1. Download our Official Android App: Forums for Android!

Support S4 Google Play Problem

Discussion in 'Android Devices' started by AshleyRae92, Jun 13, 2013.

  1. AshleyRae92

    AshleyRae92 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 25, 2013

    May 25, 2013
    4
    0
    5
    Every time I try to open Google Play it opens but closes right away, this just started happening. I have tried force stopping google play along with clearing data and cache then restarting it but that didn't seem to help. I have also done the same with the google play services but still nothing.

    Anyone know how to fix this?
     

    Advertisement

  2. bhero

    bhero Android Enthusiast
    Rank:
    None
    Points:
    43
    Posts:
    315
    Joined:
    Jun 15, 2010

    Jun 15, 2010
    315
    44
    43
    Uncharted Waters
    Shame it not giving an error. You might try repeating those steps and add uninstall updates.
     
  3. matther22xdroid

    matther22xdroid Well-Known Member
    Rank:
     #404
    Points:
    63
    Posts:
    200
    Joined:
    Aug 26, 2010

    Aug 26, 2010
    200
    28
    63
    Male
    Indiana, US
    Did you restart phone? Sometimes thats a simple fix for a problem.
     
  4. pbf98

    pbf98 Android Expert
    Rank:
    None
    Points:
    143
    Posts:
    1,114
    Joined:
    Oct 16, 2011

    Oct 16, 2011
    1,114
    182
    143
    Male
    .NET Developer
    MN
    I know a little bit about this situation as I was there, and I told her the usual fixes for this problem. What we did try:
    Clear Cache / Data for play store
    Clear Cache / Data for play store service
    Force stop both play store and play store service
    Uninstall updates for play store
    Restart the phone (multiple times)

    None of the above have fixed the issue, and I have run out of ideas of ways to fix it.
     
  5. AshleyRae92

    AshleyRae92 Lurker
    Thread Starter
    Rank:
    None
    Points:
    5
    Posts:
    4
    Joined:
    May 25, 2013

    May 25, 2013
    4
    0
    5
    Thanks but I figured out the problem.. my downloads were disabled for some reason and all I had to do was enable them again. :)
     

Share This Page

Loading...