1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[ROM][BETA] CyanogenMod 10 for the LG Lucid

Discussion in 'Android Devices' started by stcarlso, Mar 9, 2013.

  1. LickeyMong

    LickeyMong Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    102
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    102
    7
    36
    Im 14 -_-
    7th layer of hell
    I'll pull hopefully pull a log tonight I have a soccer game so I probably will be busy,but i am still having the problem where my phone hangs on the boot screen and I have to wipe cache
     

    Advertisement

  2. Alexminatl

    Alexminatl Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    41
    Joined:
    Jul 9, 2012

    Jul 9, 2012
    41
    1
    16
    Male
    Georgia
    The front camera does work on skype, and it still doesn't work in the camera app. so it definitely looks like its a problem with the app.
     
  3. viequense

    viequense Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    10
    0
    15
    After flashing cyanogenmod 10 (B2 and A3) i cant get the phone to connect in debuging mode, i am using the drivers i was using with the stock rom.

    any suggestions.? i am runing windows 7.
     
  4. stcarlso

    stcarlso Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    222
    Joined:
    Feb 26, 2013

    Feb 26, 2013
    222
    90
    53
    Did you enable USB debugging in the settings menu? The drivers are the same as the stock ROM. The ROM is already rooted so you don't need to enable debugging for root access anyways.

    And just as a notice to everyone, I'm still alive, but work has picked up and the remaining issues in the ROM are a lot harder to solve than what has already been fixed. If I make a breakthrough on the camera app or EGL (crashes + reboots) I'll let everyone know.
     
    LickeyMong, viequense and filipino808 like this.
  5. viequense

    viequense Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    10
    0
    15

    I enable usb debugging, i do need the phone to connect on debugging so Q
    pst or Dfs Cdma, programs like those can se the phone on a Port.

    any other suggestions?

    I have another phone (exactly the same (lg Lucid)) That one is stock, that one can connect on debugging mode when the Vzw Utility application is open, if not it dosen't go on debugging mode, I try to do the same with the one with cyanogenmod and it does not wants to go on debugging mode.
     
  6. saxydroid

    saxydroid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    41
    Joined:
    Apr 23, 2012

    Apr 23, 2012
    41
    16
    18
    Hillsborough, New Jersey
    have you tried adb devices to see if its connected, because it could work without the icon in the notification drawer. If that is not working you can set persist.adb.notify to 1 in your build prop and that should work
     
    viequense likes this.
  7. viequense

    viequense Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    10
    0
    15
    Hi, i did some changes in the build prop as you say, now the phone dysplays the icon now ADB interface conected, but still not opening Ports to comunicate with qpst or dfs.
    when i open cdm and type adb devices nothing happend
     
  8. Wildarc

    Wildarc Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Apr 12, 2013

    Apr 12, 2013
    23
    1
    16
  9. filipino808

    filipino808 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Feb 24, 2013

    Feb 24, 2013
    51
    1
    16
    School
    808
    Install the b2 rom and gapps
     
  10. zinkscott

    zinkscott Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    Nov 24, 2012

    Nov 24, 2012
    109
    5
    36
    Male
    No, flash B2, then GAPPS, then the LucidVZ8Baseband :)
     
  11. LickeyMong

    LickeyMong Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    102
    Joined:
    Jun 24, 2012

    Jun 24, 2012
    102
    7
    36
    Im 14 -_-
    7th layer of hell
    just saw your video on YouTube
     
    zinkscott likes this.
  12. myersws6

    myersws6 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    49
    Joined:
    Jan 11, 2013

    Jan 11, 2013
    49
    4
    16
    How do I flash the zv8 baseband?
     
  13. filipino808

    filipino808 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Feb 24, 2013

    Feb 24, 2013
    51
    1
    16
    School
    808
    same as flashing everything else
     
  14. viequense

    viequense Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    10
    Joined:
    Mar 31, 2013

    Mar 31, 2013
    10
    0
    15
    Still not working!

    Now triying to install the V6 and KDZ give me this error

    [R&D Test Tools Log File]

    10:17:16 : Launching SW update
    10:17:16 : Unpacking KDZ
    10:17:39 : KDZ file extraced
    10:17:48 : Files were extracted.
    10:17:48 : LGMobileDL Load.
    10:17:48 : Port = -1
    10:17:48 : Connecting to phone
    10:17:57 : Check Phone mode = 1
    10:18:04 : Phone type check.......
    10:18:04 : LGMobileDL.DLL Loading....
    10:18:04 : _SetAuthMark Ok : wAuthMark(13780)
    10:18:04 : _DetachDLL Call
    10:18:04 : _DetachDLL Call End
    10:18:04 : Param : Path = C:\ProgramData\LGMOBILEAX\Phone\VS840ZV6_06.S6_06.P58014.R5.wdb
    10:18:04 : Param : moduleDir =
    10:18:04 : Param : waitTime = 33000
    10:18:04 : Param : UsbHighSpeed = 0
    10:18:04 : Param : PhoneMode = 1
    10:18:04 : Param : BinVersion = VS840ZV6_06.S6_06.P58014.R5
    10:18:04 : Param : AuthMark = 13780
    10:18:04 : Call fn_StartUpgrade
    10:18:04 : CDMA: wParam = 20, lParam = 570
    10:18:04 : Model Dll Msg Not Found(20, 570)
    10:18:16 : CDMA: wParam = 13, lParam = 5
    10:18:16 : Step : DSP Write
    10:18:32 : CDMA: wParam = 13, lParam = 6
    10:18:32 : Step : DSP Write
    10:18:35 : CDMA: wParam = 13, lParam = 7
    10:18:35 : Step : DSP Write
    10:18:41 : CDMA: wParam = 13, lParam = 8
    10:18:41 : Step : DSP Write
    10:18:43 : CDMA: wParam = 20, lParam = 510
    10:18:43 : Model Dll Msg Not Found(20, 510)
    10:18:59 : CDMA: wParam = 100, lParam = 60
    10:18:59 : Step : Upgrade Error2 - Error Code : 60
    10:18:59 : ResetStartInfo() Call
    10:18:59 : _DetachDLL Call
    10:18:59 : _DetachDLL Call End
    10:18:59 : FreeLibrary Call
    10:19:01 : FreeLibrary Call End
    10:19:01 : ResetStartInfo() Call End
    10:19:01 : ===FINISHED===
    10:19:03 : OnModelDllMsg(OnMsgFromModelDll-CDMA) delete m_pLGCyonUpdate
     
