1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] ApeX 1.3.1 for Droid X - Running, running, as fast as it can (12/16/10)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Dec 10, 2010.

  1. lennydude

    lennydude Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    1,000
    244
    153
    Male
    Derivative Trader - AIG "JK"
    Maine USA
    sorry..............what does that mean?
     

    Advertisement

  2. ilovechi23

    ilovechi23 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jan 8, 2011

    Jan 8, 2011
    1
    0
    5
    Hey do anybody know how to install a custom font on this rom??
     
  3. JustJosh4

    JustJosh4 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    69
    8
    16
    Find Terminal Emulator in your apps, and type in su, hit enter, then type in gallery -mot and hit enter again. You'll get a confirmation saying that the Motorola gallery has been installed.
     
    lennydude likes this.
  4. lennydude

    lennydude Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    1,000
    244
    153
    Male
    Derivative Trader - AIG "JK"
    Maine USA
    Awesome.......worked perfectly.

    Thanks for the help :):)
     
  5. firebird_1995

    firebird_1995 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    11
    Joined:
    Dec 25, 2010

    Dec 25, 2010
    11
    0
    15
    does anyone know what stock app is for the "voice command"? i used to be able to double tap the home button and it would bring up the voice command.
     
  6. dwcasey

    dwcasey Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    156
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    156
    9
    36
    Is that bundled into Voice Search now?
     
  7. novemberwhiskey

    novemberwhiskey Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    491
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    491
    43
    43
    Any updates?

    I just switched back from Liberty and can't wait for Fab to put out something new for Apex.

    How about a toolbox like liberty where we can customize settings (pulldown text editor, etc.)
     
  8. FrozenDroid

    FrozenDroid Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    9
    Joined:
    Jan 8, 2011

    Jan 8, 2011
    9
    0
    25
    In Building Cellular RF Tech
    Chester, NH
    Noob with a question here :D

    If I'm running the stock kernel 2.6.32.9-g55626e1, do I need to wipe the cache/Format data before installing this ROM?
     
  9. gmenfan83

    gmenfan83 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,409
    Joined:
    Jul 20, 2010

    yes that will have no bearing on whether or not you need to wipe data/cache....always follow the devs instruction which will usually be in the first post of the thread of whatever you want to install and for this rom unless you were coming from an earlier version of apex then you do need to wipe
     
  10. Greavous

    Greavous Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    589
    Joined:
    Jan 3, 2010

    Jan 3, 2010
    589
    67
    98
    Male
    Leather Wheel re-Skinner
    New Braunfels, Texas
    So, is Fab done with this? I havent seen him post in this thread in ages. I loaded Liberty but giving some serious thought in coming back if there is any more to look forward to.
     
  11. jreed2560

    jreed2560 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    3,922
    Joined:
    Dec 31, 2009

    Dec 31, 2009
    3,922
    439
    183
    Male
    Sales Specialist/Wireless Consultant
    Tennessee
    Im sure he has his reason. Maybe hes just tied up with life
     
  12. dwcasey

    dwcasey Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    156
    Joined:
    Dec 7, 2009

    Dec 7, 2009
    156
    9
    36
    Same there. Went down Liberty route, but came back to ApeX ( Apex was the first ROM I tried on the DX ) and not that it needs anything really, but I just wonder if he is still working on it and what his plans might be for a follow-up ROM.
     
    BrainScraps likes this.
  13. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    well you got to give fab credit, he made a rom and updated it so much til all the bugs were gone.

    this rom is virtually bug free
    where as liberty is swarming with them, once liberty is updated i will test it out again

    apex just runs so smooth on my phone, fab did a great job on this rom, i bet we will see another rom made by him soon, i have a feeling he is working on another one, or switching to a new phone, which i cant blame him considering he made one of the best and most used roms for the droid x ^_^

    if he were to update apex and give it the customization that liberty has he will have to continue to work out more bugs that will develop with the new update.

    i bet we will see him again soon, posting a new rom, or even theme, just never know.
     
  14. MikeAce00

    MikeAce00 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    249
    Joined:
    Sep 8, 2010

    Sep 8, 2010
    249
    30
    43
    +1 any updates?

    Apex has just the right balance of blur and AOSP for me. But I really dig the liberty style tool box and easy customization of Liberty 1.0.
     
  15. BrainScraps

    BrainScraps Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    2
    0
    5
    I've been on APEX for about 2 weeks and I'm loving it. I was starting to think about trying out Liberty, but I just like certain BLURry integrations.

    Thanks to all of you who posted your experience with Liberty - looks like I won't be taking the time to switch and then switch back.

    Three cheers for FAB and all of his collabo's!
     
  16. AndroiDsepTIX

    AndroiDsepTIX Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 20, 2010

    Oct 20, 2010
    4
    0
    5
    Downloaded new kongregate app and the app works. but after you download the game and click play game all that loads is a white screen. Any suggestions?

    Yes I have flash installed
     
  17. banzai75x

    banzai75x Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    42
    0
    15
    Can someone help? I accidently replaced my dialer shortcut with something else on the launcher. Then when I tried to put the dialer icon back, it now has a funny icon, it looks like a circle instead of the phone. How can I get the dialer icon with the green phone back?
     
  18. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    open drawer long press dialer
    bring to main screen
    long press dialer that looks different
    go to edit once the new windows open
    select the picture and it will bring up your gallery
    when you installed apex 1.3.1 you have gingerbread icons stored in your gallery select the appropriate one and there ya go
    then drag the new dialer icon to your dock location
     
    banzai75x likes this.
  19. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    or you can just select the dialer from the dock does the same thing, will save some steps lol
     
  20. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    Hey guys, I'm not "through" with Apex, I've just been pretty busy the last few weeks at work and with my personal life.

    I hear all the requests for the toolbox style control panel, and I'm looking into it (which means I have an Android app programming book that I haven't started reading yet :D)

    It'll eventually make it into ApeX :)

    As for the next version of ApeX, I hope to begin working on it again in the near future.

    Sorry about being MIA for a while!
     
  21. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    Enjoy your new car!
     
  22. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    no worries fab, some of us knew you werent gone but just taking a break, considering personal lives are more important than android... sometimes.. but whenever you begin work we will be waiting patiently, your work is always appriciated, and keep up the good work!!! :)
     
  23. JustJosh4

    JustJosh4 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    May 28, 2010

    May 28, 2010
    69
    8
    16
    I've been running Liberty the past few days and the battery life just doesn't compare to ApeX. I'm about to go back to my ApeX nandroid.
     
  24. Greavous

    Greavous Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    589
    Joined:
    Jan 3, 2010

    Jan 3, 2010
    589
    67
    98
    Male
    Leather Wheel re-Skinner
    New Braunfels, Texas
    Yep, the battery problem was the deal breaker with me too. Im back on 1.3.1 and happy again. I do wish there was a chrome trimmed theme for my phone. I had the BWC theme on Liberty and really like the look.
     
  25. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    There is one (BWC).....I ported it for ApeX 1.3.1 about 2 weeks or so ago. It doesn't have all the latest mods to help with visibility and the popups, but here it is:

    http://androidforums.com/droid-x-all-things-root/250132-black-white-chrom-apex-1-3-1-a.html
     
    Greavous likes this.

Share This Page

Loading...