1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support RSS widget not updating

Discussion in 'Android Devices' started by ukleeds, Nov 10, 2010.

  1. ukleeds

    ukleeds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 22, 2010

    Oct 22, 2010
    12
    0
    15
    Hello

    I have a very funny problem with my DHD news widget

    It won't update.

    I have tried to force it to update, removed all my subscriptions and readded them, cleared the cache and stored data. All with various cycles of turning the phone on and off.

    No luck.

    It is now a blank widget and when I try to add RSS feeds it won't list any and effectively nothing happens when I tap the widget.

    Any thoughts?

    Thanks
     

    Advertisement

  2. arlrb

    arlrb Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    305
    Joined:
    Oct 18, 2010

    Oct 18, 2010
    305
    38
    43
    Try deleting it & start again.
     
  3. ukleeds

    ukleeds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 22, 2010

    Oct 22, 2010
    12
    0
    15
    Tried that.

    Now when I go to add the widget back it briefly looks for news sources and then goes back to the widget selection window. Therefore I cannot add it back to one of the home screens.

    Any thoughts?
     
  4. ukleeds

    ukleeds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 22, 2010

    Oct 22, 2010
    12
    0
    15
    I know you are all following this with baited breath...

    It is only the HTC widget that has the problem

    I have downloaded a couple of Google Reader RSS readers and widgets and they all work.

    How can I reset the HTC thing, there must be some sort of setting that has become corrupted?
     
  5. jonrwg

    jonrwg Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    38
    Posts:
    129
    Joined:
    Oct 3, 2010

    Oct 3, 2010
    129
    18
    38
    Mine got no problem though. Might be something went wrong. hm..
     
  6. Salman

    Salman Lurker
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    1
    Joined:
    Jun 19, 2010

    Jun 19, 2010
    1
    0
    5
    I have the same problem UKLeeds, I'm not using the widget but the full app and it's not updated since sat/sun last week. I have no idea what the problem could be!
     
  7. ukleeds

    ukleeds Newbie
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    15
    Posts:
    12
    Joined:
    Oct 22, 2010

    Oct 22, 2010
    12
    0
    15

Share This Page

Loading...