1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Rhapsody only playing 30s clips...

Discussion in 'Android Devices' started by thesped, Apr 6, 2010.

  1. thesped

    thesped Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    3
    1
    6
    As of this morning Rhapsody no longer plays full length songs, anyone else having the same issues?
     

    Advertisement

  2. nobiggie

    nobiggie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    26
    0
    15
    yep, i am too.

    rhapsody's handling of the android app has been incredibly frustrating for me. insulting, really- since iphone users get promised offline playback and those who've shunned itunes for years don't even get an effing usable beta. i'm tempted to cancel my subscription, which is now 6 years old, today. :mad:
     
  3. thesped

    thesped Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    3
    1
    6
    I think I found the answer...

    Rhapsody Beta is now available in the marketplace. I just uninstalled the d/l'ed one and installed directly from market. I keep getting force close errors when trying to log in so I can't confirm whether or not the old betas have been disabled.

    It also might have a lot to do with this...

    Newly independent Rhapsody drops price, expands to Android

    Good luck getting it back up and running.

    For me Rhapsody is a no brainer. I have a 13 y/o daughter that changes tastes in music like a mad woman. Rhapsody keeps us legal and helps keep my pocket book a little fatter. I see her Ipod owning friends come over and purchase songs off the itunes store like they are free, I guess they are for the kids, and feel good every time my daughter syncs to rhapsody.
     
    nobiggie likes this.
  4. nobiggie

    nobiggie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Dec 16, 2009

    Dec 16, 2009
    26
    0
    15
    you're the man for finding that. of course, once downloaded, it FCs every time i try to sign in. i want to destroy something.
     
  5. thesped

    thesped Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    3
    Joined:
    Apr 1, 2010

    Apr 1, 2010
    3
    1
    6
    I'm getting closer to solving this...

    The android app now authorizes as a device. You need to make sure you have a device authorization left then it will let you sign on. The downside is that the app will consume all open device authorizations in the process. Now I can't deactivate any devices but can access music on the droid. I'm on chat with support trying to get them to manually deactivate all devices then reactivate the droid as 1 device, not 3. If that makes any sense...
     

Share This Page

Loading...