1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] ApeX 1.3.1 for Droid X - Running, running, as fast as it can (12/16/10)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Dec 10, 2010.

  1. xx DROiD ERiS xx

    xx DROiD ERiS xx Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    180
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    180
    6
    36
    Toyota Service Writer
    Jerseyy
    im on adw launcher ex as of yesterday and its an awesome add on to your rom! if you have $4.00 bucks on you (i know times are hard) i was wondering tho when i reboot my phone two widgets in particular do not come back AND even though they are installed on my phone when i press and hold to add back the widget it doesnt even show them to add..palmary weather and widgetsoid..why would that be?
     

    Advertisement

  2. shrink57

    shrink57 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,528
    Joined:
    Dec 19, 2009

    Dec 19, 2009
    1,528
    149
    143
    South Florida
    Unlike the original ADW, EX is a commercial app (worth every penny) so I do not see any legitimate developer offering a themed version (if that is what you are asking). There is a gingerbread adw theme available in the market (search adw gingerbread) but so far has been getting poor reviews.
     
  3. makeshiftharmony

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    15
    0
    15
    How do to revert back to the original battery icon with the new nextheme. I'm not a fan of the round. Thanks
     
  4. dellbx

    dellbx Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    63
    7
    16
    San Diego, CA
    You made a nandroid backup before you applied the theme, I hope. Restore from it and you will be back to the original battery icon.

    Edit: I may have misunderstood your question. Do you want to keep NexTheme just not with the round battery icon?
     
  5. banzai75x

    banzai75x Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    42
    0
    15
    Anyone have problems with attachments and gmail? Messages seem to get stuck in my outbox forever.

    I attach a picture and try to send via gmail.
     
  6. TRDRACER21

    TRDRACER21 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2010

    Apr 17, 2010
    4
    0
    5
    how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email?how do u copy and paste on website,email? just trying to get your attention
     
  7. ekyle

    ekyle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,771
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    1,771
    108
    143
    Male
    Software Engineer
    Central NY

    Sent fine for me.
     
  8. BuTbKa

    BuTbKa Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    825
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    825
    134
    93
    SoCal
    try do delete gmail app and reinstall it from market.
     
  9. dellbx

    dellbx Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    63
    7
    16
    San Diego, CA
    Yep, I was too.

    I have gone back to 1.3.0 for the time being. Hoping the next revision will take care of those issues.
     
  10. TRDRACER21

    TRDRACER21 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Apr 17, 2010

    Apr 17, 2010
    4
    0
    5
    did you clear cache when you update?
     
  11. BuTbKa

    BuTbKa Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    825
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    825
    134
    93
    SoCal
    Guys, r u sure all your reboots are not due to overclocking?
     
  12. dellbx

    dellbx Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    63
    7
    16
    San Diego, CA
    Nope, I do not overclock my phone.
     
  13. SlvrScoobie

    SlvrScoobie Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    393
    Joined:
    Aug 21, 2010

    Aug 21, 2010
    393
    11
    38
    so if I make a nandroid backup, and decide that i dont dig the rom, Everything will be put back from the nandroid backup?
    (this is my first attempt at a rom, after much rooting and general hacking..) not sure how much different it will be than my customized "stock" rom other than lacking more blur :)
     
  14. makeshiftharmony

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    15
    0
    15
     
  15. makeshiftharmony

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    15
    0
    15
    Im having trouble with my camera flash. i cant turn it on manually so it stays on for photo. when i press the flash on button it does nothing. thanks for help
     
  16. dellbx

    dellbx Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    63
    Joined:
    Aug 24, 2010

    Aug 24, 2010
    63
    7
    16
    San Diego, CA
     
    makeshiftharmony likes this.
  17. JustJosh4

    JustJosh4 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    69
    8
    16
    Exactly right. I've flashed ROMs and decided that I didn't like them and simply restored and everything was right as I left it including all app data like texts and game saves.
     
  18. MikeAce00

    MikeAce00 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    249
    Joined:
    Sep 8, 2010

    Sep 8, 2010
    249
    30
    43
    Its not something I've noticed before, but I can confirm my phone does y the same thing...
     
  19. irmac

    irmac Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    261
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    261
    26
    43
    I hate to be a downer, but I have been having 1-2 soft resets a day. Are you guy having similar reboots?
     
  20. ekyle

    ekyle Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,771
    Joined:
    Jan 5, 2010

    Jan 5, 2010
    1,771
    108
    143
    Male
    Software Engineer
    Central NY

    Just had my first one this morning :(
     
  21. Flying_Hellfish

    Flying_Hellfish Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    612
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    612
    65
    78
    Illinois
    I didn't until 1.3.1. Fab put in a new startup script that can be disabled and since I did that I have been rock solid again.

    It was a few pages back......

     
    dellbx likes this.
  22. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    Hey Fab, just one more thing in regards to the screen not shutting off. I'm pretty sure it has something to do with ending a call with the power button (under settings > accessibility). Since turning this off I have not had the issue anymore.

    The only thing left to figure out is the brightness changing on it's own...
     
  23. pm1066

    pm1066 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    656
    Joined:
    Jul 14, 2010

    Jul 14, 2010
    656
    136
    93
    Not overclocked. I'm not saying there are a lot of hangs, but there seem to be more than 1.3.0, and the hang on reboot (when it crashes, forcing a reboot) is 100%.
     
  24. Flying_Hellfish

    Flying_Hellfish Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    612
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    612
    65
    78
    Illinois
    The fix I posted above is a direct quote from Fab how to fix the hang on reboot if you haven't applied it yet. :)
     
    dellbx likes this.
  25. MatJMonk

    MatJMonk Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    8
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    8
    0
    25
    Thanks, glad I ran across this little tidbit (16th time through this thread though!). I tried to run the uninstall for Madden and couldn't get it to work successfully....until I added the capital "M" and it worked perfectly!

    :D:D
     

Share This Page

Loading...