1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM]{MS840} Number_Two v1.8 ~ ZVA

Discussion in 'Android Devices' started by LDrifta, Jul 8, 2012.

  1. Shatterproof

    Shatterproof Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    626
    Joined:
    Mar 30, 2011

    Mar 30, 2011
    626
    196
    93
    Male
    Warehouse Supervisor / MMA Fighter
    Detroit
    Are you using anything else like, V6/Kick Ass Kernal/Pimp My Rom or did you flash another kernal ontop of ROM#2 like Black Plague or Brokenout??
     

    Advertisement

  2. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    yeah i feel safe assuming that this is related to some sort of build.prop edit..? if your getting this many crashes during a/any boot proccess than something must be wrong, just try flashing the rom by itself with a fresh data wipe and try this test again.. if you added anything in the past, add them 1 by 1 untill you resolve this issue :D
     
  3. armirol

    armirol Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    May 16, 2011

    May 16, 2011
    106
    8
    36
    Male
    real estate
    Miami, FL
    I tried to install Pimp My Rom on top and it messed up everything! Flashing again v1.8 on top resolved the issue...

    The only one thing that is weird is sometimes (like once a week), the 4G gets de-activated and i have to reboot my phone to restore the 4G connection.... it looks like it happens after the phone being in a sleep mode for quite a long time. I almost always keep WiFi on.
     
  4. CossRooper

    CossRooper Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    23
    Joined:
    Jul 4, 2012

    Jul 4, 2012
    23
    11
    18
    I'd agree... the rom is basically perfect. I appreciate all the effort you've put into it, sir. Donated.
     
  5. hoodlums562

    hoodlums562 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    43
    Joined:
    Sep 21, 2011

    Sep 21, 2011
    43
    0
    15
    Los Angeles, Ca

    Exactly what he said! Perfect I love it! Just one question, I have the Rom Manager Premium but it wont let me install it over the one given in this rom. Is there a way I can forcefully uninstall the original rom manager given in this rom?
     
  6. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    yup :D it's saved in data/app which means it's completely remove-able without any special tricks, just go to settings/applications/manage and clear cache & data for app first, then uninstall it :D
     
  7. Shatterproof

    Shatterproof Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    626
    Joined:
    Mar 30, 2011

    Mar 30, 2011
    626
    196
    93
    Male
    Warehouse Supervisor / MMA Fighter
    Detroit
    Whats up Ldrifta, its good to see you still floating around here lol!! Im not sure if you seen my post a few above asking if you had the theme for your ROM so that ppl can flash it and switch back and forth between themes, you know so their phone theme matches their shoes that day :D if not its koo, thanks for all that you did brother you are awesome and unfortunately I dont have the s3 so I cant be your tester hehehe!! one day we shall meet again ;)
     
  8. zandersig

    zandersig Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    515
    Joined:
    Apr 6, 2012

    Apr 6, 2012
    515
    27
    88
    Male
    Prepress, graphic arts, macintosh
    Atlanta, GA, USA
    Hey, nope I haven't added anything like that just games and apps.
     
  9. zandersig

    zandersig Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    88
    Posts:
    515
    Joined:
    Apr 6, 2012

    Apr 6, 2012
    515
    27
    88
    Male
    Prepress, graphic arts, macintosh
    Atlanta, GA, USA
    Hey these crashes don't happen during booting they just happen while my phone is running, I've noticed that it happens a lot while running on the battery they hardly ever happen while it's plugged up. I can send you a crash log if you don't mind taking a look at it. It's Greek to me. :p
     
  10. txmarkel

    txmarkel Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Aug 1, 2012

    Aug 1, 2012
    61
    2
    16
    Male
    Airlines
    Ft WorthTX
    had to do a hard reset and cant get it to root now
    any ideas?
     
  11. txmarkel

    txmarkel Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Aug 1, 2012

    Aug 1, 2012
    61
    2
    16
    Male
    Airlines
    Ft WorthTX
    After doing hard reset wont root any ideas?

    here is the msg .

    [*] Device found.
    link failed File exists
    [*] Rebooting device...
    [*] Waiting for device to reboot...
    cannot create /data/local.prop: permission denied
    [*] Rebooting device again...
    [*] Waiting for device to reboot...
    [*] Attemping persistence...
    remount failed: Operation not permitted
    failed to copy 'su' to '/system/bin/su': Read-only file system
    Unable to chmod /system/bin/su: No such file or directory
    link failed Read-only file system
    cannot stat 'busybox': No such file or directory
    Unable to chmod /system/xbin/busybox: Read-only file system
    --install: applet not found
    failed to copy 'Superuser.apk' to '/system/app/Superuser.apk': Read-only file sy
    stem
    [*] Cleaning up...
    rm failed for /data/local.prop, No such file or directory
    rm failed for /data/gpscfg/gps_env.conf, Permission denied
    Unable to chmod /data/: Operation not permitted
    [*] Rebooting...
    [*] Exploit complete!
    [*] Press any key to exit.
    Press any key to continue . . .
     
