1. Download our Official Android App: Forums for Android!

General Running 2.1v3 still no ota update but friends got it

Discussion in 'Android Devices' started by Dlane333, May 25, 2010.

  1. Dlane333

    Dlane333 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    7
    0
    5
    Hey everyone, I am running Android 2.1 version 3.
    My mom was running Android 1.5 until a few hours ago when I settings<about phone< system update and saw the 2.1 waiting for her to be updated! She was happy and so was I. Buuuut I went to check mine and nothing. I think it is because I was impatient and did the zip. if this is so, please let me know. And also can I downgrade if I have to, to get the OTA?
     

    Advertisement

  2. jaboda79

    jaboda79 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    91
    7
    16
    Don't ask, can't tell
    Between my ring and middle finger tips.
    So far, nobody who "did the zip" has gotten the OTA. And there is no way to downgrade. But if you flash the 3rd version of the leak, you will be running the same OS as the OTA, sooooo..... There you go.
     
  3. Dlane333

    Dlane333 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    7
    Joined:
    May 6, 2010

    May 6, 2010
    7
    0
    5

    I know I just want to root, and you can't with flashed 2.1v3
     
  4. jaboda79

    jaboda79 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    91
    7
    16
    Don't ask, can't tell
    Between my ring and middle finger tips.
    Yeah, a lot of us regret not rooting/flashing leaks. I made the mistake of flashing the wrong file, and ended up on V.2 leak. I was so mad.
     
  5. sswingle

    sswingle Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    44
    Joined:
    May 17, 2010

    May 17, 2010
    44
    9
    16

    Uh...you can reflash to v3...
     
  6. jaboda79

    jaboda79 Well-Known Member
    Rank:
    None
    Points:
    16
    Posts:
    91
    Joined:
    Jan 6, 2010

    Jan 6, 2010
    91
    7
    16
    Don't ask, can't tell
    Between my ring and middle finger tips.
    Yes, I know. When I went to load my sd card with the root file, since they were named the same, I put on the leak file instead. Trying to hurry and screwed myself out of root. But thanks for the heads up.
     

Share This Page

Loading...