1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support Rooting EVO with simpleroot causing 4G not to work...HELP!!!!

Discussion in 'Android Devices' started by n8tron, Jul 27, 2010.

  1. n8tron

    n8tron Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    4
    0
    25
    Student Nurse Technitian
    Portland, Oregon
    Hi folks,

    I rooted my EVO with simpleroot, worked well was super easy...that may come back to bite me. I am new to android and have since learned about backing up ROM with nandroid, did not do that and now my 4G does not work. I cannot reboot the original ROM from recovery so I have tried, unsuccessfully, to unroot using RUU. My other option is...

    I may have to return the phone to sprint, but I cannot unroot, as I said before. I have tried RUU from here: Index of /shipped/Supersonic But get error [171] usb connection issue. I have HTC sync installed and can sync my EVO with no problems, just cant get the .exe to work for the RUU.

    Am I screwed and will have to live without 4G!?!?! Has anyone else had this problem? I found a similar thread on XDA here: Please help, EVO 4G connectivity goes in and out after rooting [Archive] - xda-developers But my problem is not the 4G cutting out, it simply will not connect. Any help would be greatly appreciated.

    nate:thinking:
     

    Advertisement

  2. neags23

    neags23 Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    42
    Joined:
    Jul 27, 2010

    Jul 27, 2010
    42
    2
    16
  3. n8tron

    n8tron Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    25
    Posts:
    4
    Joined:
    Jul 25, 2010

    Jul 25, 2010
    4
    0
    25
    Student Nurse Technitian
    Portland, Oregon
    thanks I will give it a try.
     
Tags:

Share This Page

Loading...