1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Ringtone reverts

Discussion in 'Android Devices' started by DougBrownARFF, Dec 14, 2012.

  1. DougBrownARFF

    DougBrownARFF Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Dec 14, 2012

    Dec 14, 2012
    1
    0
    5
    Male
    Firefighter
    Earth
    Got my new Casio GzOne Commander. I've downloaded songs that I want to be a particular person's ringtone. Set it thru Android and it says it is there. Used person's phone and called my phone. The original default tone played. Hung up and redialed. The personal ringtone I set played. Waited an hour and did it again. First, default....then again, personal tone. What is causing this? Gremlins? :thinking:
     

    Advertisement

  2. Digital Controller

    Digital Controller The Real Bass Creator
    Rank:
    None
    Points:
    953
    Posts:
    12,647
    Joined:
    Sep 5, 2012

    Sep 5, 2012
    12,647
    3,553
    953
    Male
    Civil Engineer
    Cincinnati, Ohio
    First off welcome to the forums :)

    I am going to move your thread into the Casio Gz0ne Commander forum as this seems like a device specific issue.

    Hope this helps!
     
  3. LimitedRelease

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    60
    Joined:
    Nov 9, 2012

    Nov 9, 2012
    60
    7
    16
    not sure what's causing your issue, I've not encountered this.
    is the song on the sd?

    Also, the phone is named the commando.
     
  4. dodgef25

    dodgef25 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    79
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    79
    7
    26
    LOL That is what mine does, half the time it is the assigned ring tone the other half the general ring tone. I never figured it out as well.
     
  5. callmecolt

    callmecolt Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    119
    Joined:
    Jun 25, 2011

    Jun 25, 2011
    119
    5
    36
    I think there is a few people that have this issue. Sometimes, I get a system type ring when anyone calls that is not even an option to pick for a ring tone. My guess, is it has something to do with the phone not being very fast. It will use 1 of three rings when I call comes in. A system, basic when it is very slow, default user tone when it is a little slow, and the custom ringer for a person when it is not under "stress" per say. Just my thinkin'. I'd love to find a fix for this!
     

Share This Page

Loading...