1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support S3 can't hold 4G signal as long as it used to

Discussion in 'Android Devices' started by Jeph Ghost, Jan 12, 2013.

  1. Jeph Ghost

    Jeph Ghost Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    87
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    87
    98
    33
    NYC area
    Over the last week I've noticed my phone has been reverting back to 3G a lot more often than it used to. Could it be a software issue? I've got pretty good 4G coverage here and it hasn't been a problem until now.

    A reboot seems to force it back to 4G, but that's the only solution I've found so far.
     

    Advertisement

  2. GTWalling

    GTWalling Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    163
    Posts:
    1,277
    Joined:
    Sep 9, 2012

    Sep 9, 2012
    1,277
    412
    163
    Alabama USA
    Could just be your provider is having tower problems. Have you called them to see if they are having problems?
     
  3. Jeph Ghost

    Jeph Ghost Well-Known Member
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    33
    Posts:
    87
    Joined:
    Apr 7, 2010

    Apr 7, 2010
    87
    98
    33
    NYC area
    I called to see if towers were down but they aren't. I've been traveling too and have started to notice the issue popping up wherever I go. Again, a reboot does force the phone back to 4G but after enough time I'm stuck back in 3G.
     
  4. Gmash

    Gmash Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    613
    Posts:
    6,912
    Joined:
    Feb 3, 2011

    Feb 3, 2011
    6,912
    3,197
    613
    Male
    neither Here nor There
    You could try a *228.
     

Share This Page

Loading...