1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM][DROIDX] ApeX 2.0.0 Release Candidate (RC4) (10/9/2011)

Discussion in 'Android Devices' started by Fabolous, Aug 28, 2011.

  1. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    usb debugging must be enabled bud, and i replied to your other post
     

    Advertisement

  2. dibs ODDJOB

    dibs ODDJOB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    416
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    416
    107
    68
    So I was running RC2 since it came out. No reason to upgrade since it was perfect. Last week Google Search starting giving errors when updating, then I couldn't click on paid apps in the Market. Realized my Market app was out of date, and couldn't upgrade it.

    So I SBF'd and started over to get to RC4. It seemed fine. I briefly checked out Liberty v3 ROM, but it didn't seem as fast as Apex so I flashed back.

    However, the Market app is still not updated, and still contains the same error when clicking on paid apps. Google Search is still messed up as well. Anyone else have this?

    I've tried the Market fix, but that didn't solve anything.

    EDIT: So I've searched the thread and found the Market Fix for RC4 in post #324. That should probably be put in the first or second post to avoid further confusion, as the first post just links to the RC3 Market.
     
    Dabrador likes this.
  3. Dabrador

    Dabrador Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    328
    Joined:
    Oct 16, 2009

    Oct 16, 2009
    328
    24
    38
    I had both problems as well. Thank you for finding the solution for the Market. Search still will not update although with all the negative feedback, I think I'll stay with my current version.
     
  4. newteech

    newteech Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    6
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    6
    0
    5
    Ever since flashing this rom, I have been unable to receive sound through both sides of my earbuds.

    I have tried several different earbuds to test and the result is the same. How come I can't get stereo anymore?

    Thanks for any ideas
     
  5. jerry42570

    jerry42570 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    200
    20
    58
    Pennsylvania
    Hmmm...this sounds different. Does your phone have DSP Manager installed? I'm wondering if the settings need to be changed.

    Sorry I've been on and off of Apex many times and have never experienced this problem.
     
  6. benwalburn

    benwalburn Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    435
    Joined:
    Mar 31, 2011

    Mar 31, 2011
    435
    68
    53
    Computer Repair
    Does that happen on other roms? My d1 does that, but the headphone jack is screwed up
     
  7. imagecolour

    imagecolour Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    9
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    9
    0
    5
    CEO
    India
    The ApeX 2.0.0 Release Candidate (RC4) is just Superb, it is the best out there, needs some more apps to be installed, but overall it is the best
     
  8. sqwerl

    sqwerl Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    150
    Joined:
    Dec 28, 2010

    Dec 28, 2010
    150
    12
    38
    Male
    Software Developer (C#, asp.net, Android, iOS)
    @Fabolous
    I absolutely love this ROM on my Droid X (I don't have Verizon service, though).

    I wondered if you could be convinced to do a ROM for the Moto Triumph? There aren't any stripped down Gingerbread ROMS for it. CM7 TG-Reloaded is nice but I like ApeX better.

    Thanks!
     
  9. VoidedSaint

    VoidedSaint Resident Ninja
    Rank:
    None
    Points:
    423
    Posts:
    8,201
    Joined:
    Feb 10, 2010

    Feb 10, 2010
    8,201
    2,090
    423
    Male
    Virginia
    sqwerl you might want to send fabolous a pm as he will respond much faster
     
    sqwerl likes this.
  10. APCharlie

    APCharlie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Aug 12, 2010

    Aug 12, 2010
    14
    0
    15
    So I have been loving Apex. Unfortunately, I've been running into a consistent issue. It seems like the phone has a hard time starting up 3g, for example, after I turn wifi off, the phone can't connect with 3g. Or, if I use tether, and then turn tether off, phone can't connect with 3g.

    It's weird, the 3g symbol shows up, but doesn't turn green. Sometimes, it comes back on when I do the airplane trick. Has anyone else had this glitch?

    Also, I tried flashing the MIUI rom, it was really cool, but ultimately too unstable to I came crawling back to Apex after a couple days. However, I read that MIUI is a 2nd init ROM, so I had to do some extra stuff to install it. When I came back to Apex, I just factory reseted and restored my backup of Apex. Did I do anything wrong?
     
  11. jerry42570

    jerry42570 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    200
    Joined:
    Jun 29, 2010

    Jun 29, 2010
    200
    20
    58
    Pennsylvania

    This sounds exactly like what I would have done to restore any backup. Did it not work for you? Lately for me, I've been unable to restore any nandroid backups in CWR. I usually get a md5sm mismatch error, or various other odd messages. Lately, my only option has been to wipe data, re-flash the ROM, and restore apps in TiBU.
     
  12. APCharlie

    APCharlie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Aug 12, 2010

    Aug 12, 2010
    14
    0
    15

    Well, everything seems to be running as before, the only change is now when I boot up, theres a red motorola logo before the Apex boot animation, which was not there before (I'm not sure what that means though, does that mean I'm on 605 and before I was on 602?)

    I ask because I've been having some problems with my 3g lately (past week) where on the Speedtest.net app, I get literally 100 kbps (average for Boston 3g is around 900-1000kbps) consistently. However, when I open pages, they seem to open ok, not fast, but not painstakingly slow either. I called Verizon and they said I wasn't being throttled ("optimized") I'm thinking it might have something to do with flashing from MIUI to Apex but I'm not sure if that changes
     
  13. dibs ODDJOB

    dibs ODDJOB Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    416
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    416
    107
    68
    Ugh, I'm sick of my market never updating. I thought that was nto supposed to happen on RC4, but mine never updates. I'm currently on Market 3.3.11.

    Google Play 3.5.15 and 3.5.16 will not install.
     
  14. JMVT

    JMVT Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Oct 9, 2011

    Oct 9, 2011
    4
    0
    5
    I realize that this is an outdated phone at this point, but did anyone ever find a fix for the HDMI problem?
     
  15. GandalfTehGray

    GandalfTehGray Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    846
    Joined:
    Dec 19, 2010

    Dec 19, 2010
    846
    84
    78
    Texas
    You can try messaging the Dev, but if its not fixed yet I doubt it
     
  16. smoothjazz64

    smoothjazz64 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Nov 19, 2013

    Nov 19, 2013
    1
    0
    5
    Male
    This is a very good ROM for my DroidX! I was on Liberty 3 v2 for several months, and it is a good rom also, but bigger than Apex and buggy at times. Had no problems with the installation of Apex. Just downloaded it today. Running smooth. Responsive, quick, and takes up less room than most DroidX roms. Did have wifi problem upon installation, but installed a wifi patch for 4.5.621 (I was on the .621 update). Great job Fabolous! Keep up the good work.
     
  17. welbinator

    welbinator Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    583
    Joined:
    Jul 1, 2010

    Jul 1, 2010
    583
    44
    78
    Male
    Web Developer
    if I'm on 45.621.10 do I need to downgrade to .605? or can I flash this ROM as is?

    I'm rooted

    also I can't seem to actually download the ROM. anybody have a working link?
     
  18. themib

    themib Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    103
    Posts:
    778
    Joined:
    Jul 25, 2011

Share This Page

Loading...