1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] MeanBean | Mods | Batt saver

Discussion in 'Android Devices' started by windsorclarenc, Dec 15, 2012.

  1. windsorclarenc

    windsorclarenc Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    719
    Joined:
    Nov 6, 2011

    Nov 6, 2011
    719
    629
    163
    Male
    Windham, OH

    Advertisement

  2. Chris Broderick

    Chris Broderick Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    86
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    86
    20
    18
    I'm in!!!!! I was using MeanRom for ever so this is what I have been waiting for.

    Chris
     
  3. ymmie

    ymmie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    131
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    131
    50
    53
    That didn't take long. These devs rock!
     
  4. Stubby1

    Stubby1 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    100
    Joined:
    Jun 8, 2010

    Jun 8, 2010
    100
    75
    73
    NC
    This is awesome I will dl later. Mean has been a great Rom.
     
  5. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #13
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,596
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,596
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    ah man another itch i need scratching!!!!!!!!!
     
  6. -Mike-

    -Mike- Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    370
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    370
    191
    68
    Male
    Baltimore
    is this based off the latest OTA? and does it have all the firmware and stuff baked in the ROM?
     
  7. windsorclarenc

    windsorclarenc Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    719
    Joined:
    Nov 6, 2011

    Nov 6, 2011
    719
    629
    163
    Male
    Windham, OH
    It is based on the latest OTA update. And you do have to flash the new firmware before flashing this. Don't worry, you'll still be able to flash ICS ROMs with the new firmware. But for the love God DO NOT ever downgrade your firmware. From what I've read, downgrading firmware = bricked phone.
     
  8. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,632
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,632
    70,420
    5,218
    New Mexico, USA
    Based off of the latest 3.15 JellyBean, yes. Firmware included, no. You need to have s-off to flash firmware.
     
    ocnbrze and Granite1 like this.
  9. ymmie

    ymmie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    131
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    131
    50
    53
    I get random reboots with this ROM. Installed this morning and had 4 reboots so far? Did a full wipe beforehand. Installed from TWRP from MeanROM 6.4.
     
  10. nullspace

    nullspace Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    154
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    154
    98
    53
    While waiting for a Viper4G 3.0 to be released, it looks like I go back to Mean again. I'll miss all the cool tweaks, but can't resist the JB appeal!

    Great to see the devs putting out cool stuff for us so fast. It's like Christmas came early!:D
     
  11. -Mike-

    -Mike- Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    370
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    370
    191
    68
    Male
    Baltimore
    Im so dang glad I went for s-off. Flashed firmware and meanbean. Life is good.
     
  12. Granite1

    Granite1 Zercron Encrusted Tweezer
    Rank:
    None
    Points:
    833
    Posts:
    7,159
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    7,159
    7,180
    833
    Male
    Highway Construction Inspection
    Pittsburgh, PA
    I'd try and redownload the Rom again, then completely wipe and reflash. :)
     
  13. -Mike-

    -Mike- Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    370
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    370
    191
    68
    Male
    Baltimore
    Now that I updated firmware, can I nan back to cm10? I made the nan before I updated firmware.
     
  14. Chris Broderick

    Chris Broderick Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    86
    Joined:
    Jul 22, 2010

    Jul 22, 2010
    86
    20
    18
    can't find how to turn the GPS on and off. Anyone know?

    Thanks
     
  15. -Mike-

    -Mike- Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    370
    Joined:
    Mar 14, 2011

    Mar 14, 2011
    370
    191
    68
    Male
    Baltimore
    settings > location
     
    ocnbrze and Chris Broderick like this.
  16. EarlyMon

    EarlyMon The PearlyMon
    Rank:
     #1
    Points:
    5,218
    Posts:
    57,632
    Joined:
    Jun 10, 2010

    Jun 10, 2010
    57,632
    70,420
    5,218
    New Mexico, USA
    Yes. Yes, you can.

    The new firmware is reported working fine with previous roms, don't see why CM10 would be any different.

