1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM][MODS] K3LSOMOD ROMS [updated 1-20-12] [ICS MINT THEME by PBOT Added]

Discussion in 'Android Devices' started by mikekelso421, Oct 14, 2011.

  1. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    you can help alot of folks out by using edify, aka updater-script. The kitchen has the option to convert the update-script for you. And I believe all recoveries available can do edify, bit not all can do amend as its a dead scripting method now ;)
     

    Advertisement

  2. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    do you know if edify works with joneidy's and GINM's recovery?? i dont use CWM Recovery and i also suggest others to do the same..ive have nothing but problems in the past with CWM..i use only AmonRA (evo) and GINM (optM) recoverys..im not bashing anyones opinion,thats why i asked if you know if edify works with GINM's recovery.cuz if so i will indeed make them edify for you guys.i just didnt realize there are so many people using CWM now..lol :p
     
  3. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    Yea, there didnt use to be a CWM ported to the OC and OM, but I ported it for them a few months ago, still waiting for koush to do the official build n merge with RM tho.

    Far as I know all the others do edify, but I'm not positive as I only use CWM ;)
     
  4. pmb116

    pmb116 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    525
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    525
    93
    78
    And to confirm I've used GINM recovery with PG's ROM
     
  5. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    ?? lol
     
  6. alfick3

    alfick3 Android Expert
    Rank:
     #94
    Points:
    303
    Posts:
    2,756
    Joined:
    Feb 7, 2011

    Feb 7, 2011
    2,756
    450
    303
    Male
    IBM SSR
    DFW, TX
    Yes, the GNM recovery will work with the edify script.
     
  7. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    All my stuff uses edify lol.
     
  8. theandroidkid

    theandroidkid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    17
    0
    15
    student/musician
    so i have joinedy recovery and when i install it works but i cant log into my gmail to get my market and other apps to work?? any suggestions?
     
  9. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    i dont know...hhmm..i tested both im actually using them both right now with no problems...my suggestion would be to reflash the rom but wipe everything 3 times before you flash again..if that doesnt help,it could be a bad download..cuz again,both working fine for me..hope this helps you.let me know if you still have problems.
     
  10. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    goooootttttcha.lol:D
     
  11. pmb116

    pmb116 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    525
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    525
    93
    78
    Big meanie!!! See my point now?
     
  12. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    clear cache n data for both in manage applications. ;)
     
  13. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    So I edited some XML and the services.jar to make the clock white and the pop up menus dark. But now I get force closes on the market. Anyone know what the prob could be?? Its looking really nice now. Just got the force close issue. :(
     
  14. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    I wasn't trying to be mean if that's what you got from it. Lol I honestly didn't really get what was going on in this thread for a min there. Lol ;)
     
  15. PlayfulGod

    PlayfulGod Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    353
    Posts:
    8,109
    Joined:
    Jan 28, 2011

    Jan 28, 2011
    8,109
    4,938
    353
    Male
    Web Design and Hosting/PC Repair
    NW Georgia
    I'm not a themer so no help on that lol
     
  16. theandroidkid

    theandroidkid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    17
    0
    15
    student/musician
    but u still have to install gapps right??
     
  17. divagirl

    divagirl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    307
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    307
    48
    43
    Im having problems with a2sd, cant get my apps to install on sd ext! I flash new roms all the time to see if I like them or not, Ive never encountered this! Help please! Terminal Emulator says sd ext cannot mount?????
     
  18. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011


    Open terminal, type "su".allow superuser permission. Now,once you have a # symbol,type "a2sd reinstall" .now it should install all your apps to the SD ext partition.if not,u may need to flash the dta2sd.zip then after u flash that zip,do the terminal commands again and you should be good to go. Let me know if u still have problems after doing that.
     
  19. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Nope. Gapps come in the rom
     
  20. theandroidkid

    theandroidkid Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    17
    Joined:
    Sep 29, 2011

    Sep 29, 2011
    17
    0
    15
    student/musician
    ok so now when i go into joinedy custom recovery and try to install it says
    installation aborted
    (bad) what do i do?
    thanks
     
  21. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011

    Maybe a corrupt download. Redownload it and retry
     
  22. pmb116

    pmb116 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    525
    Joined:
    Feb 24, 2011

    Feb 24, 2011
    525
    93
    78
    Did you toggle signature verification?
     
  23. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011


    Lol I bet your right. None of those zips are signed. But I could be wrong.
     
  24. divagirl

    divagirl Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    307
    Joined:
    Mar 11, 2011

    Mar 11, 2011
    307
    48
    43
    I figured it out, for some reason I had to change the sd ext to a smaller number (2) , why I dont Know....but that enable me to access a2sd.
     
  25. mikekelso421

    mikekelso421 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    113
    Posts:
    671
    Joined:
    Feb 1, 2011


    I'm glad Igor it working. Try the addons I added today. Mostly the dark pop-up menus. It makes it look alot better.
     
Tags:

Share This Page

Loading...