1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] CyanogenMod 7.0.0 Stable 4/10/11

Discussion in 'Android Devices' started by andygu3, Apr 11, 2011.

  1. farva

    farva Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    95
    Joined:
    May 27, 2010

    May 27, 2010
    95
    17
    18
    Does anyone else repeatedly get the voicemail icon (that looks like o_o) in the notification bar? I am set up to use Google Voice but that icon keeps reappearing even though I don't have any voicemails.
     

    Advertisement

  2. Xtremedays

    Xtremedays Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,510
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    2,510
    1,073
    313
    Male
    Auto Technician(for now)
    I downloaded Titanium Backup Pro and froze the vvm apk and no more notifications.
     
  3. youdoofus

    youdoofus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,131
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    2,131
    747
    213
    Tech support rep for Knology
    so dak
    i got that same vvm issue right up until i deleted the apk lol my phone is hardly a phone in the literal sense.... its a device for texting and goofin off on the netterwebz (well, thats what i use if for, at least LoL)

    and i just d/l'ed tiamat (non sbc) we'll see how it goes :D
     
  4. luxetical

    luxetical Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    109
    Joined:
    May 21, 2010

    May 21, 2010
    109
    7
    36
    Student
    Arizona
    I was having issues the moment I plugged my phone in.

    I just recently stopped using the Theme Chooser because it of it's issues with Widget Locker and noticed I haven't had the issue.
    I wonder if CM7 and Widget Locker aren't getting along.
     
  5. youdoofus

    youdoofus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,131
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    2,131
    747
    213
    Tech support rep for Knology
    so dak
    widget locker talks smack about cm7's momma, and cm7 aint havin none of that mess LOL!
     
  6. WhiteNoise

    WhiteNoise Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    216
    Joined:
    Feb 23, 2010

    Feb 23, 2010
    216
    16
    58
    IT Specialist
    Missouri
    Have you tried just toggling airplane mode?
     
  7. Xtremedays

    Xtremedays Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,510
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    2,510
    1,073
    313
    Male
    Auto Technician(for now)
    Stable CM7.0.2 dropped last night
     
  8. evomattnc

    evomattnc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,234
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,234
    536
    213
    Mechanical Engineer for GE Nuclear
    NC
    What the eff? I just grabbed 7.0.1 last night, mother effer.
     
  9. Xtremedays

    Xtremedays Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,510
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    2,510
    1,073
    313
    Male
    Auto Technician(for now)
    Pick it up Matt! You are falling behind :p:eek:
     
  10. evomattnc

    evomattnc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,234
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,234
    536
    213
    Mechanical Engineer for GE Nuclear
    NC
    Ha no looks like i was too quick, they have since last night removed 7.0.1 from the mirror and added 7.0.2 instead...must be something wrong with 7.0.1, works fine for me...flashing 7.0.2 anyhow apparently fixes some cpu issues and improved the gps issue...
     
  11. MizzouBrent

    MizzouBrent Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,852
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    2,852
    2,518
    313
    Olathe, KS
    What did they do with the GPS? I've heard that the last several nightlies have been plagued by the CPU usage staying at 100% due to some issues with the GPS driver or something. Has this been fixed? I didn't even know 7.0.1 had dropped, much less 7.0.2. Dang.
     
  12. evomattnc

    evomattnc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,234
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,234
    536
    213
    Mechanical Engineer for GE Nuclear
    NC
    yeah thats what the fix was, fixed the cpu and gps driver issues...dont have to use the other gps driver now to fix the 100 percent cpu usage. 7.0.1 dropped briefly and dissappeared as quickly. 7.0.2 is in its place now...
     
  13. youdoofus

    youdoofus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,131
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    2,131
    747
    213
    Tech support rep for Knology
    so dak
    you can also blacklist that 9016 sender in handcents mms apk....
     
  14. evomattnc

    evomattnc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,234
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,234
    536
    213
    Mechanical Engineer for GE Nuclear
    NC

    I use red list
     
  15. youdoofus

    youdoofus Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,131
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    2,131
    747
    213
    Tech support rep for Knology
    so dak
    blurple list anybody? lol
     
  16. BenChase7

    BenChase7 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,229
    Joined:
    Jun 16, 2010

    Jun 16, 2010
    2,229
    874
    213
    Male
    RN
    Phoenix
    7.0.2.1, downloading now. ;)
     
  17. Xtremedays

    Xtremedays Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,510
    Joined:
    Apr 5, 2010

    Apr 5, 2010
    2,510
    1,073
    313
    Male
    Auto Technician(for now)
    LOL! Matt is behind again I think! 7.0.2.1 dropped tonight as well!
     
  18. autorail1

    autorail1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    48
    Posts:
    399
    Joined:
    Sep 26, 2009

    Sep 26, 2009
    399
    15
    48
    THE Boss
    Delaware
    I agree, This evo is almost a year old and no CM ROM has everything working. Just a waste to Flash any of these.


     
  19. evomattnc

    evomattnc Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    3,234
    Joined:
    Feb 10, 2011

    Feb 10, 2011
    3,234
    536
    213
    Mechanical Engineer for GE Nuclear
    NC

    Son of a bitch! Im trying to get drunk but stuff keeps dropping cant they wait a bit?
     
  20. ohhsnapjdm

    ohhsnapjdm Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    32
    0
    15
    if i have cm7 and update to cm7.0.2.1 do i need to clear cashe and stuff or can i just download and leave everything as is without clearing anything?:D
     
  21. cdadams1223

    cdadams1223 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    203
    15
    38
    I think the only thing you have to do is wipe cache and dalvik cache. Not 100% sure though. In other words, don't listen to a word I say...ever! ;)
     
  22. MizzouBrent

    MizzouBrent Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    2,852
    Joined:
    Feb 13, 2011

    Feb 13, 2011
    2,852
    2,518
    313
    Olathe, KS
    What the hell? Are you guys messing with me now? Need to take a look atcthe changelog.
     
  23. ohhsnapjdm

    ohhsnapjdm Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    32
    0
    15

    so everytime a new rom comes out you gotta wipe data and cache ugh i hate having to redo all the custom colors and shit over and over again :(
     
  24. cdadams1223

    cdadams1223 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    203
    Joined:
    Nov 8, 2010

    Nov 8, 2010
    203
    15
    38
    Like I mentioned in my previous post, I'm not 100% sure but I think you do have to wipe both. Matt and/or Xtreme should chime in to verify. :D
     
    ohhsnapjdm likes this.
  25. ohhsnapjdm

    ohhsnapjdm Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    32
    Joined:
    Dec 6, 2010

    Dec 6, 2010
    32
    0
    15
    yeah it anyway ahha ovs <3 thanks for the help
     
Tags:

Share This Page

Loading...