1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Roaming settings

Discussion in 'Android Devices' started by Papoise, Apr 18, 2010.

  1. Papoise

    Papoise Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    122
    Joined:
    Mar 29, 2010

    Mar 29, 2010
    122
    0
    35
    I have my roaming settings on sprint only I recently changed the setting I'm wondering if I should go back to the automatic settings.
     

    Advertisement

  2. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Go back to auto.
     
  3. THEFORCE

    THEFORCE Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    608
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    608
    198
    93
    Washington, DC
    with sprint only, if you leave sprint coverage area it wont get on a verizon tower but with auto it will switch and go back to sprint when u have coverage
     
  4. Papoise

    Papoise Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    122
    Joined:
    Mar 29, 2010

    Mar 29, 2010
    122
    0
    35
    Alright thanks. I can't wait for evo also phone looks so good.
     
Tags:

Share This Page

Loading...