1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] MidnightRom: Sense 1.5.4

Discussion in 'Android Devices' started by xthedakmanx, Jul 9, 2012.

  1. BlackGravity

    BlackGravity Android Enthusiast
    Rank:
     #462
    Points:
    53
    Posts:
    466
    Joined:
    Apr 16, 2011

    Apr 16, 2011
    466
    65
    53
    Only issue I'm having with the latest beta is,with 4G on the market wont download any apps ,just says "waiting for network" anyone else getting this ?

    Sent from my GT-P3113 using Tapatalk
     

    Advertisement

  2. wigginst

    wigginst Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    917
    Joined:
    Aug 12, 2011

    Aug 12, 2011
    917
    58
    78
    That is a known problem with all the roms. Apparently some way the market reads the 4g.
     
  3. BlackGravity

    BlackGravity Android Enthusiast
    Rank:
     #462
    Points:
    53
    Posts:
    466
    Joined:
    Apr 16, 2011

    Apr 16, 2011
    466
    65
    53
    Good to know it's not just me one

    Sent from my GT-P3113 using Tapatalk
     
  4. XAL2

    XAL2 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Apr 25, 2012

    Apr 25, 2012
    454
    29
    43
    Male
    Stagehand
    Niles, Illinois
    What did you use to flash?
     
  5. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    twrp 1.1.1.
     
  6. XAL2

    XAL2 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    454
    Joined:
    Apr 25, 2012

    Apr 25, 2012
    454
    29
    43
    Male
    Stagehand
    Niles, Illinois
    I like 4ext better. Some people say that they have problems flashing with twrp 1.1.1
     
  7. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    Hmm..guess I was one of the lucky ones. :p

    I'm not getting anywhere near 4300 on quad standard, but it's about 3800 which isn't bad. Using the standard 1.5 Ghz OC.

    I'm not sure what I think of Sense yet. This is my first day running an HTC phone. I like the look of stock ICS more. Sense looks a little too cartoony for me. But the lockscreen, and launcher is very nice. No need for GO SMS or Go Launcher anymore.
     
  8. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
    You'll want Go SMS once you start getting nagged like hell with Radio Interface Resource Shortage errors with the stock messaging, let me tell you. Don't worry I'm sure you'll see them soon enough. This phone has a major radio firmware bug in it currrently. And I too hate Sense so much...AOSP is way way better. CM9 is coming says some people on the forum, we just need to find a dev to do it for us.
     
  9. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    I just realized why I was able to use TWRP without problems by reading around a little more. I went into recovery by using fastboot. I guess if you do that, you can flash no problem with S-ON.
     
  10. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
    Correct. I'm not sure why people recommend doing fastboot flash boot boot.img when they could just get into recovery and allow the recovery access to the boot partition by using the command fastboot boot recovery.img then flashing as if they had S-OFF. However, 4EXT, once installed, effectively removes the need for a computer altogether since it flashes boot images with S-ON in a special way without needing to boot it from fastboot.
     
  11. BlackGravity

    BlackGravity Android Enthusiast
    Rank:
     #462
    Points:
    53
    Posts:
    466
    Joined:
    Apr 16, 2011

    Apr 16, 2011
    466
    65
    53
    i use GOSMS and one thing i notice.. whatever settings you have .. if you reboot the phone the setting will go back to default.. dunno why but it does.
     
  12. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
    That's really strange, I never got that. What do you mean? I suppose you could always make a backup of your settings before you restart the phone just in case
     
  13. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    Might seem obvious, but I got this on my Triumph when I moved the app over to my SD card.
     
  14. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
    Could you release the next one with Vsync turned on? The tearing drives me nuts. I know how to shut it off by modifying the file but the setting doesn't seem to stick on reboot
     
  15. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    198
    Joined:
    Mar 29, 2012

    Mar 29, 2012
    198
    19
    38
    Connecticut
    You could reflash the newest kernel update and then via aroma installer u can choose whatever settings you want
     
  16. thebryceee

    thebryceee Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    2,245
    Joined:
    Feb 28, 2012

    Feb 28, 2012
    2,245
    233
    143
    Male
    You can turn v sync on during install of the anthrax kernel installer.
     
  17. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
    Wow never used that, where can I get it is that on Chad's site
     
  18. BlackGravity

    BlackGravity Android Enthusiast
    Rank:
     #462
    Points:
    53
    Posts:
    466
    Joined:
    Apr 16, 2011

    Apr 16, 2011
    466
    65
    53
    Gosms isn't on my sd card

    Sent from my Galaxy Tab 2
     
  19. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    198
    Joined:
    Mar 29, 2012

    Mar 29, 2012
    198
    19
    38
    Connecticut
    Yes it is, he just posted 2.7.6b I think, dude is a maniac lol updatin things 24/7
     
  20. Hollaback12786

    Hollaback12786 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    198
    Joined:
    Mar 29, 2012

    Mar 29, 2012
    198
    19
    38
    Connecticut
    I've never had that problem on my intercept, triumph or this phone lol that's interesting
     
  21. xthedakmanx

    xthedakmanx Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    767
    Joined:
    Sep 10, 2011

    Sep 10, 2011
    767
    652
    163
    Male
    New version is uploading atm. I pretty much think most, if not all, the bugs are worked out.


    -Lowered default max clock to 1.35 down from 1.566 to help people who's phones are getting either too hot, or won't boot
    -Upgraded kernel to 2.7.6b
    -Updated init.qcom.post_boot.sh scripts

    And well...that's it lol
     
  22. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    Oh crap... :(
     

    Attached Files:

  23. lowbo32

    lowbo32 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    33
    Joined:
    Jun 27, 2011

    Jun 27, 2011
    33
    3
    16
    Everything I set my cpu to 1000 MHz, is doesn't seem to stick after the phone's put to sleep. Is there something I'm overlooking that is causing this action to be undone? Has anyone else seen this issue?
     
  24. metal571

    metal571 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    98
    Posts:
    517
    Joined:
    May 8, 2012

    May 8, 2012
    517
    74
    98
    Graduate Student
    Philadelphia, PA
  25. lqcorsa

    lqcorsa Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    122
    Joined:
    Nov 12, 2011

    Nov 12, 2011
    122
    8
    36
    C:\
    Your fix worked the first time. Then I sent an MMS message, and it started doing the same thing. So I tried your fix again, and it kept me from getting the error while sending messages. It's inconsistent though.

    Whether I'm using Go SMS or not doesn't seem to matter either. What a bunch of crap. :mad:

    I wonder if manually downgrading to an earlier PRL, like 61007 or something would work. I guess some people have tried getting VM to reprogram their phone. I might try that when I have the time.
     
Tags:

Share This Page

Loading...