1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] ApeX 1.3.1 for Droid X - Running, running, as fast as it can (12/16/10)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Dec 10, 2010.

  1. gmenfan83

    gmenfan83 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,409
    Joined:
    Jul 20, 2010

    here is you answer straight from the apex wiki;)



    [edit] I get a message saying system not responding, force close or wait. What should I do?

    In very rare instances, this error can occur. It usually happens after installing a theme that changes the services.jar, or from a random reboot. This happens because of my startup script, which may try to make changes to the system too early in the boot process, and cause it to be unresponsive. It is by default set to wait 42 seconds before attempting to make a change, and for the most part, this seems like it is sufficient.
    Quick answer: Just hold down the power button until the menu comes up, hit reboot, and it should sort itself out.
     

    Advertisement

    bouchigo and dimitri407 like this.
  2. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    I'm anxious to try out Apex 1.4 when it's done.
     
  3. dimitri407

    dimitri407 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    239
    Joined:
    Jul 21, 2010

    Jul 21, 2010
    239
    16
    38
    IT
    Orlando, Fl
    Tried that but had to eventually do a restore from a previous backup from the ROM Manager.

    Is Nandroid the better way to go for backups?

    EDIT: Just tried this again and got the Force Close again but rebooted the phone and nopw all is good. Just couldn't give up. That's what backups are for.
     
  4. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Oh, I didn't know that, maybe because I don't use ApeX :D
     
  5. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    come to the dark side!!!
     
  6. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    I tried Apex 1.3.1 for a couple of hours when I ported BWC for it. It's a nice ROM no doubt about it, but I prefer very little blur (non existent if possible) :D

    Maybe I will try ApeX 1.4 when it comes out.
     
  7. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    i prefer very little blur as well, but apex is my most stable rom i run, liberty just had too many issues :(
     
  8. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    That's too bad, I haven't had any issues with Liberty 1.5.
     
  9. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    i only had the massive amounts of reboots and the hard freezes, i need to format my sdcard and give it another shot, i meant to do it last night, but was expecting several phone calls and playing black ops so i decided not to try it
     
  10. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    I really hope you will port the BWC them for 1.4 once it is released! That theme has really grown on me!
     
  11. novemberwhiskey

    novemberwhiskey Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    491
    Joined:
    Jun 23, 2010

    Jun 23, 2010
    491
    43
    43
    Will formatting your SDcard help phone performance?
     
  12. cbanning

    cbanning Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    214
    Joined:
    Jan 9, 2010

    Jan 9, 2010
    214
    5
    36
    Arvada, CO
    Came back to apex from liberty 1.5 - mainly for the quick office app. Am waiting for 1.4, too. What's the latest info on when?
     
  13. Trooper

    Trooper Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,715
    Joined:
    Apr 11, 2010

    Apr 11, 2010
    3,715
    542
    213
    Wow lot of activity for a ROM that has not been updated in awhile. Where are j00 Fab?
     
  14. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    I think he is busy digging his new car out of the snow!
     
  15. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    I believe faber's going to do it, he's just waiting for 1.4 to drop :D


    EDIT:

    Oh wait, he's doing the red gingerbread theme........I guess I can do it if he's not going to.
     
    Greavous and Raptor912 like this.
  16. idle0095

    idle0095 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Feb 1, 2011
    42
    0
    15
    got a big problem. since i updated my rom to apex 1.3.1 my home screen will rotate from portriat to landscape. Before when it was just the stock 2.3 on my droid x it didnt rotate on the home screen. i still want to be able to rotate it for the keyboard but not rotate on the home screens. how do i stop this???
     
  17. idle0095

    idle0095 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Feb 1, 2011
    42
    0
    15
    one more question. i didnt make a back up when i used rom manager to install apex. reason is because i had to try rom manager 10 times for it to finaly work. boot strap works so much better now and rom manager to me is too buggy because it wont but into recovery like its suppose to do. so i didnt make a back up of my droid x rom. if i ever want to go back to the stock rom how would i do that??
     
  18. k0smo86

    k0smo86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    373
    Joined:
    Oct 26, 2010

    Oct 26, 2010
    373
    29
    43
    Software Developer
    Florida
    Disabling it in your launcher settings.
     
  19. idle0095

    idle0095 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Feb 1, 2011
    42
    0
    15
    disable it were? if i goto settings then display then uncheck auto rotate screen it shuts off the landscape keyboard screen in all app when i turn it to use that keyboard because its bigger.

    Disabling it in your launcher settings. WERE IS THIS??
     
  20. k0smo86

    k0smo86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    373
    Joined:
    Oct 26, 2010

    Oct 26, 2010
    373
    29
    43
    Software Developer
    Florida
    What launcher are you using?
     
  21. idle0095

    idle0095 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    42
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Feb 1, 2011
    42
    0
    15
    i dont understand the question. i use adw launcher ex. that what your asking?
     
  22. k0smo86

    k0smo86 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    373
    Joined:
    Oct 26, 2010

    Oct 26, 2010
    373
    29
    43
    Software Developer
    Florida
    It's in UI settings in ADW ex
     
  23. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    Well, just finished watching the UK game, so gonna get some more work done on the toolbox script tonight.

    It's working very well so far ;-)

    It's over 1000 lines right now, I suspect it will be like 2500 when I'm finished. I also plan to add a "Restore Blur" option so you guys won't have to mess with a removedapp.zip file.

    Whew. Anyways, I'll be letting people know on Twitter when it's ready for testers.
     
    taknactn, cultldr, fatpomp and 8 others like this.
  24. irmac

    irmac Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    261
    Joined:
    Jan 1, 2010

    Jan 1, 2010
    261
    26
    43
    What's your twitter account name?
     
  25. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)

    bigxie
     

Share This Page

Loading...