1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] Leandros 2.0

Discussion in 'Android Devices' started by karandpr, Nov 23, 2011.

  1. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    After flashing leondros 1 did you reboot first and then again power off phone and reboot to recovery and wipe dapvik cache and then flash v2
     

    Advertisement

  2. akshaybz

    akshaybz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    481
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    481
    78
    73
    wifi doesn't work on this ROM.
     
  3. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    trying one more time now as you said
     
  4. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    If still doesn't work pm Koran he will fix it in and will upload
     
    monu92 likes this.
  5. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli
    Hey monu,
    Just verify that updater script is correct.
    Just replace the updater script by rahules and try to flash.
     
    monu92 likes this.
  6. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    @sam, ok...
    @varun, how do I verify that, can u please tell me that. I also dont know where rahules updater script is.
     
  7. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli
    Do you have Leandros 1?
    It is named again.zip.
    Open the zip go to meta inf folder then in it go to com folder in that folder then go to google folder then in it go to Android folder then in it you will find updater script and update binary in it.
    Copy them and replace them in Leandros 2 in the same location structure.
    Remember to backup the original one from Leandros 2.
    And them flash the ROM.
     
    monu92 likes this.
  8. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    Let me try.. But tomorrow morning is my exam..
     
  9. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    Guys does swap work? i hope it does not also does swapper app help?
    also does rom manger can be used to change battery icons etc...
     
  10. mastermind1024

    mastermind1024 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    994
    Joined:
    Oct 13, 2011

    Oct 13, 2011
    994
    410
    113
    Doctor
    India
    Swap doesn't work nor swapper app will help.kernel should support it 1st,so we have to wait for src.n I don't rom manager can be used to change battery icons.
     
  11. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    oops sorry misspelled it i meant ROM toolbox !!! :D
    well i got the answers !!
     
  12. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    Problem PLz help !!
    I am not able to give Root access to programs after installing the rom :(
    here is how i installed

    -boot to recovery
    -factory reset
    -restore to stock --provided by theperfectpunk
    -flashed the mentioned zip
    -reboot

    When i select on any program (eg. Titanium backup) and it asks for root access i click on Allow then toast comes like"Titanium backup has been granted Superuser Permissions

    Then too Titanium backup says that it needs Superuser Permissions and they are not granted

    then
    -Opened Superuser app
    trying to update binary

    It said that the current version is legacy ???
    when i click on update ia m asked for superuser prompt which when allowed it still says "gaining root privileges ...failed"

    I have also tried to select auto response to allow
    -updated Superuser app
    -Flashed the app from Recovery along with binary...

    still no thing any help is appreciated :)
     
  13. jas2090

    jas2090 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    81
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    81
    12
    18
    Student
    Patiala/ambala cantt
    try to z4root ,unroot and root again
     
  14. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    it gets hanged at the screen saying "running exploit to gain root access" or something like that !
     
  15. akshaybz

    akshaybz Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    481
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    481
    78
    73
    You're using old version of z4root perhaps...
    Get the latest from xda thread...
     
  16. droidolution

    droidolution Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    42
    2
    16
    guys how is the battery life of this rom with fully loaded apps (say about 48+ :p). asking becoz the first post says that the battery lasts only for 6 hrs...
     
  17. tanj2011

    tanj2011 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    331
    Joined:
    Nov 28, 2011

    Nov 28, 2011
    331
    8
    36
    Mumbai
    go for hybrid v3 or v1.3.2..
     
  18. droidolution

    droidolution Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    42
    2
    16
    I have used both... then switched switched to Leandros 1 just 2 days back. I like this rom coz its super fluid and light on the system. I have 90mb left in the system after all the apps and datas i've had in both hybrid v1.3.2 and v3 which showed only 67mb free.

    But the problem i face with leandros 1 is it is not as stable as Hybrid. It has freezed 6 times within this 2 days and hangs for no reason even with the nominal use. So I thought this leandros 2 would have overcome these issues and was planning to flash it. But the only thing bugging me is the battery life. if any user can give me a accurate time it stays with moderate use it will be really helpful.:thinking::(
     
  19. tanj2011

    tanj2011 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    331
    Joined:
    Nov 28, 2011

    Nov 28, 2011
    331
    8
    36
    Mumbai
    partition ur SD card n install ur apps in dt na..no more need 2 install in phone memory n worry abt saving space..
     
  20. droidolution

    droidolution Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    42
    2
    16
    yup already using link2sd and doin it... but installed some important and crucial apps on phone memory...
     
  21. droidolution

    droidolution Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    42
    2
    16
    is there a mirror for this rom friends.... (R.I.P megaupload :'()
     
  22. ninadchaudhari

    ninadchaudhari What's up !
    Rank:
    None
    Points:
    233
    Posts:
    1,800
    Joined:
    Nov 17, 2011

    Nov 17, 2011
    1,800
    526
    233
    Male
    F.Y B.E
    127.0.0.1
    Well be cool and then read the link
    also you do not seem to have atleast tried the same link ...
    its multiupload and not mega upload...
    more over Wifi still does not work in this ROM
     
  23. droidolution

    droidolution Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Dec 29, 2011

    Dec 29, 2011
    42
    2
    16
    :(.. my bad.. curiosity killed the cat. Thanks for informing bro. Will anyways try the rom.
     
  24. karandpr

    karandpr Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
     #61
    Points:
    443
    Posts:
    2,952
    Joined:
    Feb 16, 2011

    Feb 16, 2011
    2,952
    1,815
    443
    Male
    Check this file
    I havent touched it except the WifI Patch by Rahules .
    You may download it if you wish
    Leandros2.zip

    If you have any doubts checkup with Rahules .
    He will maintain and trouble shoot the Leo in section :D .

    I will try to check up on V3 this weekend .No promises though .(By V3 I mean Leandros V3 not station V3 :D )
     
  25. Tan3189

    Tan3189 Member
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    74
    Joined:
    Dec 26, 2011

    Dec 26, 2011
    74
    0
    15
    Any inputs on battery life in this rom??Just becoz of this I am not flashing it
     
Tags:

Share This Page

Loading...