1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] ApeX V1.4.1 for Droid X & Droid 2 - Refinement and Ease of Use (2/22/2011)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Feb 14, 2011.

  1. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    Same issue here...just noticed this about 10 minutes ago.
     

    Advertisement

  2. sic0048

    sic0048 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    545
    Joined:
    Jun 22, 2010

    Jun 22, 2010
    545
    52
    78
    Thanks for the zip. I never had sound until I applied it. I never had Liberty installed either. In fact, I did a full SBF and factory reset before installing 1.4 on the phone, so I don't know why it wasn't working. But at least it works now!

    Thanks again!
     
    bouchigo likes this.
  3. FragDroidX

    FragDroidX Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    820
    Joined:
    Jul 24, 2010

    Jul 24, 2010
    820
    314
    113
    Decided to try Apex 1.4 and I am having a major problem. I can not install any apps. I can access the market and search the market but when I try to install an app it says the app will be downloaded and then just hangs. If I try to install an .apk it starts do its thing and after a couple of seconds my X crashes and reboots. Since I can't install bootstrap I have no way to restore a backup and upon reboot it won't go into recovery. So before I go ahead an SBF does anyone have any suggestions?
     
  4. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    Clear your market data cache. That should take care of the issue

    Edit: Settings<Applications<Manage Applications<Market<Clear Data
     
  5. Stevessvt

    Stevessvt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    338
    Joined:
    Oct 28, 2010

    Oct 28, 2010
    338
    38
    43
    Do you use Yahoo messenger?
     
  6. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    No, I do not use yahoo messenger.
     
  7. RWil85

    RWil85 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Jan 17, 2011

    Jan 17, 2011
    220
    6
    36
    I flashed 1.4.1 a few days ago..

    Just needed my maps app for the first time- noticed it wasn't there..

    Fix??
     
  8. kentl901

    kentl901 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    117
    Joined:
    May 10, 2010

    May 10, 2010
    117
    1
    36
    Hey all,

    I went into toolbar and downloaded the Nexus and optimus wallpaper. Where can I find those or apply those wallpaper???

    Thanks!
     
  9. cultldr

    cultldr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    307
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    307
    63
    53
    Houston, TX
    You can download maps from the market, that way you have the latest version.
     
  10. RWil85

    RWil85 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Jan 17, 2011

    Jan 17, 2011
    220
    6
    36
    Thanks!

    Same for navigation also??
     
  11. bhmstuff

    bhmstuff Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    109
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    109
    13
    38
    Navigation will show up with Maps.
     
  12. Rockaholic

    Rockaholic Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    380
    Joined:
    Jul 10, 2010

    Jul 10, 2010
    380
    27
    63
    I'm probably gonna make the switch from Liberty tonight but before I do, I wanna know if restoring with TiBu will restore my Angry Birds save file :p
     
  13. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    Hey guys, my site went down so Toolbox and links are broken at the moment. I'm trying to get this resolved ASAP. Hang on ;)
     
  14. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    It's all those toolbox users now your a star on Droid Life! :D
     
  15. jaggy333

    jaggy333 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Dec 29, 2010

    Dec 29, 2010
    10
    0
    15
    I'm on day 4 of Apex 1.4 and i'm noticing serious lag switching screens, ending calls, etc.
    Any Ideas?

    My details are below:
    -overclocked with Jrummy at 1.25GHz.
    -ADWLauncher Ex
    -Installed 1.4 over 1.3.1
    -Running only a couple of widgets(Analog Clock & Biz Calendar)
    -Have about 5 pages of apps
    -using AutoKiller on Aggressive mode
     
  16. Ejay

    Ejay Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    19
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    19
    0
    15
    Apex 1.4 is by far the best rom I have used on my DX without exception. I rooted from stock and jumped onto 1.3.1, my first ever rom. It was good but did have a persistent freeze and re-boot that Fab noted and had a reboot suggestion for. From 1.3.1, I installed Liberty 1.5.

    I loved everything about Liberty except that it also had a few bugs and would randomly freeze and reboot. Liberty is a speed demon and where my DX lagged and stuttered when Overclocked beyond 1.25 on Apex 1.3.1, on Liberty I was surprised that I was able to run a very stable 1.35GHz UV with no stuttering. I only had to worry about the temp/heat. I did however hate the dialer and had to install Dialer One to get predictive dialing.

    Well here now comes the Apex 1.4 and I have been back since Fab dropped it on us and I have not had a single issue with it.. Which I find actually amazing. With stock motorola rom, my DX rebooted several times a day. With Apex 1.4 running at a very stable 1.25 OC with jrummy OC,my DX has been running non stop for over 3 STRAIGHT DAYS without a freeze, reboot or having to pull the battery! No lags, No Freezes...puuuuuuurfect so far after day 3!

    Fabolos, Thank you for this rom. I will once again chip in to the Lager fund. This time, Heineken and Guinness Stout! You are DA MAN!
     
  17. fuzio1963

    fuzio1963 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    248
    Joined:
    Apr 18, 2010

    Apr 18, 2010
    248
    22
    38
    Male
    Chicago, IL
    Still hanging...... :(
     
  18. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    Ok, the site is back up! There's a 99/100 chance the download link directs you to Mediafire though. Sorry :(

    But the toolbox is working, which was my primary concern.
     
  19. rjs987

    rjs987 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    18
    Joined:
    Dec 25, 2010

    Dec 25, 2010
    18
    2
    16
    I thought I had yahoo email working on ASOP messaging system using the same manual setup that was successful on Liberty. However I was receiving an error saying invalid username / password only on incoming messages not outgoing. So I installed moto messaging from the tool box now my email and message icons are gone. I have rebooted and still nothing so I went into the toolbox and changed setting back to ASOP and still nothing. I guess I&#8217;m going to have to SFB and reflash the rom and setup everything again. Not to sure but I may have gotten a little carried away deleting apps I did not want on the phone like Madden, NFS, social networking, backup assistant maybe this had to do with the problems I was facing. Just wondering if anyone else had a problem applying MOTO messaging via the toolbox for yahoo / corporate email.
     
  20. Rockaholic

    Rockaholic Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    380
    Joined:
    Jul 10, 2010

    Jul 10, 2010
    380
    27
    63
    I still have the Liberty boot logo. Everything else is fine though :)
     
  21. althepal1984

    althepal1984 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    99
    Joined:
    Jan 7, 2011

    Jan 7, 2011
    99
    8
    16
    warehouse manager
    Jacksonville, Nc
    Same here I laugh eveytime I see the cracked bell on startup
     
  22. RWil85

    RWil85 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    220
    Joined:
    Jan 17, 2011

    Jan 17, 2011
    220
    6
    36
    thanks..i tried to edit/delete my ignorant post from my phone..obviously to no avail, haha.
     
  23. Shaggy

    Shaggy Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    76
    Joined:
    Nov 10, 2009

    Nov 10, 2009
    76
    2
    16
    Police Officer
    Dayton, Ohio
    Is the NexTheme available yet?
     
  24. jacko1

    jacko1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    284
    Joined:
    Apr 19, 2010

    Apr 19, 2010
    284
    14
    38
     
  25. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois

    Not yet, I'll probably finish it up on Saturday or Sunday.
     

Share This Page

Loading...