1. Download our Official Android App: Forums for Android!

[ROM] Blue Echo 2.1 Updated (6/12/10) Issue

Discussion in 'Android Devices' started by lay6, Jun 14, 2010.

  1. lay6

    lay6 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    23
    3
    16
    Sorry about making a new thread for this, but the current thread will not allow postings...

    Anyway, I can't get past the boot screen. Looks good at that part :) na na na na na na na na na na na. Then it stops. Then it restarts. Restarted 3 times.

    I am currenlty rooted at 2.1 stock rom.

    Please advise any directions to get your rom working. I was trying the diet version of your rom.
     

    Advertisement

  2. jgert2005

    jgert2005 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    22
    Joined:
    Feb 16, 2010

    Feb 16, 2010
    22
    1
    36
    Try wiping data and davlik and reflash. This ROM has been very stable for me.
     
  3. lay6

    lay6 Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    23
    Joined:
    Mar 27, 2010

    Mar 27, 2010
    23
    3
    16
    Ty

    I got an error with davlink.

    I don't know ... I'm going to try re-rooting and a clean install.of 2.1 then go right to blue Rom.

    its a standard flash right? goto restore from SD zip file yes?

    just need the zip file? do I need unlocker on SD card or do I need to remove that?

    Ty
     
  4. BASS HERO

    BASS HERO Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    7
    0
    5
    Warehouse Operations/Logistics Manager
    Cincinnati, OH
    Ty,
    You should not have to re-install stock 2.1. What has worked for me is to, wipe your davlik through the cmd lines, power off, reboot into safe mode, wipe, then install zip. Load, reboot, enjoy! I had many issues before I wiped davlik. This should do it.

    SNOW
     
  5. seajm

    seajm Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    57
    Joined:
    Jul 6, 2010

    Jul 6, 2010
    57
    1
    36
    Heavy Haul
    W. Palm Bch
    So far so good.....but my phone still showing 2.27.651.6 on my software number. I don't get it. I'm rooted and running Blue Echo with that number, but I'm not showing anything for my cpu and how to over clock it or where it's over clocked like the Rom states......Hands up
     
Tags:

Share This Page

Loading...