    BTW - mikeyxda's camera is the best! :)
     
  17. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,941
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,941
    13,153
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    0.2 is out before I got a chance to flash 0.1

    0.2

    Changes:
    Fixed Google Now FC's
    Fixed Gallery FC when using Dropbox
    Proximity sensor fix (credit here)
    Re-deodexed and zip aligned entire base
    Fixed flashing white screen during boot animation on first boot
    Fixed haptic feedback "jackhammer" option
    Removed ugly power manager notification message (still accessible via "Settings", "Power")
    Moved HTC Connection Optimizer to data so it can be uninstalled
    Updated some core apps
    Added flashable ZIPs to /sdcard/MeanBean folder
     
    Granite1 and ocnbrze like this.
  18. ocnbrze

    ocnbrze DON'T PANIC!!!!!!!!!
    Rank:
     #13
    Points:
    1,923
    Posts:
    23,596
    Joined:
    May 13, 2010

    May 13, 2010
    23,596
    14,436
    1,923
    Male
    being a flashaholic sponsor, helping others gettin
    los angeles
    AHHHHHHHHHH!!!!!!!!!

    i just downloaded .01 earlier and was going to flash tonight. oh well gonna download this now.
     
  19. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,941
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,941
    13,153
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    Mikey needs to get some svn action going
     
  20. ymmie

    ymmie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    131
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    131
    50
    53
    Updated versions are coming so quick I've just wiped and installed 0.2 and 0.3 with the same reboots. On 0.3 it would get stuck on the boot animation. I was able to get in to recovery and restore to MeanROM ICS though so I'm good until things get perfected a bit more.
     
  21. dustwun77

    dustwun77 Endeavor to Persevere :)
    Rank:
     #45
    Points:
    623
    Posts:
    4,828
    Joined:
    Feb 24, 2010

    Feb 24, 2010
    4,828
    2,847
    623
    Male
    ET
    SC
    I ran .03 all day without problems. I didn't have great battery life but I had weak 3g and used it pretty extensively.

    had a problem with Swiftkey force closing on me till last evening I just uninstalled it and loaded and set it up fresh from the market. Been working fine since then.

    I think he was going to let .04 go out and get himself some rest and then a bunch of guys sent him logcats, and I'll bet he is wading through them to find fixes for the rom. The man is dedicated.

    I read on meanrom ICS why he doesn't go for SVN but I can't remember why it was. I am just glad to have good wifi at home.
     
  22. windsorclarenc

    windsorclarenc Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    719
    Joined:
    Nov 6, 2011

    Nov 6, 2011
    719
    629
    163
    Male
    Windham, OH
    I had some issues trying to boot while connected to my computer. It was stuck in a boot loop when I first flashed until I unplugged from the computer
     
    Granite1 and dustwun77 like this.
  23. Rxpert83

    Rxpert83 Dr. Feelgood
    Rank:
     #12
    Points:
    1,953
    Posts:
    17,941
    Joined:
    Aug 30, 2011

    Aug 30, 2011
    17,941
    13,153
    1,953
    Male
    Graduate Student
    MN
    v0.4 is up.

    Haven't gotten the chance to flash this yet
     
    dustwun77 likes this.
  24. Granite1

    Granite1 Zercron Encrusted Tweezer
    Rank:
    None
    Points:
    833
    Posts:
    7,159
    Joined:
    Dec 27, 2010

    Dec 27, 2010
    7,159
    7,180
    833
    Male
    Highway Construction Inspection
    Pittsburgh, PA
    Crap, just got done downloading V0.3 but didn't get a chance to flash last night. Got the firmware flashed, just not the Rom. :(
     
  25. ymmie

    ymmie Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    131
    Joined:
    Aug 25, 2010

    Aug 25, 2010
    131
    50
    53
    Running 0.4 since last night and so fart so good. I would like to have the quick settings back in the dropdown though.
     

Share This Page

Loading...