1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

Root [ROM] Dirty Unicorns 5.1.1 {HAMMERHEAD} (4/26/15)

Discussion in 'Android Devices' started by NYCHitman1, Dec 16, 2013.

?

Which mobile technology does your carrier use?

  1. GSM

    76.1%
  2. CDMA

    23.9%
  1. lennydude

    lennydude Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    1,000
    244
    153
    Male
    Derivative Trader - AIG "JK"
    Maine USA
    I plan on being very patient. I will use the rom when "YOU" have it released and not before. That is just the way it has always been. Not trying to make points here it's just that I trust you when it comes to these things :)

    Lenny
    brg
     

    Advertisement

    Hook likes this.
  2. lennydude

    lennydude Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    153
    Posts:
    1,000
    Joined:
    May 19, 2010

    May 19, 2010
    1,000
    244
    153
    Male
    Derivative Trader - AIG "JK"
    Maine USA
    Not sure if this has been posted. There is the usual Easter egg when you tap the Android Version but did you know there is another Easter egg when you tap the DU Version really fast ☺☺☺

    And yes, a pat on the back is OK
     
    Twiz, NYCHitman1 and Brian706 like this.
  3. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    Just an FYI - a few things derailed our previous plans, so we nuked the entire org and started from scratch again. We're getting everything up and running all over again, so just bear with us :)

    We'll be seeing you all soon on Hammy and new devices too.
     
    Brian706, xdrc45 and Hook like this.
  4. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    DU is always worth waiting for. I even appreciate that you folks never rush anything before it is ready. Your test builds are more stable than most people's final releases.

    Carry on and I'll be happily waiting. [emoji3]
     
  5. Brian706

    Brian706 I like turtles!
    Moderator
    Rank:
     #21
    Points:
    1,053
    Posts:
    9,432
    Joined:
    Jul 25, 2012

    Jul 25, 2012
    9,432
    8,789
    1,053
    Drafter
    Oh hi guys! :D

    Screenshot_2014-12-09-16-14-21.png
     
    NYCHitman1 and Hook like this.
  6. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Nice one, just rub it in!! :p Luck you!
    Any features or feed back that you can give without reveling to much info.

    Questions too, if none minds... How can I become an official DU tester? I would love to sacrifice the time and effort to test out the latest pre-builds if possible.
    There is no other ROM than DU that I would rather run on my N5.
    Please PM/or contact me if it's possible... Thanks guys! :D
     
    Brian706 likes this.
  7. Brian706

    Brian706 I like turtles!
    Moderator
    Rank:
     #21
    Points:
    1,053
    Posts:
    9,432
    Joined:
    Jul 25, 2012

    Jul 25, 2012
    9,432
    8,789
    1,053
    Drafter
    I don't think Josh wants me to say too much. I'll just tell you that it's in the early stages right now, and that I haven't been privy to any Dirty Tweaks yet.

    I'll have to let Josh field that one! :)
     
    Hook and xdrc45 like this.
  8. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Good enough for me! I'm like a kid in a candy store waiting for my lollipop! No pun intended! ;)
     
    Hook and Brian706 like this.
  9. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    Honestly, I don't have any official testers. I just so happened to be talking to Brian and he asked at the right time since there was something that I needed tested. It's pretty bare bones right now. We haven't added anything to it yet since we still don't have our CAF-required devices ready to go yet.
     
    Trek950, biggiephil, xdrc45 and 2 others like this.
  10. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    If there are any Sprint users in here - please shoot me a PM or a message on Hangouts. I need something tested. Thanks in advance!
     
  11. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    NYCHitman's first Lollipop test build for the Nexus 5 is up on G+. :D I may not get to flash until sometime tomorrow since it will require a clean flash and I am tending to some medical stuff. Dang.
     
    lennydude, Brian706 and xdrc45 like this.
  12. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Yep, I downloaded it like 20 mins after it was posted and so far its running great and pretty smooth... I was to busy to post that it was up.
    Did a clean install with a factory reset, just to start fresh and I'm still running the included kernel, test it out over the next few days. Might try Franco or ElementalX

    The New DU Boot Animation is pretty dang Saweet!:thumbsupdroid:
    Thanks for this one Josh awesome work!
    I've been flashing 5.0 to 5.0.2 Rom's, like I'm popping pez candy crazy lately :goofydroid: just trying to find a ROM that I like and could be content with until DU was ready... In lollipop.
    DU has ruined me! :p and DU for life! :batdroid:
    Looking forward to the future enhancements of the Dirty Tweaks too!;)
     

    Attached Files:

  13. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    Just installed. Will play with it tonight, but so far... wow! Is this smooth and slick! :D
     
    xdrc45 likes this.
  14. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    Just FYI, there is a newer update today. Dirty flashed it and working great, although I actually can't tell what is different. Doesn't matter, if Josh posts, I'll flash! :D
     
    thisISjoel and xdrc45 like this.
  15. thisISjoel

    thisISjoel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    412
    Joined:
    Feb 16, 2014

    Feb 16, 2014
    412
    119
    68
    Sydney
    I flashed the newer build and I'm having some issues I didn't have on the first build. Trusted places isn't working and there's a weird thing on the recents page where when there are apps open it has a "couldn't add widget" banner across the top.