  12. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    did you forget to enable adb debugging and allow unknown sources? :D (all in device settings)
     
  13. Spec2nirvash

    VIP Member
    Rank:
     #80
    Points:
    233
    Posts:
    1,783
    Joined:
    Jul 19, 2011

    Jul 19, 2011
    1,783
    744
    233
    MA
    Hey Drifta I'm thinking txmarkel did a hard reset button combo with CWM already installed. That's a BIG no-no, and I don't think trying to run root a root exploit on a brick is going to work.

    Try using LG Updater tool with your phone in download mode to restore your stock software, if that doesn't work, this may help:

    http://androidforums.com/connect-4g-all-things-root/522704-fixed-hoo-ray.html
     
  14. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    as a safety precaution i believe i removed the privacy section in settings which contains the factory reset option, sadly it cannot be done to the BT fix/settings.. so maybe he had that fix installed then made the unforgive-able mistake lol bummer man if thats the case
     
  15. papichulo916

    papichulo916 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    188
    Joined:
    Aug 11, 2011

    Aug 11, 2011
    188
    30
    43
    student
    the 916
    question, i tried using usb tethering a couple days ago, and every time i tried it said Settings was force closed. any idea why? I'm using 1.6...even though i'm downloading 1.8 right now but it's taking forever since the wireless at my school blows for downloading stuff.
     
  16. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    hmm.. i may be missing an app for it, or possibly try the BT fix settings, it may also fix tethering lol
     
  17. justenjoy

    justenjoy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    181
    Joined:
    Apr 4, 2012

    Apr 4, 2012
    181
    20
    38
    Automotive Technician
    North America
    It would be nice to include the updated baseband from VV4 instead of zva in this rom :p
     
  18. schlabie

    schlabie Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    15
    Joined:
    Feb 24, 2013

    Feb 24, 2013
    15
    0
    15
    The original broken out rom worked for the lg lucid. Does this one?
     
  19. chopolo

    chopolo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    140
    Joined:
    Mar 3, 2013

    Mar 3, 2013
    140
    56
    53
    oh man that would be awesome: vv4 root and number 2 cant waitttttttttttt
     
  20. txmarkel

    txmarkel Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Aug 1, 2012

    Aug 1, 2012
    61
    2
    16
    Male
    Airlines
    Ft WorthTX
    The phone works great just never could get it to root. Did the lg update software. Yes I know what bricked is did that to two others which I'm trying to learn to fix all of this cause I lost my status bar at top so I figured do the lg factory update and it would fix it. It did fix it just have not been able to reroot the phone. The other two I have can get the lights at the bottom to flash and that's all they will evrer do. Any ideas on them ? Remember I'm still a newbee . I did scam metro out of two.
     
  21. txmarkel

    txmarkel Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    61
    Joined:
    Aug 1, 2012

    Aug 1, 2012
    61
    2
    16
    Male
    Airlines
    Ft WorthTX
    That's what's on my phone is vv4 think that's what screwed it up
     
  22. Vyrus69

    Vyrus69 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    299
    Joined:
    Aug 29, 2011

    Aug 29, 2011
    299
    96
    53
    Male
    Miami, FL
    Anyway to update 1.9 to use VV3 or VV4 as a base?
     
  23. Lito007

    Lito007 Member
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    76
    Joined:
    Jul 14, 2011

    Jul 14, 2011
    76
    10
    18
  24. danielary29

    danielary29 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Mar 31, 2012

    Mar 31, 2012
    91
    2
    16
    Male
    Redding ca
    Whats the steps for flashing the BT fix Please.
     
  25. LDrifta

    LDrifta No Stranger 2 Danger
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    323
    Posts:
    3,907
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    3,907
    3,202
    323
    Male
    Graphic-arts
    Lynn, MA
    yeah it's possible, probly only minor kernel edits etc.. ill look into it :D

    flashing the bt is easy, just boot into cwm and flash it :D no wipes no nothing.. but it's ONLY for the 2.3.6 stock ZVA based roms such as this
     
    Spec2nirvash likes this.

Share This Page

Loading...