1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM][ALPHA] CyanogenMod 10 for the LG Connect 4G MS840

Discussion in 'Android Devices' started by PlayfulGod, Mar 7, 2013.

  1. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    not been said yet. ;)
     

    Advertisement

  2. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    Rumour has it that Motorola is gonna be the manufacture ;)
     
  3. Idrish

    Idrish Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Nov 5, 2012

    Nov 5, 2012
    45
    4
    16
    Eww.... But o well every other Bonifac company has made they're own Nexus I fire guess it is Motorola's turn even though they make pretty much only droids as in the DNA etc. But eh its whatevs
     
  4. droidlos

    droidlos Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    26
    Posts:
    35
    Joined:
    Jul 29, 2012

    Jul 29, 2012
    35
    3
    26
    student .. ASE master mechanic
    Fort Worth, TX
    I was going through some back menus on vv3 and I noticed is the sim card is not locked but on cm10 it is and I have no clue how 2 make the settings stick when I uncheck it ... u think this possibly could b the reason why we're not gettin 4g data.
     
  5. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    Motorola had the best hardware. ;)
    the uicc card isnt getting read at all in cm10 as far as I can tell.
     
  6. Idrish

    Idrish Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Nov 5, 2012

    Nov 5, 2012
    45
    4
    16
    The day metro owns a NEXUS is the day I'll eatv my own poo
     
  7. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    Well if you want to get technical, Tmobile bought out/merged with Metro, so they kinda do have a Nexus. ;)
     
  8. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    Oh Sh*t! (pun intended) Good one PG. :)
     
  9. Idrish

    Idrish Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    45
    Joined:
    Nov 5, 2012

    Nov 5, 2012
    45
    4
    16
    Not eating my poo -_-
     
  10. AntimonyER

    AntimonyER CHANGED FROM AF ADDICT MIKESTONY
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    13,644
    Joined:
    Jun 18, 2010

    Jun 18, 2010
    13,644
    8,004
    1,343
    Statesboro, GA
    Good idea ;)
     
  11. jlede

    jlede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    905
    Joined:
    Jul 11, 2012

    Jul 11, 2012
    905
    84
    78
    Male
    N/A
    Bardwell,Texas
    Lg is doing the manufacture possibly a 2.3Ghz quad core snapdragon 600or800 processer and at least 2Gb or ram maybe 3 and a 330 andreo (idk if its spelt right or even close) not the 320 4.7-5.0 inch screen with a 1080p hardly think its gonna have a Nikon cam like the everybody has been saying and a 2.1 mp cam in the front with a big a** battery at 3300 Mah
     
  12. NIKKISLAYER7

    NIKKISLAYER7 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Feb 22, 2013

    Feb 22, 2013
    13
    2
    16
    Male
    You guys (and gals) are teasing me with updates to the thread, but nothing about CM10 :( lol
     
  13. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    I await progress posts by PG telling us he has data working ;D
     
  14. jlede

    jlede Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    905
    Joined:
    Jul 11, 2012

    Jul 11, 2012
    905
    84
    78
    Male
    N/A
    Bardwell,Texas
    So started snooping and forgot about this

    --> CyanogenMod 10 Connect - PlayfulDroidz Wiki

    So I check on it and I like the updated website and see the change log :D very nice pg hope this help someone's hope that's fading because it brought back my hope ;)
     
  15. Spec2nirvash

    VIP Member
    Rank:
     #81
    Points:
    233
    Posts:
    1,783
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    1,783
    744
    233
    MA
    Hey PG, what changes did you make to the 0414 for MMS?
     
  16. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    Yeah, not fixed though completely. He'll get it though. Faith in PG!

    Edit: Also noted that he has data working on the lg Motion. Maybe soon he'll work on ours :D!

    Edit2nd: Spec2nirvash, I think PG is gone for the day. but I wonder if you can send mms messages with that fix. :p
     
  17. zandersig

    zandersig Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    515
    Joined:
    Apr 6, 2012

    Apr 6, 2012
    515
    27
    88
    Male
    Prepress, graphic arts, macintosh
    Atlanta, GA, USA
    Ditto!
     
  18. Spec2nirvash

    VIP Member
    Rank:
     #81
    Points:
    233
    Posts:
    1,783
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    1,783
    744
    233
    MA
    I can't test MMS or data anymore, deactivated my Connect to get the Premia :( I was just wondering since I can't get 0414 to boot up...
     
  19. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    actually hroark and BobZhome got that working, I just built it too and trying to collaborate with Bob on it.
     
    djramod and Spec2nirvash like this.
  20. tonylc74

    tonylc74 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    371
    Joined:
    Oct 7, 2011

    Oct 7, 2011
    371
    45
    43
    Male
    i am a master operator of heavy equipment for wast
    nw.georgia
    I guess it's poo eating time!:cool:
     
  21. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    Theres no shame in asking them to help get data on the Connect as well Playfulgod! Maybe they can look at your Cm10 build??! :))))???
     
  22. PlayfulGod

    PlayfulGod Extreme Android User
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,103
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,103
    4,933
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    dude I ask everyone I see about it for everything I work on lol
     
  23. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    No idea why I thought you didn't like asking for help :p Now we know! You'll get it PG, btw hope you have a nice weekend man!
     
  24. NoMayoPlease

    NoMayoPlease Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    Jul 26, 2012

    Jul 26, 2012
    35
    3
    16
    I've been using the latest update and I really like it.

    The only problems I can see are:

    Data
    Random reboots (especially while in settings app)
    Not being able to record videos (it says "unfortunantly, gallery has stopped" but pictures work)
    Can't play back videos that I have in gallery
    Can't play songs
    Phone randomly freezes
    Battery dies kinda quickly :(

    Other than that, this rom is great. I've been getting a signal ever since I flashed it. I can call and text perfectly fine. Can't wait for new updates.

    Thanks for all your work
     
  25. SegamanXero

    SegamanXero Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    134
    Joined:
    Oct 10, 2011

    Might be due to it being overclocked to 1.5ghz. I might suggest trying to put it back to stock speeds (1188 mhz?). If you wish to overclock, try gradually setting it higher and higher while stress testing with an app like SetCPU to monitor for stability.

    Let us know if that helps... If not, it may be something else (bad flash? I dunno).
     

Share This Page

Loading...