1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] Angry Bean / CM 10.1 [build 08.08.13]

Discussion in 'Android Devices' started by Chairshot215, Mar 8, 2013.

  1. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Hard to say what caused that problem with out a logcat there is not a whole lot we can do in terms of figuring out what is wrong. If it happens again make sure to grab a logcat.
     

    Advertisement

    Chingling likes this.
  2. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    first impressions of the new update.. WOW. I didnt expect much of a change from the previous version but boy was I wrong. It is incredibly fluid and smooth. The only bug ive seen so far is the camera force closes if using the dedicated camera button. opeing with the app works fine. To fix I just swapped the gallery2.apk from everlov

    great job G60
     
    g60madman likes this.
  3. xstefen

    xstefen Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 10, 2012

    Dec 10, 2012
    981
    207
    93
    Male
    EUC Specialist @ Fidelity Investments
    Under your bed
    Will AC!D and DSP clash? I wish we could get xLoud/Beats on CM, the music never seems to sound as good. Havent tested yet, still setting up
     
  4. sikk66

    sikk66 Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    86
    Joined:
    Aug 15, 2012

    Aug 15, 2012
    86
    30
    23
    Male
    Web application developer / Music Producer
    Atlanta, GA
    I'm gonna give it a go now! Does this ROM have wimax log issues like wild for the night? Do I need to flash the wimax logs fix?

    Thanks G60, Dastin, & chairshot for your work.
     
    g60madman likes this.
  5. XAL2

    XAL2 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Apr 25, 2012

    Apr 25, 2012
    454
    29
    43
    Male
    Stagehand
    Niles, Illinois
    Can no one answer my question from above about video chat issues? Also great stuff! Downloading now and going to install later!
     
  6. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    try the google talk or google +


    imo tango is horrible
     
    XAL2 likes this.
  7. xstefen

    xstefen Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 10, 2012

    Dec 10, 2012
    981
    207
    93
    Male
    EUC Specialist @ Fidelity Investments
    Under your bed
    Well I got stuck at the boot anim after setting kernel tuner settings and reboot, all i did was up the min-clock to 384 and set GPU settings, tried battery pull reboot twice, all i would get is bootanim, was great till that
     
  8. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    No clue, I don't get 4G coverage in my area. I get access to it for like 15 minutes a day if I am lucky so I usually never turn it on. Let me know if you need to or not in a PM and I can update the OP.
     
    miked6875 likes this.
  9. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    its still a issue on all cyanogen ROMS
     
  10. Chingling

    Chingling Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    439
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    439
    90
    53
    Nerd
    Antarctica
    Did you reboot through the reboot menu? My bootloop was caused by rebooting through the reboot menu as well, so that might be the issue. I too have heard its a Cyanogen thing, had the same problem on CM10 (4.1.2). Maybe avoiding the reboot in the reboot menu would prevent this problem. I'll go through some testing to see if I can reproduce the issue.
     
  11. sikk66

    sikk66 Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    86
    Joined:
    Aug 15, 2012

    Aug 15, 2012
    86
    30
    23
    Male
    Web application developer / Music Producer
    Atlanta, GA
    OK flashing went smoothly no issues there.
    Installed all of my apps clean(Didn't restore any data), everything seems to be running nice and quick thus far. Smooth as butta!
    I will report back if I come across any issues...
    Great job guys :)
     
  12. xstefen

    xstefen Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 10, 2012

    Dec 10, 2012
    981
    207
    93
    Male
    EUC Specialist @ Fidelity Investments
    Under your bed
    Yes I did, as CM roms always seem to have some issue that pisses me off I havent been using them lately and I was unaware of this major glitch.
     
  13. Chingling

    Chingling Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    439
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    439
    90
    53
    Nerd
    Antarctica
    Rebooted a lot of times using that reboot button in the menu, and it didn't occur :thinking: That's really odd, I wonder what could be causing the issue. This is the second time its happened to me, both right when I wake up and need to be ready for school...
     
  14. Prinny

    Prinny Resident Linux Nutcase
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    3,680
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    3,680
    1,164
    433
    Male
    Greenville, SC
    Try powering off the phone first.

    My GUESS is its something getting corrupted and not writing to the phone properly. Then the corrupted files don't allow it to boot.

    So shut down once or twice, then reboot. See if it helps. This way it allows all proper files to be written.
     
    Chingling likes this.
  15. xstefen

    xstefen Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    981
    Joined:
    Dec 10, 2012

    Dec 10, 2012
    981
    207
    93
    Male
    EUC Specialist @ Fidelity Investments
    Under your bed
    Thanks Prinny, I'll be sure to try that next time I flash JB, whenever that may be
     
  16. Prinny

    Prinny Resident Linux Nutcase
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    3,680
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    3,680
    1,164
    433
    Male
    Greenville, SC
    Yeah, I know its frustrating.

    Its happened to me before. Once I powered off the phone a few times though, it seemed to be good afterwards.
     
  17. ramjet73

    ramjet73 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,418
    Joined:
    Jun 22, 2011

    Jun 22, 2011
    1,418
    821
    233
    Honolulu, Hawaii
    It seems that all the ROM's based on agrabren's CM10 source occasionally have the same issue with booting after changes are made to the configuration. I've also had a problem, at least with dastin's CM10 ROM's, with getting prompted to redo the setup after making changes like installing an app and rebooting.

    No idea why, but I haven't had those issues with the ROM's based on Evervolv or AOKP source. :thinking:

    ramjet73
     
  18. Palmetto Fellow

    Palmetto Fellow Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    2,022
    Joined:
    Sep 24, 2010

    Sep 24, 2010
    2,022
    323
    183
    SC
    I forgot about this issue. Perhaps the devs will incorporate the log cleaner into this rom so It's not an extra step.
     
  19. miked6875

    miked6875 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    88
    Joined:
    Dec 3, 2012

    Dec 3, 2012
    88
    16
    18
    G60, been waiting for this. Great rom. Running great so far. GREAT WORK to you and all the other dev's. Thankyou. gonna flash the log cleaner just in case.
     
    g60madman likes this.
  20. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Will get it added!




    Thanks, and yeah you need the log cleaner at least on this build.
     
    miked6875 likes this.
  21. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    Incredible work. There is something different about this ROM. It's smooth. Fast. Stable. No hiccups. I'm a flashaholic and I've kept this one since release. That's saying something. Lol...... Have you tweaked 3G or 4G. ?? I have never pulled a speed test like this b4

    [​IMG]
     
    g60madman likes this.
  22. g60madman

    g60madman Guest
    Rank:
    None
    Posts:
    0
    Joined:

    Nothing special just keep pushing it :D glad your rocking it out!
     
  23. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    What Does cm code do to tweak data speeds?
     
  24. nsciucco

    nsciucco Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,374
    Joined:
    Mar 1, 2012

    Mar 1, 2012
    1,374
    290
    163
    Male
    SALES
    MASSACHUSETTS
    I just pulled this on 3G

    [​IMG]
     
  25. Prinny

    Prinny Resident Linux Nutcase
    Rank:
    None
    Points:
    433
    Posts:
    3,680
    Joined:
    Apr 15, 2012

    Apr 15, 2012
    3,680
    1,164
    433
    Male
    Greenville, SC
    Holy crap that's impressive 3G speeds. O.O I'm lucky to get 800kb/s XD
     
Tags:

Share This Page

Loading...