1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] Leandros 2.0

Discussion in 'Android Devices' started by karandpr, Nov 23, 2011.

  1. karandpr

    karandpr Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #60
    Points:
    443
    Posts:
    2,952
    Joined:
    Feb 16, 2011

    Feb 16, 2011
    2,952
    1,816
    443
    Male
    It's the second iteration of the Leandros ROM

    Features

    • Rooted
    • Custom Busybox (Compiled by us )
    • Init scripts
    • tweaks and more tweaks
    • Custom framework from akshaybz
    • LauncherPro is default Launcher /balancer as substitute
    • File Expert which also has a root browser
    • Live Wallpapers
    • Substrate Live Wallpaper bundled
    • No-Frills CPU bundled
    • K-9 mail bundled .Its better than gmail .Trust me .
    • Titanium backup for backup/restore
    • ROM ToolBox for the many tweaks your heart desires .
    • If swap is enabled in kernel (No idea ) ,swap should be mounted by default
    • If you have secondary partition auto a2sd is enabled (Not DT a2sd)
    • Battery performance would be low :p. (I think your battery wont even last 6 hours )
    • I am not a great battery tweaker ;)

    M70 Credits :

    rahules :Who solved the wifi bug .
    akashaybz whose framework I lifted ;)
    varun.chitre for spamming my PM box ;) :p
    All the guys who are maintaining/troubleshooting the ROM since I dont own the device .

    App credits :

    JRummy16 – ROM ToolBox

    hrk :NoFrillsCPU

    xageek: Filexpert

    Titanium Track :Titanium Backup

    Federico Carnales : Launcher Pro

    K-9 Dog Walkers :K-9 Mail

    moonblink - substrate Live wallpapers

    Balancer Studio : Balancer Launcher .

    Flash over stock ROM or Leandros v1 .Clear data/cache .

    Download
     

    Advertisement

    herry165, Lks Lks, nil22 and 8 others like this.
  2. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
     #160
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
    Ok...cool
    does it support flash?
    and any extra feature over hybrid except apps change
     
  3. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    You have to check if flash is supported or not...as karan doesn't have a a70
     
  4. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
     #160
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
    hmm...!!
    ok... and sam i am free now whats up with cm?
     
  5. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    hit thanks for man he updated the rom
     
  6. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    Cm7 is dead untill I get log cat..currently working on stock froyo port of LG it is booting up ..will upload for testing when I have free time
    @karandpr
    Any idea how to run cm7 in emulator ..it doesn't even start when I try cm7
     
  7. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
     #160
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
  8. karandpr

    karandpr Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #60
    Points:
    443
    Posts:
    2,952
    Joined:
    Feb 16, 2011

    Feb 16, 2011
    2,952
    1,816
    443
    Male
    I modified the scripts to our newer versions .
    I dont use kernel mods in phone I cant see or have access to so flash doesnt work .(I have good reasons ).
    If you try another kernel it may work .(No guarantee )
    @samroxx
    You do have 2.3.3 platform installed no .Or are you running on Froyo .CM7 shouldn't have any problem in running on Android emulator .
     
  9. harshith

    harshith Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    58
    2
    16
    Mysore
    Dont u ve multiupload account?? I can't see multiupload's direct link there...???? Difficult to download from Megaupload and others as I'm on my mobile.
     
  10. karandpr

    karandpr Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #60
    Points:
    443
    Posts:
    2,952
    Joined:
    Feb 16, 2011

    Feb 16, 2011
    2,952
    1,816
    443
    Male
    I do have multiupload account and you need to login to your account to see the direct link . :p
     
  11. harshith

    harshith Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    58
    Joined:
    Oct 24, 2011

    Oct 24, 2011
    58
    2
    16
    Mysore
    I don't think so.. I use MU many times.. But I ve never faced this problem.. I never used to login and download. I was getting direct links.
     
  12. ams04

    ams04 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    128
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Oct 30, 2011
    128
    11
    38
    Student
    PUNE

    Use upload king's download option when you are on mobile coz only uploadking gives direct links in any browser
     
    monu92 likes this.
  13. Eluviet

    Eluviet Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    186
    Joined:
    Nov 7, 2011

    Nov 7, 2011
    186
    20
    58
    Asst Manager - Leisure Sales
    Cochin, Kerala
    love the rom but hate the battery drain. i guess i can use one of the battery tweeks to help out with this?
     
  14. ashwa

    ashwa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    83
    Joined:
    Sep 7, 2011

    Sep 7, 2011
    83
    12
    18
    Male
    I hav some problems wt the rom i dont know if u face it

    I can install root explorer but cant open it it gives error
    I cant update my apps

    So i wwent back to hybrid as it is still a faster and stable rom wit very less battery drain has any one encountered this problem
    The error i get is that the app requires root permisons and than it closes
     
  15. hardy2895

    hardy2895 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Nov 15, 2011

    Nov 15, 2011
    25
    4
    16
    in my case FC on opening root explorer and wifi not working either :| :|
     
  16. diabolic head

    diabolic head Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    43
    1
    16
    folks i flashed this rom..instald all fyn.. bt d wifi 's nt wrking!!!
     
  17. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    Do this first flash leondros 1 and reboot ..now reboot to recovery and and wipe only dalvik cache and flash leondros two then it will work
     
  18. diabolic head

    diabolic head Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    43
    1
    16
  19. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    :) tell the procedure to get working flash player
     
  20. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
     
  21. sunil90

    sunil90 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    327
    Joined:
    Sep 28, 2011

    Sep 28, 2011
    327
    47
    63
    This is the only rom that i follow and look forward to.. awesome work :)
     
  22. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    Can you tell how to get working wifi and link 2 sd
     
  23. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    First restore stock or leondros 1 then again reboot to recovery and wipe only dalvik cache then flash the leondros v2 then all will work
     
    monu92 likes this.
  24. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    Yeah I was waiting for your reply.. From stock problem was not solved may be I should try leandros1
     
  25. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    Its not working..please help.. I tried both from stock and leandros1. But wifi and link 2 sd not working.
     
Tags:

Share This Page

Loading...