyone... just curious, how are you folks liking the boot speed?
     
  10. acejavelin

    acejavelin Android Expert
    Rank:
     #93
    Points:
    173
    Posts:
    1,042
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    1,042
    331
    173
    VoIP/Telephony/IT Technician
    Bismarck, ND
    I am in the minority here I think, I don't like Chrome on the PC and have not been impressed with it in ICS. Installed on Work phone to try to let it grow on me, but on my personal Rezound I really prefer Maxthon.
     
  11. PhilosoRaptor

    PhilosoRaptor Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    722
    Joined:
    Jan 26, 2010

    Jan 26, 2010
    722
    108
    93
    US Army - 25B (I.T. Specialist)
    Ft. Knox, KY
    Thanks for the response. I just downloaded this on my PC, now how do I install it on the phone? In the recovery? Or just transfer it to the phones SD card in the root directory so it will find the update itself and install it?

    Thanks!
     
  12. ToyotaTacoma

    ToyotaTacoma Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    296
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    296
    53
    53
    Pacific Northwest
    Updating. Battery life is dismal at best.
     
  13. Mr. Boom

    Mr. Boom Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    689
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    689
    84
    98
    EOD/UXO
    Nevada
    Well, i can report that Voodoo root keeper worked! I kept root.
     
  14. DigitalBath

    DigitalBath Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Jun 12, 2012

    Jun 12, 2012
    4
    0
    5
    Its been about 8 hrs now since I have downloaded the first update to prepair my phone for ics. The second update still hasn't come yet. The first one actually took about 4 or 5 trys before it would start the download. Hopefully I get ics soon!
     
  15. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    Rename your file PH98IMG.zip and place it in /sdcard2 or /mnt/ext_sdcard (the root of your external SD card). Make sure fastboot is off. Make sure you are S-ON and unrooted. Turn the power off. Hold volume down button and turn power on. Phone will HBOOT, then find PH98IMG.zip and start doing its thing. Be patient, wait for everything, confirm that you do want to install when prompted, and be patient. When the phone finally boots up and goes to the spalsh screen, be patient, turn the phone off, be patient, be patient, and hold the volume down button and turn it on again. Be patient and turn the be patient phone back on again and the phone will be patient start HBOOT and start be patient all over be patient be patient again. Do it twice. Be patient.

    I think.
     
  16. acejavelin

    acejavelin Android Expert
    Rank:
     #93
    Points:
    173
    Posts:
    1,042
    Joined:
    Jun 4, 2012

    Jun 4, 2012
    1,042
    331
    173
    VoIP/Telephony/IT Technician
    Bismarck, ND
    Hmmm... I thought it was actually about the same or slightly better, are you sure it's not because we have all been fiddling with our phones most of the day? :)
     
    NightAngel79 likes this.
  17. godzilla932

    godzilla932 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    58
    Joined:
    Sep 8, 2011

    Sep 8, 2011
    58
    16
    18
    My battery seems to be lasting a lot longer after the update
     
  18. dmunz

    dmunz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    177
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    177
    29
    43
    Houston
    I just intalled the .12 RRU over my .10 leak. I did not do the instal twice on purpose just to see what happens and so far no issues. I wonder if you needed to run the instal twice the first time around becasue of this "preparing for ICS" routine. Once you have had ICS on your phone the double run may not be necessary.

    And developer menu and the ability to park (disable) apps are both still there on the .12 RRU.

    I'll keep playing and let you know.

    FWIW
    DLM
     
    TheMortallyWounded likes this.
  19. gruss

    gruss Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,411
    Joined:
    Feb 16, 2010

    Feb 16, 2010
    1,411
    116
    163
    IT
    Toledoish
    Wifi tether works via FoxFi with the .12 RUU??? Can anyone else confirm?
     
  20. SamXp

    SamXp Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    433
    Joined:
    Oct 14, 2009

    Should have replied that you'll send in your payment in "Early 2013"
     
    TheMortallyWounded likes this.
  21. mbrainerdii

    mbrainerdii Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Mar 26, 2012

    Mar 26, 2012
    47
    8
    16
    First thing I did for my wife's freshly updated Rezound? Disabled all the Verizon bloat. Nova launcher was the second thing. And of course Chrome!
     
  22. gruss

    gruss Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,411
    Joined:
    Feb 16, 2010

    Feb 16, 2010
    1,411
    116
    163
    IT
    Toledoish
    let us know how Chrome goes, as much as I love it on the desktop for some reason it was showing in the battery status as chewing up 40% of my battery even when I never opened it? Sure enough after uninstall i typically havent had to charge mid day either.
     
  23. dmunz

    dmunz Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    177
    Joined:
    Mar 18, 2011

    Mar 18, 2011
    177
    29
    43
    Houston
    Doesn't work for me. I get the signal and can see it from other devices but it never manages to connect.

    I'm grandfathered into unlimited though.

    FWIW
    DLM
     
  24. mbrainerdii

    mbrainerdii Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Mar 26, 2012

    Mar 26, 2012
    47
    8
    16
    I find you really have to wait a couple days (and a couple reboots) before you really judge battery life on an update or ROM flash, apps are syncing and updating and caching. Obviously a 40% drain from a single app is not normal though. I bet if you reinstalled it soon it would be fine.

    I'll be curious to see if the GPS is more accurate or not. Could be Latitude or just the phone, but my wife's location was always about 8 mile radius accurate before (she is a distance runner so having her location via Latitude is key if she needs me to pick her up mid run!). Should be like 15 feet!
     
  25. TheMortallyWounded

    TheMortallyWounded Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    276
    Joined:
    Mar 11, 2010

    Mar 11, 2010
    276
    51
    73
    PTS Manufacturing Technologist, Ithaco Space Syste
    Spencer, New York
    I know that neither my Eris or the Itomic tablet at work can obtain the IP address from my Rezound. Running.10 leak, no root, HBOOT locked, S-On. That's all I can tell anyone.
     
Tags:

Share This Page

Loading...