  15. blumeany

    blumeany Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    124
    Joined:
    Feb 8, 2012

    Feb 8, 2012
    124
    10
    38
    Just wanted to thank everyone working on this Rom, it's been a lifesaver. Held off as long as I could on installing it and finally broke down and installed b2. Works extremely well for me. The ICS build from LG was running so horribly sluggish. Had tried wiping it and reinstalling, but was still having tons of lock ups and slow response times. This Rom is nice and zippy, as it should be. Great work!
     
    filipino808 likes this.
  16. filipino808

    filipino808 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Feb 24, 2013

    Feb 24, 2013
    51
    1
    16
    School
    808
    i just noticed the internal memory of 4 gigs in the stock rom is around 1.4-1.5 gigs in this rom, did it disappear?
     
  17. squirrel11

    squirrel11 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Mar 17, 2013

    Mar 17, 2013
    52
    6
    16
    Male
    pool boy
    michigan
    Yup. But I believe it is being worked on.
     
  18. stcarlso

    stcarlso Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    222
    Joined:
    Feb 26, 2013

    Feb 26, 2013
    222
    90
    53
    The "internal memory" stat on the apps page is misleading, as that is the system partition's size. The actual 4gb internal memory partition is mounted and writable, but does not show up in the storage screen (it is on /storage/sdcard1). I will work on a fix once egl has been hashed out or proved impossible to fix.
     
  19. squirrel11

    squirrel11 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Mar 17, 2013

    Mar 17, 2013
    52
    6
    16
    Male
    pool boy
    michigan
    So I could still use the 4 GB of storage for music or whatever else, right? would apallo see that music?
     
  20. squirrel11

    squirrel11 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Mar 17, 2013

    Mar 17, 2013
    52
    6
    16
    Male
    pool boy
    michigan
    do we have any sort of fix for the ram issue yet. i just put b2 on my girlfriend's lucid and she does a lot of gaming(mostly candy crush saga and TR2) and it reboots quite often, also, i have had problems with hangups at the bootlogo, resulting in me hard rebooting. it usually happens every couple times the phone boots, and it can be annoying(and she gets scared because she thinks the phone is going to blow up every time it lags lol). any support at all would be very appreciated. thank you
     
  21. filipino808

    filipino808 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    51
    Joined:
    Feb 24, 2013

    Feb 24, 2013
    51
    1
    16
    School
    808
    u would need to pull logcats for him to see the problems
     
  22. squirrel11

    squirrel11 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    52
    Joined:
    Mar 17, 2013

    Mar 17, 2013
    52
    6
    16
    Male
    pool boy
    michigan
    well thats a tall order right now... im on the daily builds on a strictly linux computer and i reinstall all my drivers daily... so im assuming that i just need to minimize ram usage for now until this problem has a universal fix. other than this minor(for me at least) issue, this is an excellent ROM. i thank stcarlso and everyone here for all the hard work. the lucid is a darn good phone for being "mid-grade hardware". looking forward to perhaps getting JB 4.2.2 or perhaps a stable version of Ubuntu Touch when it becomes available. sorry i cant use ADB right now, but i give my full support.
     
  23. noseph

    noseph Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    171
    Joined:
    Mar 30, 2012

    Mar 30, 2012
    171
    35
    43
    Male
    Retired
    Indian Land, SC
    Install aLogcat https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jtb.alogcat&hl=en and you will not need ADB to pull logs.
     
    LickeyMong and filipino808 like this.
  24. JJPR97

    JJPR97 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    226
    Joined:
    Apr 20, 2013

    Apr 20, 2013
    226
    22
    38
    Male
    USA
    Excuse my inexperiance in this.

    I downgraded to GB sucessfully then rooted my Lucid. I put CMW on it and recovery mode was working fine.

    Then I installed the B2 ROM, Gapps, and finally the V8 baseband. When I install the ROM, I choose the "reboot system now" option and it stays stuck on the LG logo, please help.
     
  25. stcarlso

    stcarlso Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    222
    Joined:
    Feb 26, 2013

    Feb 26, 2013
    222
    90
    53
    You probably need to wipe cache and factory reset from CWM.
     

Share This Page

Loading...