1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root help

Discussion in 'Android Devices' started by ixfrankxi, Jul 21, 2010.

  1. ixfrankxi

    ixfrankxi Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    14
    0
    15
    Everytime i try to root i get an error whats the easiest way. I tried the one click root and the manual and they dont work
     

    Advertisement

  2. 330D

    330D From My Cold Dead Hands
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,863
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    2,863
    779
    213
    operator
    upstate NY

    Are you running 2.1 or 1.5?
     
  3. ccapasso

    ccapasso Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,127
    Joined:
    Jan 12, 2010

    Jan 12, 2010
    1,127
    278
    163
    Seriously guys, no offense here, but this is the 2nd post like this. Those of you having problems/wanting help, you have to provide detail. Just saying, it doesn't work how to I fix it, is not enough.

    Think about it this way, if you can provide us with what exactly you have done, what version you are currently running, etc, we can help you out more.


    Help us to help you.........
     
  4. ixfrankxi

    ixfrankxi Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    14
    0
    15
    well ive rooted before been reading up on it for awhile but that was on 1.5 now im on 2.1 and i cant seem to figure it out
     
  5. 330D

    330D From My Cold Dead Hands
    Rank:
    None
    Points:
    213
    Posts:
    2,863
    Joined:
    Mar 4, 2010

    Mar 4, 2010
    2,863
    779
    213
    operator
    upstate NY
  6. ixfrankxi

    ixfrankxi Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    14
    0
    15
    when i get to the part with su in the command prompt i dont get a popup on my phone it says access denied anyone know why
     
  7. ixfrankxi

    ixfrankxi Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    14
    0
    15
    any help?? Very annoying ive tried several methods many times
     
  8. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    What software number are you on, .6 or .5?

    Menu > settings >about phone > software information
     
  9. ixfrankxi

    ixfrankxi Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    14
    Joined:
    Apr 8, 2010

    Apr 8, 2010
    14
    0
    15
    Figured it out thanks for the help now i have a new problem and dont know how to find it on the forum. After i wipe do a nandroid and install a custom rom the phone gets stuck in the white htc screen and never boots. Any help
     
  10. Kelmar

    Kelmar Done by choice
    Rank:
    None
    Points:
    823
    Posts:
    11,820
    Joined:
    Nov 28, 2009

    Nov 28, 2009
    11,820
    4,751
    823
    Wipe the first three options (data & factory/dalvix cache/ext) EVERY time. Try wiping all 3 and see if that helps.
     
Tags:

Share This Page

Loading...