1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root Rooted and trying to tether

Discussion in 'Android Devices' started by ragustin3, Mar 10, 2011.

  1. ragustin3

    ragustin3 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    4
    0
    5
    Okay I'm having a little problem i upgraded my phone to the unofficial version of froyo 2.2 rooted with super one click. i go to tethering mode and i am able to tether with nothing saying i have to pay for it, success.

    i then upgraded my friends captivate to the official version of froyo 2.2 again used super one click, rooted, but then when i go to settings applications wifi tethering it shoes tethering requires a plan. so why is his saying this and mine is not, what did i do wrong?
     

    Advertisement

  2. Rootmepls

    Rootmepls Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    264
    Joined:
    Jan 22, 2011

    Jan 22, 2011
    264
    29
    43
    NorCal
    You could always install Barnacle for him instead of the default tether. Take a look at it. You can get it off the market but need to disable your SIM card.

    Turn off WiFi
    Turn on Airplane/Flight Mode
    Turn on WiFi and now you can get apps that AT&T blocks in the market.

    Good luck!
     
  3. skramblr

    skramblr Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    Oct 20, 2010

    Oct 20, 2010
    106
    5
    36
  4. ragustin3

    ragustin3 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    4
    0
    5
    I did root his phone but i get that need to pay for the tethering package message
     
  5. ragustin3

    ragustin3 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    4
    0
    5
    I also did use titanium backup to remove tether manager , but the message is still on there.
     
  6. skramblr

    skramblr Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    36
    Posts:
    106
    Joined:
    Oct 20, 2010

    Oct 20, 2010
    106
    5
    36
    With the original ROM, the message appears and it will refuse to allow you to teather.

    After the mod, the message will not be removed - but you will find that it now allows you to teather.
     
  7. ragustin3

    ragustin3 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Dec 15, 2010

    Dec 15, 2010
    4
    0
    5
    okay thank you, is it free afterwards???
     

Share This Page

Loading...