1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] Angry Bean / CM 10.1 [build 08.08.13]

Discussion in 'Android Devices' started by Chairshot215, Mar 8, 2013.

  1. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    It's the nice thing about 4ext recovery is you can just format all partitions (except SDCARD).
     

    Advertisement

  2. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
    Sure thing. Could you clarify, in case anyone else runs into this: did you in re-install joe_bloe hacks or remanifest's "fix everything" zip, or did you just do a more thorough wipe?
     
  3. Solomongrundy

    Solomongrundy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 5, 2013

    Feb 5, 2013
    26
    0
    15
    Male
    I just did a more thorough wipe. My HBOOT was at 1.50 and S-OFF was set as well.
     
  4. C0rpse04

    C0rpse04 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    1
    Joined:
    Apr 22, 2013

    Apr 22, 2013
    1
    1
    6
    I really enjoy the rom, you did a fantastic job with it and it has brought new life to my phone. I have one thing that is bugging me though, on the lock screen, is there any way to remove the two lines that appear on the left and right side when pressing the power button to bring up the lock screen? It just really looks out of place.
     
    g60madman likes this.
  5. mastersoup

    mastersoup Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    369
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    369
    54
    53
    neither work, they dont boot.
     
  6. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
    That's a feature, showing that there are other available lockscreen "panes." Hold your finger on the extreme left edge of the lockscreen, then swipe right... you'll see a plus in the center of the screen. That's where you can add a lock screen widget, say a list of your appointments for the day or a Beautiful Widgets weather screen... in my case I use SeriesGuide to display which of my favorite TV shows are coming up.

    Swiping the righthand line to the left brings up the camera without requiring you to find it in the launcher.
     
  7. lnhs2007

    lnhs2007 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    153
    Joined:
    Apr 29, 2012

    Apr 29, 2012
    153
    25
    43
    Male
    Los Angeles, CA
    Last time I got that issue I resolved it by just wiping dalvik+cache. No reflash.
     
  8. MrNegative370

    MrNegative370 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 4, 2012

    Sep 4, 2012
    21
    2
    16
    Male
    Future Overlord of the World
    California, 'Murrica
    I have an issue that when i use google voice search when my headphones are in and music is playing, it will make the music play out of the speaker even tho headphones are plugged in Also the CPU settings i set to save batterylife will randomly revert to default. The biggest issue for me is video playback. The videos are very pixelated when just normally playing, YouTube or mx player. I have set to force GPU and no luck. Here is a link showing what I mean

    EDIT: the one time i tried recording it, it doesn't happen D: ill see if i can get a video
     
  9. MrNegative370

    MrNegative370 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    21
    Joined:
    Sep 4, 2012

    Sep 4, 2012
    21
    2
    16
    Male
    Future Overlord of the World
    California, 'Murrica
  10. Solomongrundy

    Solomongrundy Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    26
    Joined:
    Feb 5, 2013

    Feb 5, 2013
    26
    0
    15
    Male
    Maybe a stupid question or already answered. For whatever reason, my lock screen weather widget is showing in Celsius. Once I unlock the phone, the other weather app shows in Fahrenheit. How can I change this so the lock screen shows Fahrenheit as well?
     
  11. Chicoman

    Chicoman Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    177
    Joined:
    Mar 12, 2013

    Mar 12, 2013
    177
    45
    43
    Male
    La La Land
    That is a bit weird if the same widget is showing properly on the home screen so I would delete the lock screen page widget on the lock screen anyway. When on the lock screen, swipe down to be able to edit the screen and you can now simply remove it altogether by creating another page (swiping left to right) or Trying adding the widget again to the blank lockscreen by holding down on it.
     
  12. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    I don't know about Anthrax because I, like many, have been locked out of dev threads. My understanding was that his most recent build had 4.2 support.

    But ButteredToast... there's a test build on something like page 15 of the thread for 4.2. The main builds (like 17.3) don't boot on 4.2. I imagine his next update will add full support for 4.2 in main builds.
     
  13. mastersoup

    mastersoup Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    369
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    369
    54
    53
    ah that may do it. i didnt know there was a buried test build somewhere.

    edit: only one i can find seems to have camcorder and bt issues.
     
  14. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
  15. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
    I'm on a quest to wring more battery life out of my phone... at the moment I'm swapping my battery out twice a day if I'm not actively charging.

    I'd love to hear suggestions from my fellow Angry Bean users. If you've been able to substantially improve your battery life can you please share what you did... kernel switch, governor or cpu min/max adjustment, 3rd party app, etc? There seem to be wildly different opinions out there (underclock! overclock!), so I'm sure we'd all love to hear actual results from others on our device/ROM.

    FWIW, I noticed yesterday while at home that my #1 battery hog was WiMax settings... as I've mentioned before, when I'm on WiFi my phone endlessly cycles WiMax on and off. The WiMax log fix has at least kept that process from eating up my available memory, but it would seem I'm still paying a price for that constant cycling. I'm going to have to be more proactive about disabling WiMax when I'm home... actually not very easy to do, as there's only one brief moment in each on/off cycle when the main WiMax checkbox can actually be unchecked.
     
  16. mogul218

    mogul218 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Aug 14, 2012

    Aug 14, 2012
    26
    6
    16
    Male

    Try this Anker battery from Amazon. It was highly recommended by xthedakmanx, the author of Midnight Rom and it works great!

    Edit: It doubled and maybe tripled my battery life from stock! But this Angry Rom has been beating up my battery life. I noticed that apps don't kill themselves automatically, so maybe this is something I need to tweak?

    Screen Cap of when I first got the battery:

    [​IMG]
     
    mrbenji likes this.
  17. mogul218

    mogul218 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    26
    Joined:
    Aug 14, 2012

    Aug 14, 2012
    26
    6
    16
    Male
  18. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
    I only just installed it... I've read reports of increased responsiveness, and better battery life. It also enables you (with help from this app and this app) to enable "fast charge" (removes forced trickle charging when not on a standard charger) and "sweep2wake," which lets you wake or sleep the phone by sweeping across the hardware buttons.

    I was also hoping to activate USB to Go functionality, but I'm not sure Angry Bean supports it, and I don't currently have a powered USB to Go cable.
     
  19. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    Beats Audio :D and some unimportant things about performance...
     
  20. mrbenji

    mrbenji Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    60
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    60
    11
    18
    Male
    So... how do I access the Beats Audio settings?
     
  21. EHokie

    EHokie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    284
    Joined:
    Feb 20, 2012

    Feb 20, 2012
    284
    47
    43
    Charlotte, NC
    No settings. Built into the sound drivers. No notification like on Sense either. It's just there. If you have some high quality 'phones and songs you'll notice it.
     
  22. mastersoup

    mastersoup Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    369
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    369
    54
    53
    you have any camcorder or bluetooth issues? video not recording properly, and bluetooth not enabling/pairing
     
  23. grimx

    grimx Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    47
    2
    16
    I used Titanium Backup to restore my apps. For some reason they are taking forever to update, if at all, still waiting.
     
  24. mastersoup

    mastersoup Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    369
    Joined:
    Dec 17, 2011

    Dec 17, 2011
    369
    54
    53
    check your internal phone memory. odds are you restored them and they were originally on your sd card, but are restored to your phone. you can even use titanium backup to batch move them to your sd card again if this is the case. youll need to force close TB before you do so, or it will say another process is running.
     
  25. grimx

    grimx Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    47
    Joined:
    Nov 8, 2009

    Nov 8, 2009
    47
    2
    16
    I have 0.97gbs
     
Tags:

Share This Page

Loading...