1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] Gionee GN105 Rooted ROM for Micromax A75

Discussion in 'Android Devices' started by rudrateja, Mar 28, 2012.

  1. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    I am not the Devoloper :D I Found this Rooted ROM in Some chinese website. :D

    Now My phone is much faster after installing this ROM.

    Download it from here (Use google translate and you have to register on 115 to download. It just takes not more than 10 Seconds. no need to verify your email)

    Note: I have some internet Disconnection problem so I am not able to upload it to mediafire. (Any one please upload this file to mediafire.)


    Installation proccess is same as Ninad's ROM.
    To change language to English
    After flashing. Turn your phone ON.
    >>press Option Button >> Settings (Bottom Right) >> System (2nd Tab) >>Language & Keyboard (3rd Option) >> Select language (first option)>> English.

    To change keyboard Goto language & keyboard settings >>Select input method >> Android keyboard.



    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

    Angry Bird Space is working with No lags :D
     

    Advertisement

  2. rameshprathap

    rameshprathap Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 21, 2012

  3. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    I am not the devoloper like ninad :D . I just shared it :p
    All the screenshots are posted.
     
    rameshprathap likes this.
  4. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    @rudra plz upload the stuff ..
    Its painful for account creation ...
    i will upload , if you have some problems :)

    Again thanks for sharing :)
    Do u think i need to break in ?
    I think the ROM is good :)


    btw,
    @ramesh
    plz remove the entire quote !!
    It is damn painfull !!
     
    rameshprathap likes this.
  5. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    I have some disconnection problem, So can't upload. :(

    Please upload it if you are free.

    Registration is very simple

    Registration form is at top left corner

    fill the form
    1st one is email (its your username)
    2nd screen name.
    3rd password
    4th conform password.
    and hit the green button. now you will be logged in :)
     
  6. rameshprathap

    rameshprathap Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 21, 2012

    Internal memory free 158 mb how?? What applications installed !!!!!!
     
  7. rameshprathap

    rameshprathap Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    86
    Joined:
    Mar 21, 2012

  8. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    wait a while i am uploading to Mediafire :p
     
    rudrateja likes this.
  9. gta

    gta Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    As always i love the facination of iphone-type themes .Wish there was same type of theme for a70 .
     
  10. sudiptaid

    sudiptaid Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    69
    Joined:
    Mar 18, 2012

    Mar 18, 2012
    69
    3
    16
    after rooting there will be chinese language like the screen shot???

    Is it beeter mod/rom than ninad??
     
  11. chughgopal

    chughgopal Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    142
    Joined:
    Feb 2, 2011

    Feb 2, 2011
    142
    7
    36
    Mumbai, India
    Color combination looks good specially the black lock screen.
    Seems great
     
  12. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    Dear Rudra teja,

    only system.img to be flashed or all the files to be flashed in gn105
    please explain
    t
     
  13. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    Dear Ninad,

    i have downloaded, tell me how to upload and where, i will do that
    no prob for me, and what files u need, there are so many files.
     
  14. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    I just flashed using all files from update given by Mr. ninad sir, just replacing system.img, unchecking preloader, dsp, userdata.

    now phone is booting five min. over, still booting.
    after booting only i can tell you what is my experience with this gn-105
     
  15. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    dont use this rom, ninad rom is great, as applications chinese language is there, uninstall chinese key board, which is system app.

    you cannot use gmail & talk, u can not download apps from android market directly,
    the phone is not recognising by the android market. we have to use other market app to download the same. all your link2sd programmes wrappedup. you have install each and every application from that. no applications in the rom, then the phone is always speedy.

    go back to ninad`s ram.
     
    rameshprathap likes this.
  16. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    @rudra to change that operator icon goto build.prop and change
    ro.gn.operator.showslot=
     
  17. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    @dinesh use titanium to uninstall Chinese keyboard and Chinese apps. Replace the A75's build.prop. ninad is making a new rom from it :)
     
    darbhadinesh likes this.
  18. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    white color gionee looks amazing :D

    [​IMG]

    and i think this ROM is overclocked. ;)
     
    kumar abhishek and darbhadinesh like this.
  19. rahulhnair

    rahulhnair Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    63
    Joined:
    Jan 3, 2012

    Jan 3, 2012
    63
    20
    18
    Adrenalin Junkie
    Chennai
    The rom is super quick. :D
     
  20. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    @RUDRA how did you manage to get 150mb free only 12mb used pls reply
     
  21. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    That's the ROM thing ;)

    Just wait a while :D
     
  22. rudrateja

    rudrateja Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    136
    Joined:
    Jan 2, 2012

    Jan 2, 2012
    136
    56
    53
    ^ yes thats rom thing
     
  23. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    gprs/3g not working in this ram only wifi

    Market application cannot be connected as there is no chance to add gmail account to market
     
  24. saivignesh

    saivignesh Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,052
    Joined:
    Dec 24, 2011

    Dec 24, 2011
    1,052
    192
    143
    student
    shencottah
    @rudra no gprs or 3g?
     
  25. kumar abhishek

    kumar abhishek Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    572
    Joined:
    Dec 3, 2011

    Dec 3, 2011
    572
    125
    93
    Chandigarh, India

    This is coz there are no apns in gionee rom check network access points:)
    U will need to add them manually ;)
     
Tags:

Share This Page

Loading...