1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] ApeX V1.4.1 for Droid X & Droid 2 - Refinement and Ease of Use (2/22/2011)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Feb 14, 2011.

  1. ad720

    ad720 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    260
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    260
    14
    38
    I must be missing something very obvoius - trying to run the scripts in terminal emulator and getting "access denied" for everything. I did do "SU" first and granted terminal emulator root access and I am seeing #.
     

    Advertisement

  2. rkid007

    rkid007 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Jul 15, 2010

    Jul 15, 2010
    15
    0
    15
    I want to try the new Apex. What I have a question about is the OC script. I still cannot find any resources on it. How does it work exactly? Do you choose a Voltage and then a range and then it applies it? Is there a way to customize or tweak each setting?

    Thanks for any assistance anyone can give.
     
  3. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    It is pretty snappy, but when I go to add a widget or change a shortcut on LP, it lags for me, on Liberty it was almost instantaneous.
     
  4. ballisticn8

    ballisticn8 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    761
    Joined:
    Mar 15, 2010

    Mar 15, 2010
    761
    158
    113
    Male
    Data Analyst
    Phoenix, AZ
    has anyone tried flashing the goodies.zip pack for apex 1.3.1 ? I am getting everything set up on my phone now and am going to back it up prior to flashing the goodies.zip but if anyone has tried it I was hoping to get the percentages back in the battery... Thx!
     
  5. diskovilante

    diskovilante Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    52
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    52
    10
    18
    Teaching
    Los Angeles, CA
    Get Titanium Backup and you can uninstall Madden and any other app you don't want from there.
     
  6. cultldr

    cultldr Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    307
    Joined:
    Aug 28, 2010

    Aug 28, 2010
    307
    63
    53
    Houston, TX
    YES! Thank you for adding the clock removal in the Toolbox! Got that done first, now time to dive in and see what else is there. Great job on the Rom!
     
  7. diskovilante

    diskovilante Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    52
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    52
    10
    18
    Teaching
    Los Angeles, CA
    I was wondering the exact same thing on the first page of this thread.

    Do the goodies packs for 1.3.1 work on 1.4.0?
     
  8. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois

    Is your phone attached to your computer in mass storage mode by any chance? The toolbox relies on the sdcard, so if that's mounted on your computer, your phone cannot access it.
     
  9. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Is it just me, or is the "THX" sound not playing for anyone else with boot animation when the phone is booting up?
     
  10. xliderider

    xliderider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,232
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    1,232
    192
    143
    Where Diamond Head Stay
    I never heard a peep out of mine, but I thought I read somewhere that those of us who came from Liberty won't for some reason. :thinking:
     
    bouchigo likes this.
  11. Batbriel

    Batbriel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    299
    Joined:
    Apr 21, 2010

    Apr 21, 2010
    299
    32
    43
    IdaWhoooo?
    I am Sorry,, is there an option in the toolbox to turn off the Animations ? haven't seeing any so far :)
     
  12. xliderider

    xliderider Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,232
    Joined:
    Jan 28, 2010

    Jan 28, 2010
    1,232
    192
    143
    Where Diamond Head Stay
    Spare Parts may be able to disable the animations.
     
    Batbriel likes this.
  13. Airmaxx23

    Airmaxx23 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,142
    Joined:
    Jun 21, 2010

    Jun 21, 2010
    3,142
    1,039
    313
    Yes, they can be disabled, or sped up, in Spare Parts.
     
    Batbriel likes this.
  14. jguns112

    jguns112 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    110
    Joined:
    Dec 30, 2010

    Dec 30, 2010
    110
    1
    36
    I know, I was just wondering if there was a way to do it using the toolbox
     
  15. Raptor912

    Raptor912 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    405
    Joined:
    Jul 16, 2010

    Jul 16, 2010
    405
    76
    53
    Operations Director-International Relations and Se
    SoCal (Formerly in LV & PacNW)
    No THX sound for me and I am coming from Liberty
     
  16. ad720

    ad720 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    260
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    260
    14
    38
    Hey thanks for the response Fab. No, it's not connected to the computer and the SD card shows as mounted in settings.
     
  17. Steven58

    Steven58 Reformed PH
    Rank:
     #4
    Points:
    3,933
    Posts:
    32,959
    Joined:
    Feb 19, 2010

    Feb 19, 2010
    32,959
    25,350
    3,933
    Male
    I'm on RC2. Apex just rebooted. Hmm.. I guess I should d/l the release and do a data/cache wipe?

    Edit: Who's going to advise those who advise? :p
     
  18. diskovilante

    diskovilante Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    52
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    52
    10
    18
    Teaching
    Los Angeles, CA
    I see what you did there, haha :)
     
  19. jguns112

    jguns112 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    110
    Joined:
    Dec 30, 2010

    Dec 30, 2010
    110
    1
    36
    Only problem I can find is that the in landscape mode the keyboard is pretty squished.

    Also some of the blur Widgets don't work. Could this be because I removed the home launcher? Or maybe they don't work on lpp
     
  20. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Really??? There has to be a way around it. I will see if I can get it to work then.
     
  21. fonefreak

    fonefreak Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    179
    Joined:
    Oct 25, 2010

    Oct 25, 2010
    179
    25
    43
    North of the ecliptic
    What a great Valentine's Day gift for girl geeks!
     
  22. bouchigo

    bouchigo Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    413
    Posts:
    3,756
    Joined:
    Aug 10, 2010

    Aug 10, 2010
    3,756
    1,026
    413
    Production Engineer Mngr.
    Stockton, CA
    Alright, got the sound to work for the boot animation; the boot animation has to be installed in /data/local.
     
  23. shrink57

    shrink57 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,529
    Joined:
    Dec 19, 2009

    Dec 19, 2009
    1,529
    149
    143
    South Florida
    Apextoolbox
    2 (install/delete apps)
    r (remove any ,apk
    Madden.apk (make sure the M is in upper case).

    I tried to do it with Titanium but no luck. Apextoolbox nailed it.
     
  24. Fabolous

    Fabolous Superuser
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    3,635
    Joined:
    Nov 7, 2009

    Nov 7, 2009
    3,635
    2,126
    313
    Multi-platinum Rapper
    Illinois
    I swear I tried that and it didn't work, lol. But it was late at night and I may have been delirious ;)


    So all you did was move it from /system/media to /data/local?
     
  25. Stevessvt

    Stevessvt Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    338
    Joined:
    Oct 28, 2010

    Oct 28, 2010
    338
    38
    43
    Awesome!


    How do you do this?
     

Share This Page

Loading...