1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM]SperiA

Discussion in 'Android Devices' started by Dark GOD, May 20, 2012.

  1. kumar abhishek

    kumar abhishek Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    572
    Joined:
    Dec 3, 2011

    Dec 3, 2011
    572
    125
    93
    Chandigarh, India

    Do u use chainfire if yes then untick 16bit quality reduction and restart.
    Everything will be fine.
     

    Advertisement

  2. Mann13

    Mann13 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 12, 2012

    Apr 12, 2012
    70
    9
    16
    @Mann13 Camera Is not problem I used same ROM btwn..and If sounds same
    Try MIUI camera.. I am sure It works with MircoMax ROM..Once i used it :D[/QUOTE]

    Dear DG , miui camera not support full function (like front camera etc.) and gallary bugs still not solve.
     
  3. Mann13

    Mann13 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 12, 2012

    Apr 12, 2012
    70
    9
    16
    Thanks Abhishek, but i m already removed chainfire app
     
  4. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    after being trying for one day, i just only downloaded 7 mb file with 512 kbps bandwith
     
  5. mohit143

    mohit143 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    24
    Joined:
    May 10, 2012

    May 10, 2012
    24
    2
    16
    India
    I am unable to find this value (curlockscreen=102) in build.prop file.

    Pls help. Thanks
     
  6. kumar abhishek

    kumar abhishek Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    572
    Joined:
    Dec 3, 2011

    Dec 3, 2011
    572
    125
    93
    Chandigarh, India

    Then install chainfire again and change the settings as I said ;)
     
  7. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    The rom is very difficult to download from link?

    Is there any other link available? as I am trying from 12:00 noon to 8.45pm,
    but iam not succeeded, I am using 512kbps bandwidth.
    the site is giving all the trouble. and also we have to wait 2 to three hours to download when link is interupted. sheer waste of time.
     
  8. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    The rom is very difficult to download from link?

    Is there any other link available? as I am trying from 12:00 noon to 8.45pm,
    but iam not succeeded, I am using 512kbps bandwidth.
    the site is giving all the trouble. and also we have to wait 2 to three hours to download when link is interupted. sheer waste of time.

    50.6 KB/s - 2.4 MB of 117 MB, 38 mins left
    http://s109.turbobit.ru:9010/downlo...1567606&sign=374c5f0d74cb420e92dae12f327cbc8c
    PauseCancel

    SperiA
     
  9. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    no it is not supporting ext2
     
  10. Dark GOD

    Dark GOD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    78
    Joined:
    May 14, 2012

    May 14, 2012
    78
    68
    33
    @Mann13 I will give u the Link to download it..

    @mohit143 go to system/build.prop And at last u can see Additional Properties
    add this curlockscreen=102 U will be getting old lock screen

    @darbhadinesh Sorry For That .Use IDM to download.
    enter the Captcha
    U will get The link named As downloadRight Click And Go to IDM select Add URL U will Be getting download Without Interruption..
    next time i will upload in Mediafire
    I cant do now My Pc Got some Problem.. ext not working :thinking:
     
    Mann13 and darbhadinesh like this.
  11. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    thanks, any way i found one torrent file, from there i downloaded.
    Ext2 is also working

    great rom, really nice, i need to change boot animation and themes.
    Thanks once again
     
  12. Mann13

    Mann13 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 12, 2012

    Apr 12, 2012
    70
    9
    16
    waiting ;)
     
  13. android155

    android155 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    138
    Joined:
    Apr 2, 2012

    Apr 2, 2012
    138
    21
    38
    @Dark god - oops didnt see that ! :p
     
  14. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    Dark GOD likes this.
  15. Mann13

    Mann13 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    70
    Joined:
    Apr 12, 2012

    Apr 12, 2012
    70
    9
    16
    Hi DG, Where r u brother, can u make any V2 of speria ROM ?
     
  16. Dark GOD

    Dark GOD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    78
    Joined:
    May 14, 2012

    May 14, 2012
    78
    68
    33
    Sure But Not Now.. I gonna make More Changes..In Current stock ROM and Mmx Based ROM most Music player Are Not Supporting When u download form Market.. So U need Wait.. For v2 :) Stay tuned i dono how much Days It takes LoL:saint:
     
  17. darbhadinesh

    darbhadinesh Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    252
    Joined:
    Feb 22, 2012

    Feb 22, 2012
    252
    32
    43
    I am also preparing Rom from original mmx and presently working fine.

    I am testing it

    How can we change the remarks coming while flashing through recovery mode

    internal storage is 29 mb & 139 mb free, running RAM 100 mb used, 51 mb free,
    I want to decrease the RAM used to aroung 30mb to 50 mb, i am trying on that
     
  18. Dark GOD

    Dark GOD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    78
    Joined:
    May 14, 2012

    May 14, 2012
    78
    68
    33
    Developing Is Gr8..
    But U can't Do Nothing For Ram Usage..Leave As it.. User need to use Task killer apps :D. Normally In Stock ROM apps Like setting,firewall,Android keyboard,Maps etc.. Will not Stop Their Service And u can't stop Them:p in Ur ROM too Its basic need Though
    For That u need To add Task Killer Tweaks (Only Stock ROM) But U can't add
    IT coz i need To Modded Boot.img. Then only some tweaks Can performed well..
    I Hope U can Get This..
     
  19. sandipansunny

    sandipansunny Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 20, 2012

    Mar 20, 2012
    25
    1
    16
    Plz do something with ICS theme....plz DG make a theme package based on ICS....varun launched it but it was with bugs......so plz do something..........
     
  20. Dark GOD

    Dark GOD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    78
    Joined:
    May 14, 2012

    May 14, 2012
    78
    68
    33
    Elaborate the Bugs i will try to mod it again :D
     
  21. sandipansunny

    sandipansunny Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 20, 2012

    Mar 20, 2012
    25
    1
    16
    @DG
    If u want to save a no u have to write a name but u cant see the letters when u r typing the name.............also i v2 there wer no keyboard added and if u can make the status bar like the ICS then it will b good.....plz make the toolskitt as it is in ur rom at the status bar......
     
  22. Dark GOD

    Dark GOD Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    78
    Joined:
    May 14, 2012

    May 14, 2012
    78
    68
    33
    I will Try :) but i don't have time i am Roaming every day Again i will not be available :( when i returns i will try To make changes.. :)
     
  23. sandipansunny

    sandipansunny Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Mar 20, 2012

    Mar 20, 2012
    25
    1
    16
    hmmmmmmmmmm.....ok
     
  24. pkotenetwork

    pkotenetwork Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    23
    Posts:
    88
    Joined:
    Feb 16, 2012

    Feb 16, 2012
    88
    42
    23
    Male
    B. E. Civil
    Pune,Maharashtra
     
  25. KumarGanesh

    KumarGanesh Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    19
    Joined:
    Apr 6, 2012

    Apr 6, 2012
    19
    1
    36
    Bangalore
    Not able to download this rom...pls help...
     
Tags:

Share This Page

Loading...