1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] viper_v1

Discussion in 'Android Devices' started by gta, Dec 29, 2011.

  1. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    tohey guys ive released my ROM ........ Hope you will like it !

    link -> Viper_v1

    IM not responsible for dead sd cards.... bricked phone etc........


    FEATURES
    Rooted ... bla bla bla ..... (all standard things)
    removed touchwiz (it sucked a lot ) -- added zeam launcher....:D
    bravia hack
    custom framework...
    removed all apps just nessary apps included.
    & flash IS WORKING...
    i hope battery lyf is good indeed ... (ive not tested it).
    megascript (thanx varun)
    added new cool settings icons ( thanx akshay.bz)

    CREDITS- samroxx144 , varun.chitre15 , akshay.bz

    & p.s- if u dont like my work dont do bad comments..... it hurts ...:mad:


    to install this ROM properly you need to make a new .zip file & extract the contents of my rom file to that .zip file & rename it as update.zip
    & u need to replace updater-script file it the META-INF/COM/GOOGLE/ANDROID folder..
    hers the link for updater-script ->
    updater-script
     

    Advertisement

    monu92 likes this.
  2. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
    Please add screenshots.....!! hoped it didn't hurt :p
    just kidding
     
    gta likes this.
  3. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
  4. ams04

    ams04 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    128
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Oct 30, 2011
    128
    11
    38
    Student
    PUNE
    Does Bravia really works on a70??
     
  5. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    I downloaded the rom :) But it is in .rar format , not .zip
    how do I flash it.
     
  6. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
    I guess he has compiled in wrong format....he has to re-upload i guess
    you can't flash .rar
     
    monu92 likes this.
  7. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    can I decompress it and compress again in zip format
     
  8. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli

    No don't do that.
    Open the rar if there is another zip in it then extract it and if no then tell us which files are there in it.
     
    monu92 likes this.
  9. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    oops looks like i uploaded the wrong file .... Try to extract those files in new .zip file & name it as update.zip.....
     
  10. Eluviet

    Eluviet Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    58
    Posts:
    186
    Joined:
    Nov 7, 2011

    Nov 7, 2011
    186
    20
    58
    Asst Manager - Leisure Sales
    Cochin, Kerala
    i have a few older rom zips laying around. i can always go ahead and just replace the files in them and flash it right?
     
    gta likes this.
  11. diabolic head

    diabolic head Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    43
    1
    16
    upload a totally wrking file mr san andreas ...

    dnt make it like hybrid 3 where we had to wait fro dayssss to get a perfectly flashable rom .....
     
  12. cool.gautam

    cool.gautam Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    93
    Posts:
    723
    Joined:
    Oct 3, 2011

    Oct 3, 2011
    723
    147
    93
    USA
    Okay....for dat u need to make a recovery by yourself which can flash rar..!!

    Don't know your method will work or not
     
  13. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    okay got a solution open my rom in winrar ... Click on file tab..... & select save archive copy as......& then in file name there will be written viper_v1..... .you just need to write .zip after viper_v1 ( i.e viper_v1.zip) ... Thats it !! ..... Flash it njoy!
     
  14. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    Right sir!
     
  15. diabolic head

    diabolic head Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 18, 2011

    Nov 18, 2011
    43
    1
    16
    y cant u do all this wrk and re -upload ur wrking rom ??

    nd some screenshots will do to .....
     
  16. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    did not worked..:thinking: error (status 6).. installation aborted
     
  17. samrox144

    samrox144 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,148
    Joined:
    Feb 26, 2011

    Feb 26, 2011
    1,148
    276
    163
    Male
    Student
    Bangalore
    You have to resign the entire zip only then you can flash it ...use any zip signer
     
    monu92 likes this.
  18. varun.chitre15

    varun.chitre15 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    1,677
    Joined:
    Oct 6, 2011

    Oct 6, 2011
    1,677
    645
    213
    Sangli
    No need to sign it.
    CWM has option to turn off signature check
     
    monu92 likes this.
  19. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    there was no zip in it after opening the rar :

    1. I renamed .rar to .zip then i was able to see its file:
    folders( data, meta inf, system),boot.img, files(check data apps, install busy box, move cache sd)

    i decompressed it and recompressed to .zip , tried to install , installation aborted error status 6..
    i renamed to update.zip and placed in root of memory card. chose apply sdcard update.zip option in recovery. again installation aborted.
     
  20. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    i tried it but did not worked. now using zip signer...
    edit: nothing worked.. @gta ,plz reupload the rom after checking it on your phone..
     
  21. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    its problem in updater-script i modified it it wordpad ... So it is unreadable by cwm.... ill give u the new-updater script till tomorow so u have to wait :p
     
  22. gta

    gta Android Enthusiast
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    428
    Joined:
    Oct 19, 2011

    Oct 19, 2011
    428
    95
    53
    Male
    Student as of now.
    Earth.
    here you go -- link -> updater-script
    replace it in meta-inf / com / google / android

    it will suerly work......
     
    monu92 likes this.
  23. monu92

    monu92 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    286
    Joined:
    Nov 2, 2011

    Nov 2, 2011
    286
    16
    38
    finally aaaaahhhhh.... it worked.. and its great!!!
    best visual appearnce among present roms. rom is fast. touch working smooth!
    big error: wifi not working
    mistake: file manager absent. so could not install apps and tell you real review of this rom.
    flash: flashplayer came installed. but could not tell wheater working or not. beacause i have wifi only. not gprs or 3g.


    sam, varun, sunil, gta, gautam plz help to solve wifi. it looked good rom. plz do favour..
     
  24. tanj2011

    tanj2011 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    331
    Joined:
    Nov 28, 2011

    Nov 28, 2011
    331
    8
    36
    Mumbai
    Put screenshots..
     
  25. ams04

    ams04 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    128
    Joined:
    Oct 30, 2011

    Oct 30, 2011
    128
    11
    38
    Student
    PUNE
Tags:

Share This Page

Loading...