1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Root problems after JIT and new theme.

Discussion in 'Android Devices' started by SONE9, Dec 28, 2010.

  1. SONE9

    SONE9 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 21, 2010

    Nov 21, 2010
    43
    1
    16
    Does anyone know why when applying a theme to the phone, apps are saying my phone is not rooted anymore(specifically screenshot and titanium). So i go into Z4 and unroot and try to re-root, and my phone just restarts every time?

    I am also trying one click, it says my phone is rooted and I can do a SU test, and the test fails.

    EDIT: Also after installing a theme and doing JIT, I coulda sworn I had an x10a (rogers, and i'm in canada.) My device is now showing as x10i, and im on 2.1-update 1 with 2.0.A.0.504. Any reason why rooting doesnt seem to work for me anymore? Ive been rooted before, just now it's messed up.
     

    Advertisement

  2. X10iUser

    X10iUser Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,328
    Joined:
    Oct 10, 2010

    Oct 10, 2010
    1,328
    332
    163
    This and that.
    Here
    What have you installed?
     
  3. SONE9

    SONE9 Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    43
    Joined:
    Nov 21, 2010

    Nov 21, 2010
    43
    1
    16
    Well screenshot, busybox and titanium are saying i'm not rooted.

    EDIT: Oh, this all happened after doing JIT and installing Dark10. I dont know which specifically started this, I'm guessing JIT.
     

Share This Page

Loading...