1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Thread Status:
Not open for further replies.

[ROM] StormDroid 1.0.2.1 [Android 2.2.2] [Crazy Fast] [Debloated]

Discussion in 'Archived Threads' started by cr5315, Sep 24, 2011.

  1. tigersfan1

    tigersfan1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    381
    Joined:
    Jan 29, 2011

    Jan 29, 2011
    381
    11
    38
    Quick questions will this rom work for android 2.2.1 or will it only work for android 2.2.2
     

    Advertisement

  2. cr5315

    cr5315 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    434
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    434
    158
    68
    Narnia
    As long as your Ally is on something that starts with 2.2 you can flash this.
     
  3. tigersfan1

    tigersfan1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    381
    Joined:
    Jan 29, 2011

    Jan 29, 2011
    381
    11
    38
    Awesome!!
     
  4. tigersfan1

    tigersfan1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    381
    Joined:
    Jan 29, 2011

    Jan 29, 2011
    381
    11
    38
    Also for the app fix should we install it right after we install storm droid
     
  5. j2cool2012

    j2cool2012 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    487
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    487
    212
    68
    Android Dev and Tech Consult
    In the computer
    Yes. To avoid any problems, install right after.
     
  6. tigersfan1

    tigersfan1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    381
    Joined:
    Jan 29, 2011

    Jan 29, 2011
    381
    11
    38
    ok one last thing. Just making sure since i havent flash a rom in a while. Make nandroid then delete data, cache and dalvik cache then flash right?
     
  7. j2cool2012

    j2cool2012 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    487
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    487
    212
    68
    Android Dev and Tech Consult
    In the computer
    Yes. Make a nandroid in case you want to restore some time, and wipe /data, /cache, and /Dalvik-cache
     
    cr5315 likes this.
  8. tigersfan1

    tigersfan1 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    381
    Joined:
    Jan 29, 2011

    Jan 29, 2011
    381
    11
    38
    nevermind
     
  9. yohobojo

    yohobojo Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    63
    Posts:
    416
    Joined:
    Oct 29, 2010

    Oct 29, 2010
    416
    46
    63
    Student
    Kennesaw, Georgia

    Didn't help much, still says not compatible. Shld i reflash? And flash?
     
  10. cr5315

    cr5315 Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    434
    Joined:
    Jul 23, 2010

    Jul 23, 2010
    434
    158
    68
    Narnia
    Did you wipe the caches when you flashed it? If not try that.
     
  11. imnotmikal

    imnotmikal Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    183
    Posts:
    1,041
    Joined:
    Jun 7, 2010

    Jun 7, 2010
    1,041
    256
    183
    PC Technician
    Richmond, VA
    To all future flashers and anyone having trouble:

    Flash the App Fix immediately after flashing StormDroid, without rebooting. No need to wipe cache between flashing them.
     
  12. krisdezzy

    krisdezzy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    184
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    184
    16
    38
    Wait I'm confused in a way. I flashed this last night and the fix probably came out today? I am guessing. What do I have to do to flash the fix correctly? Do I have to clear anything or wipe anything? But as I am gonna flash the fix app zip file, it wouldnt be right AFTER the flash of storm droid. Because I flashed this last night., should I reflash storm droid?
     
  13. abezzilla99

    abezzilla99 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    100
    14
    38
    is there way to get black messaging app like velocity
     
  14. j2cool2012

    j2cool2012 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    487
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    487
    212
    68
    Android Dev and Tech Consult
    In the computer
    Just wipe cahce and dalvik, and flash. the flashing right after would be for NEW flashers.
     
