1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Root 2.3.6 without PC?

Discussion in 'Android Devices' started by wiccanandroid, Sep 18, 2012.

  1. wiccanandroid

    wiccanandroid Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 18, 2012

    Sep 18, 2012
    2
    0
    5
    Ok, so I had a Prevail earlier this year, before it upgraded fron AOS 2.3.5 which was a cakewalk to root. I just bought a new one, and it's on AOS 2.3.6.

    I wanna root this one as well, but my pc's monitor crapped out on me the week before buying this. Is there any way to root it via terminal or other methods without the need for a pc? Please, any help would bd appreciated.

    -Phoenix
     

    Advertisement

  2. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
    No. Odin is the ONLY way. No apks, no terminal, no gingerbreak. Only Odin.
    :)
     
  3. Koumajutsu

    Koumajutsu Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    313
    Posts:
    1,444
    Joined:
    Aug 26, 2011

    There, fixed it :)
     
  4. Lordvincent 90

    Lordvincent 90 ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓
    Rank:
    None
    Points:
    583
    Posts:
    5,559
    Joined:
    Oct 5, 2011

    Oct 5, 2011
    5,559
    4,444
    583
    Male
    entertainer
    grand rapids,mi
  5. The~Skater~187

    The~Skater~187 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,395
    Joined:
    Oct 20, 2011

    Oct 20, 2011
    1,395
    460
    163
    Male
    Connecticut

    Awesome. lmao
     
  6. wiccanandroid

    wiccanandroid Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    2
    Joined:
    Sep 18, 2012

    Sep 18, 2012
    2
    0
    5
    Ok, I got a xp pc working, but Odin freezes up everytime.

    [​IMG]

    What am I doing wrong? I've removed sd card, tried all 5 isb ports, and followed all instructions in the guides. Nothing happens.
     
  7. The~Skater~187

    The~Skater~187 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,395
    Joined:
    Oct 20, 2011

    Oct 20, 2011
    1,395
    460
    163
    Male
    Connecticut

    Did you try running odin as administrator?
     
  8. Rarewolf

    Rarewolf Android Expert
    Rank:
     #165
    Points:
    153
    Posts:
    1,287
    Joined:
    Jan 11, 2012

    Jan 11, 2012
    1,287
    155
    153
    Student, Unemployed, Electrical Trainee
    CaliFornia, Azusa
    Don't forget, he will have to switch to a USB this time. Lolz
     
  9. snappwrench

    snappwrench Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    145
    Joined:
    Aug 23, 2012

    Aug 23, 2012
    145
    20
    38
    Machine Opperator
    Southern California
    Could be just me but it looks like the same file in each category in the Odin pic there. I have the same setup your trying to run and each file in those fields looked different but that could be cause I can't see all of the file paths:) I used the thing your trying and it's great so I would double check the right files are being used as a simple check. Could just be me though>)
     

Share This Page

Loading...