1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Rooted my epic 4g, but now the it won't get service

Discussion in 'Introductions' started by Vladd501, Jan 12, 2012.

  1. Vladd501

    Vladd501 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    2
    Joined:
    Jan 12, 2012

    Jan 12, 2012
    2
    0
    25
    I rooted my epic 4g with oneclick root, and then I flashed the legendary rom onto it, but when I booted it up, everything but the service worked, the bars were zero and when you go to the wireless and networks in settings, the airplane mode toggles on and off constantly. And when you go into about phone and under status the network says unknown and switches to searching for service, and service state says out of service and begins to switch to radio off, both going back and forth constantly.

    I tried flashing cyanogen 7.2 on it and still the same problem, but now that it's cyanogen it wont flash back to any other roms.

    If anyone can guess what I did wrong or missed I would very much appreciate it, until then my phone is bricked :(
     

    Advertisement

  2. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,478
    Joined:
    Jan 19, 2010

    Welcome to the forums, Vlad. :)

    Here is a link to the Epic 4G All Things Root area, where others with that device who've seen those issues can give assistance:

    Epic 4G - All Things Root - Android Forums ;)
     

Share This Page

Loading...