    Also, there's something weird with my contacts and messaging, when I go to the contacts app I can see all my contacts are there but when people message me their number is shown instead of their name.

    I was a fool and didn't nandroid my first flash since I wasn't expecting issues going from one build to the next (I'm an idiot, I know) so now I'm trying to decide if I flash the older built again, try this one again or just wait it out to see how the next test build goes.
     
    #1090 thisISjoel, Dec 29, 2014
    Last edited: Dec 29, 2014
  16. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Awesome! Thanks for the heads up Hook! :thumbsupdroid: Same here, if Josh posts it... I'm gonna flash it!
    Downloaded and rebooting to recovery to flash in 1.2.3...
     
  17. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Haven't had time to mess with Trusted places... So not sure about that one.

    I got the same error about "couldn't add widget" at the top of the recents menu.
    Booted to recovery and cleared cache and now I have the Google search bar at the top of the recents menu.

    Also has the same issue with the contacts name not showing up, it would just display a phone number instead.
    When to -
    /Settings/More/Default SMS app/

    And switched it from Messenger (which was set as default) to Hangouts and that solved the issue for me... After that the contacts even showed up in Messenger app.
     
  18. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    I have the Google bar at the top of recents and Messenger (the green icon that comes with DU or maybe it's the PA Gapps) works fine for me. I don't use Trusted Places, so don't know about that.
     
  19. thisISjoel

    thisISjoel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    412
    Joined:
    Feb 16, 2014

    Feb 16, 2014
    412
    119
    68
    Sydney
    Thanks for the pro tips! I got my contacts/messages aligned but clearing the cache didn't fix the issue with the widget in the recents.

    Also, I got trusted locations working, I was being a nuffy and hadn't checked my location services settings and they were off so that's sorted now.

    I'm going to clear the cache again and see where that gets me, otherwise might just suck it up.
     
  20. xdrc45

    xdrc45 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    739
    Joined:
    Jun 21, 2012

    Jun 21, 2012
    739
    586
    183
    Male
    Great White, MI
    Awesome glad everything else worked out for you!
    You might want to also wipe cache and dalvik cache while your at it.


    Was it just me or did I at some point, see a "Home" button in the Settings menu to allow you to switch between launchers on the new DU 9.0 test builds.
    I know there was a option to select which launcher to use during setup... But I can't find a menu option to switch between Launcher3 and the Google Now Launcher anywhere.
     
  21. thisISjoel

    thisISjoel Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    412
    Joined:
    Feb 16, 2014

    Feb 16, 2014
    412
    119
    68
    Sydney
    Wiped cache and dalvik cache multiple times to no avail, oh well, not that big a deal.

    Re: the 'home' option on settings certain GApps packages replace launcher3 with the Google now launcher (PA stock for example) and if there is only one launcher installed the option to change is hidden. Try installing a 3rd party launcher like Nova or something and see if the 'Home' option returns.
     
  22. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    It's definitely there for me, but PA Gapps added GEL and I added Nova so there are three launchers on mine. Probaly if you only have Launcher 3 that comes baked in DU, you won't have the home option (since there is no launcher to switch to).
     
  23. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    We haven't experienced this yet on any device on DU, but thanks for letting me know. That's probably an issue with the Messaging application in itself. However, as you well know - Hangouts SMS is a different application altogether. Personally, I like using Hangouts for just online chatting and Messaging for my SMS/MMS purposes. I'll try to pay more attention to this as time goes on.

    In other news, how's everyone loving all of the kernel goodies? :)
     
  24. Hook

    Hook Ever since DU... ;-)
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,358
    Joined:
    Mar 17, 2010

    Mar 17, 2010
    1,358
    651
    233
    Male
    Northern VA, USA
    I'm not great for technical feedback, but I can tell you that so far I haven't been tempted to install Franco. ;)
     
  25. NYCHitman1

    NYCHitman1 Gun for Hire
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    6,527
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    6,527
    1,755
    353
    Male
    EUSA
    Long Island, NY
    I forgot to mention this previously, but does anyone else here use Sprint?

    I need to know if sending MMS through the Messaging application works without issue.
     
Tags:

Share This Page

Loading...