1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] SuperROM B13 v4.2 {updated 6-8-14}

Discussion in 'Android Devices' started by SuperR, Jul 22, 2013.

  1. APOPHiS420

    APOPHiS420 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    471
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    471
    52
    73
    Male
    Web Designer
    USA
    Hmmm still can't change my apps into tablet mode. Nor do any of the modaco settings. Am I doing something wrong?
     

    Advertisement

  2. Frank The Tank

    Frank The Tank Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    239
    Joined:
    Jan 3, 2013

    Jan 3, 2013
    239
    12
    58
    Male
    Loving this rom. Great job superr. Wish i could say that about my job:mad::beer::cool:. But I need to use my phone and gps for work, and its great. I dont know what you did to help battery life, but im digging it. Great work!
     
  3. sleektony888

    sleektony888 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    6
    Joined:
    Aug 3, 2011

    Aug 3, 2011
    6
    0
    25
    Michigan
    Just rooted and installed SuperROM_B11_2! Thanks to all who put in the work to make this happen. Only my 2nd time rooting, will enjoy playing with this one :)

    Update... Having trouble getting any tethering apps to work. Tried WiFi Tether and Barnacle, any suggestions?
     
  4. TehJibba

    TehJibba Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    294
    Joined:
    Feb 10, 2013

    Feb 10, 2013
    294
    98
    53
    Male
    Website Development
    On A Boat
    read the forums. Theres several posts about tethering issues
     
  5. StevenMcCoil92

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    48
    Joined:
    Jul 31, 2013

    Jul 31, 2013
    48
    4
    16
    Can someone post a link to download the stock browser that came with the B11 update. Not fond of the one with this ROM do appreciate it
     
  6. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    DonB and scary alien like this.
  7. Team Android

    Team Android Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    22
    0
    15
    Male
    California
    so i just flashed this rom yesterday and it's great! i've just been experiencing ridiculously slow data speeds compared to before. could this be a problem due to the rom? :thinking:
     
  8. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    I don't think so since you are the first to mention it.
     
  9. Team Android

    Team Android Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    22
    0
    15
    Male
    California
    any recommendations on how to fix this? it's unbelievable how slow my 3g is right now haha
     
  10. TehJibba

    TehJibba Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    294
    Joined:
    Feb 10, 2013

    Feb 10, 2013
    294
    98
    53
    Male
    Website Development
    On A Boat
    Is it possible your data capped right now ?
     
  11. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    reboot?
     
  12. Team Android

    Team Android Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    22
    0
    15
    Male
    California
    i've been throttled for a week and a half now but it took me a good thirty minutes to download snapchat haha just to give you an idea
     
  13. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    if you are throttled there is nothing you can do but wait it out.
     
  14. Team Android

    Team Android Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    22
    Joined:
    Jul 21, 2012

    Jul 21, 2012
    22
    0
    15
    Male
    California
    i'm gonna try to update prl and profile then reboot but my speeds have never been this slow! even when throttled! :mad:
     
  15. StevenMcCoil92

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    48
    Joined:
    Jul 31, 2013

    Jul 31, 2013
    48
    4
    16
    Thanks for the upload. Was looking sound at some themes posted on this website noticed it said ROM must be Deodexed. No idea what that means so is this ROM Deodexed? Lol
     
  16. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    yes it is deodexed
     
  17. StevenMcCoil92

    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    48
    Joined:
    Jul 31, 2013

    Jul 31, 2013
    48
    4
    16
    Thanks man you rock. I tired installing the browser and it didn't work but it's no big deal man you've done enough
     
  18. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    If you are referring to the stock Browser.apk, try putting it in /system/apps. Open ES File Explorer, enable R/W support by clicking the options button on your device, In the panel on the left that opens click tools, Root Explorer, Mount R/W, Choose RW for all options, click ok. You only have to do all that once. Now you can put apks in the /system/app directory. Make sure you change the permissions to match all the other apks in that directory.
     
    Granite1 and boricuakiller like this.
  19. boricuakiller

    boricuakiller Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    128
    Posts:
    1,157
    Joined:
    Aug 30, 2012

    Aug 30, 2012
    1,157
    73
    128
    Male
    muisic producer at bad seed family
    puerto rico
    so far the best rom out there for b11
     
    SuperR likes this.
  20. APOPHiS420

    APOPHiS420 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    471
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    471
    52
    73
    Male
    Web Designer
    USA
    Hey bro I was wondering what exactly the point of the xposed framework other than for the modaco settings which none of them seem to work for me lol. Just curious is all asd I've been using your rom for quite sometime now. Thanks for your time and hard work.
     
  21. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    I use modaco to hide ongoing ime switcher, and i use app settings to force things in tablet ui and portrait mode only.

    You say things don't work...and I know some of them, maybe even most of them don't. But just to be sure, you opened xposed installer and did the install/update and checked the modules and rebooted, correct?
     
  22. RicanFlow37

    RicanFlow37 Member
    Rank:
     #370
    Points:
    28
    Posts:
    72
    Joined:
    May 28, 2012

    May 28, 2012
    72
    13
    28
    Male
    New York
    I dress up my sequent wit this one.. And I'm loved nice job..
     
  23. mrleroybrown

    mrleroybrown Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    206
    Joined:
    Dec 28, 2012

    Dec 28, 2012
    206
    19
    38
    Male
    Goat Herder
    Somewhere east of the mississippi
    I want to install a custom ROM...this one seems to be I am leaving toward...when you say things don't work...what are they? Thanks for your hard work.
     
  24. SuperR

    SuperR Android Expert
    Recognized Developer Thread Starter
    Rank:
     #50
    Points:
    433
    Posts:
    3,980
    Joined:
    Aug 23, 2010

    Aug 23, 2010
    3,980
    1,995
    433
    Male
    Invisible
    lol, just the xposed framework module. The rom works fine ;)
     
  25. APOPHiS420

    APOPHiS420 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    73
    Posts:
    471
    Joined:
    Jun 13, 2011

    Jun 13, 2011
    471
    52
    73
    Male
    Web Designer
    USA
    Yeah I installed it properly and all that just wondered cause as stated lots of the modaco features dont work and so I wasn't sure what all actually works and what can b done with it.
     

Share This Page

Loading...