1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Roaming in your hometown

Discussion in 'Android Devices' started by jaybo1973, Sep 4, 2010.

  1. jaybo1973

    jaybo1973 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    868
    Joined:
    Aug 27, 2010

    Aug 27, 2010
    868
    15
    63
    Nottinghamshire
    Hi all

    I wa in town today and my phone had a full bar with a R. I assume this is roaming? Why would it be roaming? I thought that was for abroad? also, I dont have it set to roam

    Cheers
     

    Advertisement

  2. EmperorKabir

    EmperorKabir Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    197
    Joined:
    May 2, 2010

    May 2, 2010
    197
    8
    36
    happens sometimes to me too. I'm on 3 but unbranded. I don't think it actually counts as roaming though.
     
  3. jaybo1973

    jaybo1973 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    868
    Joined:
    Aug 27, 2010

    Aug 27, 2010
    868
    15
    63
    Nottinghamshire
    It's an odd one. Mine is always usually on H. Never 3G, GPRS. 3 unbranded too
     
Tags:

Share This Page

Loading...