  15. death2all110

    death2all110 Android Expert
    Rank:
     #92
    Points:
    313
    Posts:
    1,996
    Joined:
    Jun 25, 2010

    Jun 25, 2010
    1,996
    1,210
    313
    Male
    Systems Administrator Windows/Unix
    Illinois, US
    Currently no. Its in the works. Stay tuned.
     
    tk421, remicks and j2cool2012 like this.
  16. Goonie21

    Goonie21 Well-Known Member
    Rank:
     #385
    Points:
    63
    Posts:
    177
    Joined:
    Jul 13, 2010

    Jul 13, 2010
    177
    42
    63
    Mac tech support
    Memphis
    This ROM has been Bacon approved!
     
    remicks and j2cool2012 like this.
  17. Brookens40

    Brookens40 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Jan 8, 2011

    Jan 8, 2011
    14
    1
    16
    ive been waiting oh so patiently for this wonderful rom. and what happens the day of the release? i drop my ally and the screen shatters into 48 billion pieces. extremely upset...
     
  18. abezzilla99

    abezzilla99 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    100
    Joined:
    Jan 16, 2011

    Jan 16, 2011
    100
    14
    38
    ok thanks, and i dont know if its just my phone but people have been calling me and my phone wont ring and after they call i see that i have a missed call.

    I have also noticed that if i press answer button the call is answered and it shows that i am on a call in the status bar
     
  19. krisdezzy

    krisdezzy Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    184
    Joined:
    Nov 30, 2010

    Nov 30, 2010
    184
    16
    38
    I did as you said and nothing. :/
     
  20. PantherVT

    PantherVT Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Apr 24, 2011

    Apr 24, 2011
    40
    4
    16
    yeah same thing happened to me. I just started over, wiped everything, re-flashed StromDroid, flashed the fix, and that seems to have corrected it.
     
  21. Biotic

    Biotic Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,376
    Joined:
    Jan 19, 2011

    Jan 19, 2011
    1,376
    664
    213
    Male
    electronic repair/computer repair/ android!
    Pennsylvania
    My experience so far
    Dislikes
    *splash image (stormdroid) boot image (storm droid) cool boot animation (storm droid)
    Think its the storm droid rom
    *wireless tether app out of date
    *no wired tethering? (Enjoy these while u can before verizon makes a permanant fix and gingerbread blocks these)
    Likes
    *ota app demands
    *signature option is messaging has returned (rays of light and angles in background moment)
    *the theme is unique and different
    *the speed dominates stock
    *simple
    *storm droid -made the switch

    One thing that I do stress for future rom makers and present. Stormdroid has a stock and normal looking recovery image and it works so for now on, don't include a recovery image in a rom because if you flash different recoveries to your recovery partition, it corrupts your nand backup. For a rom tester/developer , it becomes a hassle. For instance... a certain rom being developed at the moment doesn't include a recovery image.

    Once again kudos!
     
    remicks likes this.
  22. j2cool2012

    j2cool2012 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    68
    Posts:
    487
    Joined:
    Nov 15, 2010

    Nov 15, 2010
    487
    212
    68
    Android Dev and Tech Consult
    In the computer
    Ouch, Charlie...
    :(
     
  23. Idunno

    Idunno Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    352
    Joined:
    Dec 2, 2010

    Dec 2, 2010
    352
    87
    53
    Ice cream depleater, rhyme repeater
    SoCal
    link is broken for 1.0.1 update. 10:15pm on 9/25
     
  24. skora

    skora Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    27
    Joined:
    May 27, 2011

    May 27, 2011
    27
    6
    16
    SD looks good. I'm new to the multiple flash world so I was without my apps and for the time have restored velocity 1.1. Might be helpful to the less experienced to make a note about loading Titanium before the flash. Also, I'm on a prepay carrier and data cost $1 per mb. Even turning off the mobile network as quick as I could, it still burned up $.75 of my balance starting the sync/updates in less than 1 minute. Any way to tweak this so the 3g radio defaults off and the choice is given to the user in the setup which data sources to use before anything starts broadcasting? At this point, I'm not going to be able to reflash SD until I can get data back on my plan.

    Thanks for all the hard work guys, you have a product to be proud of.
     
  25. leerpsp

    leerpsp Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    35
    Joined:
    May 13, 2011

    May 13, 2011
    35
    6
    16
    computers
    ky

    thank you so much for this here i come new rom!!!! now i need to find some apk pack of the animated wallpaper that is on velocity there is one on it i like the most looks like its time to get to work but thank you so much for the help!!!!!
     

Share This Page

Loading...