1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM] - Vortex-Gingerbread (preview, no signal)

Discussion in 'Android Devices' started by DiG DuG, May 20, 2011.

  1. DiG DuG

    DiG DuG Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    14
    4
    16
    Computer Guy
    --GINGERBREAD 2.3.3 ON A VORTEX!!--

    Ok, its already been discussed in other threads, "why doesn't the 'Scott Pilgrim' ROM work on a Vortex?" Actually, it does work... mostly.

    I'm posting this ROM as a preview, THIS IS NOT A FULLY FUNCTIONAL ROM. It displays roaming in the status bar.

    --IT WILL NOT CONNECT TO THE VERIZON NETWORK.--

    However, video works, and gives a preview of having 2.3.3 on a Vortex. I hope there is a developer out there that could help with patching this ROM to allow connecting to the network.

    The only thing I have changed with the "Scott Pilgrim" ROM is the "build.prop" file, to set the specs of the Vortex. Please refer to the link above for more information on this ROM.

    If you have getitnowmarketing's custom recovery, its pretty easy to boot into recovery, perform a "nand" backup, clear data, and flash this ROM just to check it out. Then just restore your nand when you've checked it out.


    Link:

    Vortex-Gingerbread-Preview


    (Please note: This ROM worked great as a preview on my phone, but I am not responsible for what you do to your phone. Please have a basic knowledge of using boot recovery mode, and both flashing and operating new ROM's before flashing this one.) ;)




    --heydigdug(at)gmail(dot)com
     

    Advertisement

    netizenmt likes this.
  2. F4280

    F4280 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    40
    Joined:
    Mar 6, 2011

    Mar 6, 2011
    40
    2
    16
    I think you should probably also post this on XDA for more publicity to get this goin. But ima check this out.
     
  3. DiG DuG

    DiG DuG Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    14
    4
    16
    Computer Guy
  4. bhast2

    bhast2 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    26
    Joined:
    Jan 10, 2011

    Jan 10, 2011
    26
    12
    18
    dedwards77 and feedsbrain like this.
  5. dedwards77

    dedwards77 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    25
    1
    16
    OWNAGE!!!! I hope u get this to work!!
     
  6. feedsbrain

    feedsbrain Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 6, 2011

    May 6, 2011
    8
    1
    6
    @bhast2

    Nice job man! Wait for your release!
     
  7. feedsbrain

    feedsbrain Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    6
    Posts:
    8
    Joined:
    May 6, 2011

    May 6, 2011
    8
    1
    6
    How about another network?! I'm in Indonesia and using our local provider. The service name (banner) never shows, although I still can use phone for Voice Call and SMS. Is there any way to add/edit service name?

    By the way, I also have a problem with DUN. I can't edit MIP setting because default profile is always reverted to Verizon. Where I can change this? Is that true that this setting is hardcoded to RADIO.IMG?
     
  8. DiG DuG

    DiG DuG Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    14
    4
    16
    Computer Guy
    @bhast2


    Progress! Very nice! Thanks for the work! :)
     
  9. dedwards77

    dedwards77 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    25
    1
    16
    Any news? Would love to see this happen
     
  10. ch1n16

    ch1n16 Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 7, 2011

    Jun 7, 2011
    1
    0
    5
    good stuff i cant wait for the release
     
  11. aperseghin

    aperseghin Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    38
    Joined:
    May 24, 2011

    May 24, 2011
    38
    1
    36
    Waiting.........
     
  12. dedwards77

    dedwards77 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    25
    1
    16
    Don't hold your breath I think this is a dead project, I don't think the optimus project is being worked on anymore which is what this would be ported from,lg vortex is a dead stick I'm afraid
     
  13. aperseghin

    aperseghin Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    38
    Joined:
    May 24, 2011

    May 24, 2011
    38
    1
    36
    condidering the vortex just became FREE on HALF upgrade (CPO version) and 49.99 new (same half upgrade) .. i doubt its dead...
     
  14. dedwards77

    dedwards77 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    25
    Joined:
    Apr 7, 2011

    Apr 7, 2011
    25
    1
    16
    All the developers are working with better phones, look at the little activity for the vortex forum, hardly none, its dead brah, good little phone though, the optimus line has some activity going on
     
  15. feelinfroggy34

    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    62
    Joined:
    Jan 30, 2012

    Jan 30, 2012
    62
    0
    15
    Male
    general contractor
    coral springs
    anyone still having problems with screen rotation after flashing the cm7.2.0.RC0?


    "I have not failed, I have only found a thousand ways that do not work!"
     
  16. SrgtCartman

    SrgtCartman Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Jan 22, 2013

    Jan 22, 2013
    4
    0
    25
    Male
    Emmett Idaho, USA
    The Links is Dead. Anyone got a Download?
     
Tags:

Share This Page

Loading...