1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Root rooted then lost root

Discussion in 'Android Devices' started by d2gwbbb, Nov 17, 2010.

  1. d2gwbbb

    d2gwbbb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    4
    0
    5
    Hello All,

    So i rooted my newly acquired Droid 2 Global and it worked. Started Wireless Tethering and was working. Then i install Titanium Backup BUT it didnt work. Couldnt get root access. Then I ran Tether again and it too STOPPED working. Why is this? I lost root.

    went to emulator and issued "su" command and no privileges.

    THinking of re-rooting again.

    Any thoughts?

    Thanks in advance
     

    Advertisement

  2. Frisco

    Frisco =Luceat Lux Vestra=
    Rank:
    None
    Points:
    1,343
    Posts:
    22,479
    Joined:
    Jan 19, 2010

    Welcome to Android Forums, d2gwbbb.

    Your question about re-rooting the Droid 2 has been moved to that device's All Things Root forum for you. ;)
     
  3. Super_Six_Two

    Super_Six_Two Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    594
    Joined:
    Aug 12, 2010

    Aug 12, 2010
    594
    76
    78
    NJ
    reroot and let us know what happens.
     
  4. d2gwbbb

    d2gwbbb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    4
    0
    5
  5. Super_Six_Two

    Super_Six_Two Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    78
    Posts:
    594
    Joined:
    Aug 12, 2010

    Aug 12, 2010
    594
    76
    78
    NJ
    What method are you using to root?
     
  6. d2gwbbb

    d2gwbbb Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    Nov 17, 2010

    Nov 17, 2010
    4
    0
    5
    OK...i got both titanium and wireless tether to work now...basically had to clear my emulator cache and reroot again. its working now.

    now i know that if u had to REROOT, u need to clear your emulator's cache in APPLICATION first.
     
  7. mnkyvndor

    mnkyvndor Newbie
    Rank:
    None
    Points:
    35
    Posts:
    13
    Joined:
    Mar 26, 2010

    Mar 26, 2010
    13
    0
    35
    Norman, AR
    i am having the same-ish problem... z4root, perm. root... root works, wifi thether works... 2 days later.. wifi tether stops tethering... re-root and good for 2 days then wammo, wifi tether down again... been going on for about a week now... any help would be appreciated...
     

Share This Page

Loading...