1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root [ROM][WIP] CyanogenMod 7 | Android 2.3.5 | Last Version: CM7-Triumph-09182011 (discontinued)

Discussion in 'Android Devices' started by isaacj87, Aug 12, 2011.

  1. boomer_jmoore

    boomer_jmoore Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    391
    37
    43
    Male
    Sales Associate at a Tech Store.
    Chicago, IL
    So I do have to do a factory reset of tickerguys version before installing?
     

    Advertisement

  2. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Yes. I edited my post too late, I suppose.
     
    boomer_jmoore likes this.
  3. boomer_jmoore

    boomer_jmoore Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    391
    37
    43
    Male
    Sales Associate at a Tech Store.
    Chicago, IL

    Thanks Isaac. Will grab it in the morning. You and tickerguy deserve an award for your hard work. I'm extremely grateful for all that you guys are doing and I'm sure I speak on behalf of all the people who are anxiously checking their email notifications like me: we are indebted to you guys. A million thanks!
     
  4. boomer_jmoore

    boomer_jmoore Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    391
    37
    43
    Male
    Sales Associate at a Tech Store.
    Chicago, IL
    Ok one last thing lol the cwm that I currently have has to be changed to install your rom?
     
  5. AtticTRON

    AtticTRON Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    318
    Joined:
    Aug 16, 2011

    Aug 16, 2011
    318
    51
    53
    Los Angeles, CA
    Does this cm7 also have the wifi locking issue?
     
  6. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Yeah, the CWM you're using probably is mine anyways ;) This is a newer version that supports ext4.
     
  7. PJC90

    PJC90 Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    15
    Joined:
    Aug 15, 2011

    Aug 15, 2011
    15
    2
    16
    You the man issac got a 4073 on quadrant after i got your rom, shes smoking fast.
     
    isaacj87 likes this.
  8. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Wow, damn. Faster than my highest.
     
  9. boomer_jmoore

    boomer_jmoore Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    391
    Joined:
    Jul 9, 2011

    Jul 9, 2011
    391
    37
    43
    Male
    Sales Associate at a Tech Store.
    Chicago, IL

    So GAPPS has to be installed?
     
  10. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Yes, unless you don't like having the Market. ;)

    From the CM-wiki:
     
  11. P-Men

    P-Men Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    30
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    30
    19
    18
    Alright, so I didn't want to bother you guys here, but I guess I'll have to since I've failed flashing the new recovery so many times...

    Here's what I did:
    - Downloaded .zip containing the recovery.img
    - Extracted recovery.img to root of sdcard.
    - Went into terminal emulator and tried flashing the recovery.img
    - Getting the following error:

    # su
    # flash_image recovery /sdcard/recovery.img
    failed with error: -1
    error scanning partitions

    Am I doing something wrong? Help?
     
  12. JohnnyCSx

    JohnnyCSx Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    34
    Joined:
    Feb 17, 2011

    Feb 17, 2011
    34
    7
    16
    Looks great, thanks Isaac. I'm backing up apps now, going to flash in a bit. Unfortunately my Triumph always crashed past 1.5 using umph so I'm not sure if I'll be able to get past 3000's but hopefully this can push me further! I'll keep an eye out for any bugs
     
  13. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    The Triumph doesn't have a recovery partition...

    You have to put the phone in download mode and replace the original recovery.img with mine.
     
  14. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    I made sure that the OC kernel doesn't force 1.9 GHz by default. It'll start off at 1 GHz and then the user can go up as desired.

    Relevant: https://github.com/ikarosdev/androi...mmit/94a1cc9384ab4c48e7af5898a996a1789eb95c51
     
  15. rockneo

    rockneo Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    116
    Joined:
    Jan 30, 2011

    Jan 30, 2011
    116
    18
    38
    Does this have the wifi sleep fix?
     
  16. P-Men

    P-Men Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    18
    Posts:
    30
    Joined:
    Jan 3, 2011

    Jan 3, 2011
    30
    19
    18
    Oh, right. That's how I did it the last time.
    I knew it was something really stupid. hahah Thanks.

    By the way, seems like tickerguy has fixed the Wi-Fi lockup bug.
    Would be so sick to have a new build with your new features plus that Wi-Fi lockup fix!
     
  17. munkymedic

    munkymedic Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    92
    Joined:
    Aug 14, 2011

    Aug 14, 2011
    92
    6
    16
    Was just gonna ask this. Or is there a way to just plug the OC kernal in?
     
  18. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    We share the same repos. If it was fixed by him, it'll be in this build. If it wasn't, then it isn't.

    EDIT: I don't see anything on Github. I'll ask Tickerguy if he'd be willing to share the fix and I'll include it in the next build.
     
  19. blbeach

    blbeach Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    13
    Joined:
    Dec 30, 2009

    Dec 30, 2009
    13
    1
    16
    Hampton, NH
    Been on the new ROM for 2 hours and its crazy fast. Trying different overclock governors / speeds to find the fastest and most stable. Nice job boys..
     
  20. JollyRoger87

    JollyRoger87 Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    403
    Joined:
    Jul 27, 2011

    Jul 27, 2011
    403
    85
    53
    UPS
    Phoenix, Az
    Did my message get to you on github? Also does this automatically format ext4?

    One more note, I think I just made a mess in my pants!
    almost 4200!!!
     
  21. Chingling

    Chingling Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    53
    Posts:
    439
    Joined:
    Aug 28, 2011

    Aug 28, 2011
    439
    90
    53
    Nerd
    Antarctica
    Isaac, does your newest build include the wifi lockup fix?
    EDIT sorry didn't read the above posts
     
  22. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    ^^^^^^^^^^^^^

    EDIT: :mad::D
     
  23. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Sorry for the double post.

    For the users having trouble running other OC kernels at such a high freq (umph, DMLORD), are you able to run this kernel just fine?
     
  24. isaacj87

    isaacj87 Android Expert
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,139
    Joined:
    Dec 17, 2010

    Dec 17, 2010
    1,139
    1,793
    313
    Full-time college student
    Dallas, TX
    Yeah, I got your message. If you followed the directions thoroughly on the first post (using my new recovery and latest build), then you've moved to ext4.

    EDIT: Triple (post) threat!
     
  25. Cable123

    Cable123 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    79
    Joined:
    Sep 17, 2011

    Sep 17, 2011
    79
    2
    16
    had anyone got this new cm7 and know if can play order chaos online i know on other one can download it but not play it and i try ed the ThunderProp and i couldn't get the phone boot with it . if any you can or know it works and if so how get work i be very thankful im use the Princely ROM V2.5 and the prop atm but i love go back to cm7
     

Share This Page

Loading...